Arama sonuçları: *

1. F

Koorui 23.8" G2421V Alınır mı?

Marka ve ürünler hakkında pek fazla inceleme konu yok genel o yüzden soru işareti oluştu kafamda
  2. F

Koorui 23.8" G2421V Alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/koorui-238-g2421v-1ms-180hz-hdmidisplayport-ips-2k-gaming-monitor-p-56369?srsltid=AfmBOorCs6sbcbirX1qAAYLdvn9Gv3a3jcrUWhVMvvc_gUzfEslrfXnj bu monitör gözüme çarptı şu şekilde de bir inceleme test videosu buldum: koorui markası hakkında pek bir bilgim yok duymadım...
  3. F

GIGABYTE GS25F2 vs GIGABYTE G25F2

aynı ikilemdeyim 2si de güzel duruyo birinde pivot asansör var birinde yok ihtiyaca göre seçilebilir 2sini de araştırdım aşırı inceleme bilgi bulamadım kronik sorun bildirene de rastlamadım şu anlık
  4. F

Çözüldü✓ G-Sync yok görünüyor

monitör menüsünde sadece freesync ayarı var aktif şu anda ancak monitör menüsünde herhangi bir g sync yok isterseniz monitör ayar sayfalarının hepsini paylaşabilirim.
  5. F

elimde dp kablosu yok malesef kutudan da çıkmadı dp kablosu alıp da deneyebilirim ancak kutuda yazıp sistemde desteklemiyor yazması ilginç değil mi
  6. F

Merhabalar yeni monitör aldım : https://www.incehesap.com/gamepower-lunis-l30-27-165hz-1ms-ips-fhd-pivot-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-83709/ bu model ve gsync olduğu belirtilmiş ancak nvidia uygulamasında gsync yok olarak görülüyor nasıl aktifleştiriririm. Monitör hdmi la...
  7. F

Gaming gecesi hazır sistem yardım

bu sistemin indirimi çok iyiydi fiyatına göre piyasada 33k ya düştü bulamazdın ancak çok hızlı bitti stok alamadım çok üzdü alabilmişsindir umarım
  8. F

Çözüldü✓ Ddr5 max 35k bütçeye hazır sistem

Güncel olarak fiyatlar çok artıyor özellikle ddr5 tarafında ancak bazen indirim veya uyguna ddr5 sistemler oluyo. ddr5 sistemler genelde 4060 ve r5 7500f veya i5 14400f oluyo bu bütçede önerebilceğiniz gördüğünüz indirim veya kampanya var mıdır. Geçen incehesap gaming gecesinde 9060xt 16 gb lı...
  9. F

Bu sistem alınır mı?

sistemi aldığınızı görmedem mesaj yazmışım aldığınız sistem güncel hangisi ne kadara aldınız
  10. F

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z14 Klavye Vergi Dahil 372TL

yeni hesap oluşturdum ancak hiçbir zaman bu fiyatları göremiyorum bitti mi sorun ney acaba
Geri