Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

knk kafayımı yediniz a.g teknolojinin etkileşiminde bulunduğu bi kanalda cips indirimi paylaşmak nedir a.g knk kafayımı yediniz a.g teknoloji kanalında cips paylaşmak nedir asdasgksdmklg
  2. H

❌İndirim Bitti! Koş 2x16 ram sepette 7850

ya fiyatına göre iyi aslında ama 8 lirayada iyi demek hiç içimden gelmiyor be reisim :((
  3. H

EX20v_9E00 modem 100mbps kablolu çıkış

o öyle olmuyor kardeşim bence çok kurcalama ayarlarını modemin yanındaki fiber dönüştürücü ont cihazı çok kurcalamamanı tavsiye ederim :D 1762724910 çünkü senin altyapı tanımlaman yada destek verdiği cihazdan kaynaklı 200 mgb alamıyabilirsin
  4. H

PNY RTX 5070 27999 TL

5070 bu 5070 Ti değil ??
  5. H

Yardım Rx 9070xt Düşük Fps Sorunu

[H3 id='Sapphire+RX+9070+XT+Nitro']Sapphire RX 9070 XT Nitro+ [/H3]
  6. H

Modem kullanıcı adı hatası

knk admin 1 den 9 a kadar sayı oluştur modem arayüzüne girebilecegin istediğin herahngi bi harf sayı varsa onu oluştur çıkan sayfada senin kullandığın servis sağlayıcı hangisi ise onun domin adresini yazman lazım onuda bilmiyosan bunu izleyerek yapabilirsin adam herşeyi anlatmış
  7. H

Yardım Yan odaya operator kablo çekermi?

hocam türk telekom ats plus personeliyim mesh cihaz almanı tavsiye ederim çok daha rahat çok daha kullanışlı hem kablo derdinide ortadan kaldırıyor
  8. H

Yardım Klavyem bozuldu çok mutsuzum öneri lazım

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-tuf-k3-aura-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,859527726.html?gad_source=1&gad_campaignid=10832218026&gbraid=0AAAAADsWTCy58fQuH0AFVvytmWYnlPmxU&gclid=Cj0KCQjw097CBhDIARIsAJ3-nxdlzeWxdlNYG0aUwL2uyvabqNXkw7Lxqwi5vqBNGTFtYQEYtpvgnR0aAjTnEALw_wcB uzun...
  9. H

Oyuncu koltugu onerisi

https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-masajli-oyuncu-koltugu-dokuma-kumas-siyah/ kesinlikle tavsiye ederim 2024 dokuma kumaştan nefes alan cinsten hem konforlu hem rahat
  10. H

Son 1 Haftadır İnternette Sorun Yaşıyorum

pc ye kablolumu bağlıyosun ağrıza kaydı bırak, bıraktıysan modemi kapat sistemden modem buluşuk görmesinler en azından gelen personeller ev içindeki kablo bağlantılarınada baktırrsın
  11. H

1500 tl kulakiçi kablosuz kulaklık

hocam videoyu izlersen adam a dan z ye bütün özelliklerini dier anker serileriyle kıyaslamış karşılaştırmış
  12. H

TP-LINK Archer C5V Modem Hakkında

hocam wifi 6 taleb etmen için genellikle modemin hasar alması yada modemin ağrızalanması gerekmekte yoksa kafana göre telekomu ara wifi6 modem versinler öle bişey yok ha 1gb(1000mgbit) e çıkartırsın paketini yada 200mgbit e çıkartırsın paketini o zmn kesin değişim yapmak zorundalar çünki sendeki...
  13. H

1500 tl kulakiçi kablosuz kulaklık

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-p40i-anc-tws-kulak-ici-fiyati,736011941.html konu dışı belki ama şarjı tasarımı bas sesi inanılmaz iyi fiyatına göre
  14. H

çok iyi o zmn senin şehrindeki bölgede bu wifi 5 modemlerin sistem üzerinde tanımlamalarını 100 mgbit olarak güncellemişler ben sivasta çalışıyorum aboneler genelde bu tarz modem verdiğimizde max 35 mgbit kullanabiliyor bu modemin seni baya götürür 3 aşşa 5 yukarı dier modemlerle aynı
  15. H

hocam türk telekom ats plus personeliyim bu modem wifi 5 modem olarak sistem tanımlı sana wifi 6 modem lazımki 100 mgb alabilesin hız testi aldıgında ortalama kaç mgbit hız alıyosun hiç test ettinmi
  16. H

🔥İndirim Corsair 4000D + RM850e 7.699TL

ön kısmındaki fanları sökersen ön kısmı destekliyor üst kısmı sadece max 280mm sıvı sogutma destekliyor ben bunu geçen senelerde hepsipay% 20 geri iadesiyle satın almıştım kasa +psu + fanları zaten her türlü tek tek almadan kearlı
  17. H

Taahütsüz ISS Önerisi

sarı turuncu dediğin cam fiber cablo o küçük kare dediğin ise ONT fiber dönüştürücü cihaz o cihazın arkasından çıkan cat 5 /6 kablo ise wan portundan modemin Wan portuna girer altyapın senin fiber hocam sana nacizane tavsiyem türk telekom dışında fiber altyapı anlaşması olan bir operatöre geçiş...
  18. H

Modem DSL bağlantısı yok hatası oluyorum

hocam türk telekom personeliyim senin bulundugun altyapı hizmetini ağırlık olarak türk telekom hizmet vermekteyse şayet nacizane tavsiyem faturana yansıtmak olmalıdır çünki 2 yıl garantisi oluyor telekom operatörü taahhütlü bi operatördür bu süre zarfında modemi telekomdan alırsan tekrar modemin...
  19. H

🔥İndirim Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 35.999 TL!

ben bu kartın hakkının hayla bu fiyat olmadığını düşünüyorum reis yani buna indirim die bilmem için 30 32 bandında olması lazım şahsen ben üstüne bi 4 5 k koyup 5070ti alınması taraftayım
  20. H

Amd Ryzen 7 7700 için soğutma önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-notte-argb-siyah-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442891276.html hocam ben bunu kullanıyorum oyundan oyuna değişir tabi ama sıvı soğutma düşünürsen fiyatına göre çok memnun kalacağın bir sıvı soğutma
Geri