Arama sonuçları: *

1. E

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS WHITE 4.900TL

Orası öyle tabii fakat normal bizim insanımızın çoğu düşüncesizdir normal bence o yüzden
  2. E

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS WHITE 4.900TL

E kanka ağzınlar söylüyorsu itopya adamın sponsoruymuş, adam ne desin gidin başka yerden alın itopyadan almayın mı desin
  3. E

Yurt dışı alışverişlerde 30 euro gümrük sınırına artık kargo ücreti de dahil

Bu böyle kalmaz temu için önlem babında yapıyorlar bunları da temuda kargo yok zaten dolayısıyla devamı gelir bunun. Ya 30 u düşürürler ya kişi başı ayda bir ürün falan filan gelir devamında. Düşündüğünüz bir şey varsa alın beklemeyin, bu kural trdeki ürünler için geçerliydi artık globalde de...
  4. E

Steam İndirimleri Ne Zaman

Bugün gelir akşam 9 10 da olur, genelde o saatlerde oluyor
  5. E

STUDYO KULAKLIĞI VS GAMİNG HEADSET

Ya da sorun şu mu acaba mesela en iyi gaming headset olarak gösterilen nova pro yaklaşık 13k iken, onun dengi olacak stüdyo kulaklığı çok daha pahalıya mı denk geliyor ? Bir de wireless olanlar aynı kaliteyi sunamıyor mu acaba wireless std vs wireless gaming kulaklık olarak
  6. E

STUDYO KULAKLIĞI VS GAMİNG HEADSET

Selamlar arkadaşlar bilenler yeşillendirirse sevinirim bu stüdyo kulaklıkları madem o kadar iyi neden gamerler kullanmıyor ya da en iyi gaming headset ile a kalite bir stüdyo kulaklık arasındaki fark ne ? Atıyorum gaming kulaklığın verdiği frekanslar stüdyo kulaklığının ölçeği dışında mı oluyor...
  7. E

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Ps5 proyu aklınızdan tamamen silin bir kere hiçbir kayda değer artısı yok. Bütün parayı pc yükseltmek için harcayın bence zira pc de oynayamayacağınız ps oyunu yok bu devirde dolayısıyla bir anlamı da yok en kötü kol alır pcde takılırsınız nedir yani
  8. E

🔥İndirim ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 5206tl

Hocam bu psularda platinum gold bronze ne oluyor Watta göre düşünüyodum da değilmiş
  9. E

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Fn + w yap bakam düzelecek mi
  10. E

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

Hocam bu makinelere bir işe yaramıyor diyolar ki bence de asla endüstriyel lazerlerin yerini tutamaz. Bir alexandrite cihazı ile bu bir olur mu hiç , bence de bir kliniğe gidin
  11. E

Üniversite için laptop önerisi

Gaming laptop önermeye gelecekler şimdi sakın kanma , oyun oynamayacaksan hayatının hatası olur. Rami ssdsi iyi işlemcisi orta bir şey lazım ekran kartı mühim değil
  12. E

Yardım AMD ekran kartı ile mangal keyfi...

Bu forum neden böyle oğlum hiçbir firma sizin babanızın oğlu değil neden ölümüne savunuyorsunuz birini ya da ölümüne gömüyorsunuz
  13. E

4000-5000₺ Erkek Kışlık Bot Önerisi

Salomon da çok iyi de merrel ile adidas tıraş Hele adidası bırak araziyi düz yolda giymem
  14. E

4000-5000₺ Erkek Kışlık Bot Önerisi

Kalite olarak Decathlon on numara bence , izciyim 3 çeşit botu ver bende ikisini 6 yıldır birini 4 yıldır aktif kullanıyorum taş gibiler. Yalnız şıklık konusunda sınıfta kalıyor yani ben beğeniyorum da çoğu insan beğenmez. Görüntü ve şıklık açısından Harley davidson ile kapışabilecek başka marka...
  15. E

LETGO'DA LAPTOP SATTIĞIM ADAM İADE İSTİYOR NE YAPMALIYIM?

Yok öyle bir şey rahat ol , devam ederse engelle geç
  16. E

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

Buna inanan varsa bende de köprü var biraz yıpranmış ama boya badana cillop gibi olur . Nakite ihtiyacım olduğu için ucuza veriyorum ilgilenenler yazsın
  17. E

🔥İndirim 2222₺ HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK

İptal gelir muhtemelen bi bit yeniği var bu işte imkanı yok
  18. E

🔥İndirim Hellmanns Ketçap-Mayonez 4 Adet 194,95 TL (Tanesi 49 a Geliyor)

Doğru , ben Türk malı değil diye almıyorum fakat tat olarak ve içerik olarak açık ara ketçapta rakipsiz Heinz. Kereviz koymuşlar reçeteye diğerlerinde yok o, ve o kendine özgü tadı sağlayan bileşen o muhtemelen.
  19. E

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 400₺ Üzerine Seçili 5 Ürün Hediye

Getirin kampanyalar çok dümenden oldu artık ya , zaten fahiş miktarda getirme ücreti alıyor, üstüne ürünler de normale göre pahalı. Yaptığı kampanya anca eşit hale getiriyor durumu . Ne anladık o işten
Top Bottom