Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

Vatan bilgisayar karneye ozel sistemler

Haklısın hocam işten anlayan kişiler için ikinci el çok mantıklı. Tabi taksit yapmayacaklar için bir de.
  2. Edmond_Dantes

Vatan bilgisayar karneye ozel sistemler

Valla doğru diyorsun da elektronik ürün ikinci el alınmaz kafasındayım ben. Bu ürünlerden anlamadığım için kazık yerim ondan korkuyorum :D Alıcam iki güne problem çıkaracak falan aman abi kalsın diyorum.
  3. Edmond_Dantes

🔥İndirim Züber Kolajen Protein Bar 27.5 TL

Tırtı bu tadı için yiyorsanız yiyin de bi fayda beklemeyin
  4. Edmond_Dantes

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

harbiden nasıl kabul ettiler ona anlam veremedim. 1768461575 Hocam 130 a geleceğini nereden biliyorsunuz tahmin mi? Bir de incehesapta vadesiz kaç taksitle geliyor ürünler cuma geceleri
  5. Edmond_Dantes

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Hocam iyi de rahatsız etmez mi ya ondan korkuyorum. Bir de deneyebileceğim bir sistem yok elimde. Alıp bekleticem seneye falan anca toplayabilirim ya da bu senenin sonuna doğru. Undervolt ile çözülüyor demişler ama o zaman da performans düşmez mi?
  6. Edmond_Dantes

Hocam coil whine falan bir sorun var mı bunda ya Bu 5090larda kablo yakıyor falan diyolardı hiç bilgim yok alınır mı coil whine geliyor demişler
  7. Edmond_Dantes

🔥İndirim Paslanmaz Çelik Chopstick 9 TL

Japonyada orijinali ahşap hocam. Haşi deniyor. Ahşap olanla ramen, makarna gibi şeyleri yiyebiliyorsun bunlarda yiyemiyorsun kayıyor o yüzden ahşap kullanılıyormuş. Bir de ağırlar tabi.
  8. Edmond_Dantes

SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

Merak etmeyin hükümetimiz vatandaşın en mağdur olacağı şekilde durumu çözüme kavuşturacaktır içiniz rahat olsun.
  9. Edmond_Dantes

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Helal olsun sana aferin. Hakkının peşinden koşmuşsun. Arkadaşlar bunun gibi şark kurnazlarının yazdığı iade kabul etmiyoruz gibi lafların hiçbir geçerliliği yok. Böyle bir durumda bu arkadaş gibi hakkını arayın peşinden koşun. Çoğu kişinin bunu yapmayacağını bildikleri için böyle laubali...
  10. Edmond_Dantes

🔥İndirim Paslanmaz Çelik Chopstick 9 TL

Aldım valla deneyecem iyi değilim ama fena kullanmam 1-2 kere deneyimlemiştim beleş zaten sağ ol. Bunların demiri değil de ahşap olanları iyi
  11. Edmond_Dantes

🔥İndirim Razer Kraken Kitty V2 - 3.268TL 🔥

Boşver gamer kızdan olmaz
  12. Edmond_Dantes

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Bu hükümetin bırak gençleri, halka en ufak faydası olacak bir hamle yapacağı ihtimalini düşünmeniz çok tatlı.
  13. Edmond_Dantes

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

6 şubattan önce verdiğim sipariş 6 Şubattan sonra gelirse ne olacak? Sipariş tarihi mi baz alınıyor?
  14. Edmond_Dantes

Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Valla anladığım konular değil hocam ya meraktan konuyu görüp girdim
  15. Edmond_Dantes

🔥İndirim Nike %50 indirimli ürünler

Nasıl yani Nike artık yok mu trde anlamadım. Bizim burada mağazası var hala duruyor
  16. Edmond_Dantes

Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Yamanlarda yaptırılmış ekspertiz kağıdına göre. Courier araca değişmiştik 2025 ilk yarısında, 20k tutmuştu. Serviste yapmıştık o yüzden fiyatı şişirmiş olabilirler pek bilmiyorum.
  17. Edmond_Dantes

2026'da PC toplamak için şimdiden ram alınmalı mı?

Hocam garantisi yok mu zaten 2 yıl? Anlamadım doğrusu.
  18. Edmond_Dantes

2026'da PC toplamak için şimdiden ram alınmalı mı?

Dostlar ne diyorsunuz seneye AM5 sistem toplamayı düşünüyorum sizce ramleri şimdiden almalı mıyım? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Geri