Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl

Bilmiyorum bende sneaks up üzerinden satın aldım benim ayakkabıda bu şekilde oldu.
  2. T

🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl

Aynı ayakkabıyı yaklaşık 8-9 ay önce satın aldım yaklaşık 3 hafta sonunda köşeleri açılmaya başladı garantiye gönderdim fakat benden kaynaklandığını söyleyerek red verdiler tavsiye etmem.
  3. T

❌İndirim Bitti! 🔥4 Adet Mega Çiğköfte Dürüm 4 Ayran 175 TL

şu şekilde çıkması lazım kartınızı girdikten sonra uyguluyorsunuz
  4. T

o kişiye özel galiba bende görünmüyordu.
  5. T

ödeme kısmında çıkması lazım kartınızı girdikten sonra kullanıyorsunuz.
  6. T

Komagene çiğköfteden Migros yemekte 125 TL'ye 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanarak 2 adet mega dürümü ve 2 ayranı 125 liraya alabiliyoruz ayrıca 275 TL'ye 100 lira indirim kampanyasıda olduğundan 125lik 1 alana 1 bedava menüden 2 tane çekip ve 275i geçecek şekilde istediğiniz ekstraları...
  7. T

Lenovo V15 9₺ Laptop

Hayır bunları yaptığı için firmaya insaf etme diyorum üstte bazı arkadaşlar yazık adamlara falan yazmış ondan dedim
  8. T

Lenovo V15 9₺ Laptop

firmanın insanlara kusurlu ürün gonderdip iade almadıgı yazıyor hayırlı olsun hocam sakın iade etmek gibi bir hata yapmayın
  9. T

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

ikinci elde çok yüksek fiyatlara satılıyor direk malı mülkü ona yatırırım
  10. T

yok 700 civaına aldım
  11. T

Hangi İPhoneu almaliyim?

doğu tarafına yakın bir yerde yaşıyorsanız kendiniz gidip alma şartıyla veya 0 olduğundan garanti emin olduğunuz bir yer var ise tavsiyem gidip yd cihazı almanız ikinci ele bulaşmanizi tavsiye etmem .iPhone 13ü geçen akrabalar 10k civarı birşeye getirelim sana dediler fakat ihtiyacım yoktu.8ay...
  12. T

aj159 proyu alamadıysanız v8si alın eğer fiyatları gerçekse sadece ses kartı trde 1.5-2k civarı ikinci elde o seti rahatça 1.5a satar 159 pro çekersiniz bi tane (benim fikrim yanlış olabilir bu şekilde düşünüyorum)
  13. T

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

arkadaşlar mouseta stok yok galiba mikrofon seti geliyor vergi dahil 700 liraya almalı mıyım yoksa mouseda bildiğiniz bir link var mı
  14. T

Masaj tabancası 331 tl

https://ty.gl/jto2dhtz6en8u
  15. T

Apple watch se saatimi iphone olmadan kullanabilirmiyim?

Apple watch se 1.nesil bir saatim var fakat iphone telefonum yok tanıdık telefoncuda yeni bir icloud hesabı açıp ordaki bir telefona kursam ve ondan sonra saati baglayıp hesabı kurdugum telefondan hesabı kaldırırsam apple watchumdaki baglantı kesilir mi? wifi ile beraber kullanmak istiyorum...
  16. T

❌İndirim Bitti! İkinci El Garantili Apple Watch SE 40mm 2600TL🔥

kanka bana 44mm nike edition gonderdiler şarj yüzdesi 89 1.nesil
  17. T

Harbi mı benimkide dağıtımda şuan
  18. T

kanki kargoya verildi mi seninki?
Top Bottom