Arama sonuçları: *

1. M

FAZEON X24F200 VS Rampage CRIMSON CR25R180 Monitör hangisi alınır?

Arkadaşlar öncelikle merhaba monitör alıcam bu ikisinden birini almak istiyorum bütçem max 4500 monitörlerin linki aşşağıda öneriniz varsa söyleyebilirsiniz https://www.itopya.com/fazeon-x24f200-238-200hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-g-sync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28001#bTableUrunDetay...
  2. M

Kasaya kola döküldü lütfen yardım edin acil

Evet sıkıntılı ama yani keşke beğenenler bir öneri söylese
  3. M

Kasaya kola döküldü lütfen yardım edin acil

Merhaba direkt olayı anlatıyorum oyun oynuyordum mouse çevirirken elim kolaya çarptı çoğunluk masaya yere gitti ama kasanın ızgara ve güç reset usb tuşlarının üstüne geldi direkt peçeteye koştum elimden gelen her yeri sildim sonra kasanın camını açıp içinde elimin ulaştığı her yeri sildim kasayı...
  4. M

MSI Thin 15 B12UC-1478XTR Bu Laptop Alınır mı? | Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba kuzenim üniversiteye gidecek o yüzden masaüstü toplamak istemiyor ve en yüksek bütçesi 30 bin ve altı. Aşağıdaki linkte gördüğünüz laptop gözüme çarptı donanım açısından iyi ve güzel yorumlu bir laptop fiyatı da ideal gibi acaba sizde bakıp yorumlarmısınız ve eğer aklınızda...
  5. M

ACİL 2'inci el sistem hakkında tavsiyenize ihtiyacım var

Dostum uyumlu olmayabilir şöyle ama mesela anakartında m2ssd girişi yoktur o zaman o ssd'yi hiç bir şekilde takamazsın veya sata girişi yoktur fakat yeni nesil anakartlarda %100 en az 1 adet m2ssd bölümü oluyor onuda dediğim gibi anakartın sitesinden bakabilirsin direkt yazar m2 ssd girişi x...
  6. M

Sistemin anakartına bak googleye anakartın ismini ve yanına özellikler yani "xxx (anakart ismi ve markası) özellikleri." yazdığında direkt orda çıkar eğer harddisk girişi 3"5 sata varsa %99 uyumludur ve anakartın içinden zaten harddisk için sata kablosu çıkar ve eğer ssd 250gb vesayre...
  7. M

işlemci ve ssd sıkıntılı, benim düşüncem sadece 1-2 k ekleyip örnek işlemci ryzen 5 5600x/5600 ve SSD 3500-3000 okuma hızlı 512gb ve üstü bir ssd alırsan daha mükemmel olur, çünkü 360GB sana yetmesi imkansız. Sadece windows zaten neredeyse %20'sini götürecek. Bir GTA 5 indirmen bile bitirebilir.
  8. M

Öneri Kaliteli, Yüksek Hz Monitör Önerisi | Hangi Monitörü Seçmeliyim (fotoğraflı)

Arkadaşlar merhaba, yeni monitör almayı düşünüyorum max 5 en en en en max 6k olucak ve oda cidden bunu al ömür boyu kullan misali bir monitör olmalı. İtopya'da çok güzel indirimli monitörlere rastladım ve fikir almak istedim. Pek fazla oyun oynayan biri değilim şu sıralar dizi izliyorum, ama...
  9. M

Bilgisayarda oluşan rastgele donmalar ekran kartı ve işlemci yüzünden mi?

Merhaba ben sıfır bir kasa topladım kendim sistem özelliklerim aşşağıda yazıyor. Bilgisayarda düz google kullanırken vesayre bazen ekran bir süre donuyor işlemiyor ve bir süre sonra geliyor sanki drop yemiş veya işlemci dar boğaz yapmış gibi. Fakat işlemcim ekran kartıma göre iyi ve...
  10. M

Eski laptopa bluetooth cihazı taksam çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar iş yerimde DELL marka bir laptopum var. JBL kulaklığımı bağlamaya çalıştığımda aygıt hatası gibi bir şey veriyo. Güncelleme de yapamıyorum fakat bluetooth aparatı taksam şuanda evdeki masaüstünde onu kullanıyorum kulaklığı bağlamak için. Taksam çalışır mı bağlanır mı?
  11. M

Çözüldü✓ BIOS kimliği kontrolü hatası | A520MK V2

FDd yaptım oldu teşekkür ederim her şey için
  12. M

valla farklı bir technopat videosunu izledim ama şöyle aynı şekilde siteden indirdim ve o zip dosyasını klasöre çıkartıp içindeki dosyayı flasha attım sonra direkt açtım qflashdan aynı hata çıktı 1728732651 hangisini indirmeliyim
  13. M

a520 mk v2 AMD M4 A520/REV.1.1. micro atx yazıyor
  14. M

Öncelikle merhaba hiç bios güncellemesi yapmadığım için tam olarak bilmiyorum ama gigabyte sitesinden a520mk v2 biosunun ilk önce f4 sürümünü indirdim tam sürüm diye olmadı sonra dedim beta da olsa f5e di galiba onu indirdim yine olmadı usb de hiç bir şey yok q flash girip seçiyorum ve bana bios...
  15. M

Samsung A serisi mi Xiaomi redmi serisi mi ?

Merhaba, yeni telefon almayı düşünüyorum. Bütçem değişkenlik gösterebilir fakat en fazla 25k civarı diyebilirim. 12. sınıftayım ve tam olarak sıfır bir telefonum olmadı. Ayrıca telefonumu çok düşüren bir insanım, bu yüzden sağlam ve güzel kameralı bir şey almak istiyorum. Başta, fazla masraf...
  16. M

Çözüldü✓ CPU Fan Uyumlu Mu? Thermalright burst Assassin.

:D hocam özür dilerim tam yazdığımda gördüm ya tamamdır artık bunu alırım montaj videosu da var zaten çok teşekkür ederim her şey için zamanını ayırdığın için
  17. M

1399tl olan dediğiniz bu dimi https://www.gaming.gen.tr/urun/384770/thermalright-peerless-assassin-120-tl-c12-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  18. M

bakayım hemen kutunun içinde var mı kutuda değilde direkt anakarta bağlıymış anladım 1727532413 peki şu attığınız çift fanlı olan sığar mı yanında termal macun alsam güzel öneriniz varsa
  19. M

şey oldu anakartla o yanında gelen takma aparatı diyim adını bilmiyorum anakartın girişlerine uymadı büyük geldi çerçevesi tam olarak takmayı denemedik ama üstüne koyduğumuzda büyüktü bende iade ettim ve nerdeyse anakartın çoğunu kapladı
  20. M

ya ben dark freezer olanı aldım fakat takamadık büyük geldi anlamadım onu nasıl takıcağımı ve içinden ne termal macun çıkıyo ne de aparat sadece yuvarlak 1 tutacak çıkıyo
Geri