Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

🔥İndirim Züber Elmalı ve Tarçınlı Meyve Bar 40gr 24 Adet 200 TL

E haliyle hocam. Ama sıkı diyet yapan birisi için dünyanın en güzel tatlısı oluyor bunlar yağ gibi akıyor valla. Tamamen sağlıklı olup da abur cubur gibi güzel tadı olan sadece hiq protein bar denedim ben o da ateş pahası. Züberden bu seri değil de hi protein serisini öneririm özellikle...
  2. Edmond_Dantes

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Evet kral haklısın
  3. Edmond_Dantes

Ne başarısı knk bunu alan yok ki abd de dahi alan yok ne anlatıyorsun. Herkes bir kere alıp ya video çekiyor ya merak ettiğinden deniyor sonra bırakıyor. Dünyanın en büyük bireysel youtube kanalının sahibinin çikolatası, tabii ki tüm dünyada viral olacak. Bırak da o kadar olsun yani o herif şu...
  4. Edmond_Dantes

Migrosta 140 küsür 146 mı 149 mu ne, bu sabah gördüm bizzat mağazasında. Yalnız almanızı önermem bunu deneyip de beğenen görmedim ben hiç.
  5. Edmond_Dantes

Yılbaşı indirimi olur mu?

Türkiye'de bir şey alırken indirim falan beklemeyin hocam alabileceğiniz en erken zamanda alın direkt. Yılbaşıymış bayrammış bilmem neymiş fark etmez en erken zamanda almaya bakın. Daha indirim falan çok zor, zam kesin ama. Parça parça toplayacaksan Cuma günlerini bekle incehesapta bazı...
  6. Edmond_Dantes

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

Güzel mi hocam ne diyosunuz 4K oledlerin en kötüsü falan demişler bir de müşteri hizmetleri inanılmaz kötüymüş
  7. Edmond_Dantes

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

Coil Whine var değil mi bunda
  8. Edmond_Dantes

🔥İndirim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal 1.756₺ - Dip Fiyat

Hot swap hocam zaten salla gitsin 😂 switchler dandiktir muhtemelen
  9. Edmond_Dantes

Klimalı yastık senenin en dip fiyatında

Normal yastıktan bir farkı yok. Araya file atmışlar hava alıyor oradan bu vesileyle koku oluşumu bir tık önleniyor
  10. Edmond_Dantes

PC hocasının 9060 XT 7500f li sistem alınır mı

70k çok pahalı değil mi hocam ya o sisteme
  11. Edmond_Dantes

Amazon Kindle Basic 2024 16 GB Reklamsız - 5899 TL

O yüzden değil trde kitap okumaya yılda ayrılan 6 saat. Kitap okuma oranı binde 3. Tuike göre günde 60 saniye kitap olumaya ayrılıyor. Getirecek de kime satacak bunu Allah aşkına 😂 1766206455 Evet ikinci el alın bunlar bozulan cihaz değil kolay kolay. Ben de öyle aldım 4k ya. Zaten birkaç ayda...
  12. Edmond_Dantes

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Öyle de hocam sizin de bildiğiniz gibi bu sefer başka şeyler almak için borçlanacan gene aynı şey :D Allah hayır etsin diyelim
  13. Edmond_Dantes

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Evet de işte biz halk olarak asgari ücrete zam gelmesinin iyi bir şey olmadığını anlayana kadar bu böyle devam. Hala keşke şu olsa keşke bu olsa diyolar :D
  14. Edmond_Dantes

Öneri 📸“Bu fotoğraf sana mı ait?” Mesajlarına DİKKAT!

Kardeş herkes senin benim gibi değil küçük çocuklar var yaşlılar var saflar var var Allah var bu memleketin enayisi bitmez. Düşün şimdi kanı kaynayan 2 tane genç çift gittiler bir otele veya pansiyona takıldılar. Ertesi gün böyle bir mesaj geldi. %99 ihtimalle oltaya düşerler. Hocam linke...
  15. Edmond_Dantes

Hollow Knight Silksong indirime girer mi?

Sanmıyorum da belli olmaz dediğim gibi 1765977181 Aynen ben de 20 liraya aldım. 50 lira olduğunda vermezler iptal falan edenler diye uğraşmamıştım ashcasjhcbn
  16. Edmond_Dantes

Hollow Knight Silksong indirime girer mi?

Belli olmaz. Microsoft 50 liraya vverdi. Hatalıdır dedik aldık. 2 gün sonra 20 liraya tekrar verdi mesela. Ve hata olduğunu da sanmıyorum 1-2 gün boyunca kaldı çünkü o fiyatta. 2 günden emin değilim de 1 günden çok net eminim çünkü gördüğüm günün ertesine almıştım ben
  17. Edmond_Dantes

Stardew Valley nasıl oynanmalı?

Npcler görev vermiyor o oyunda. Pierre'in dükkanının önünde tabela var. Bazen orada isteklerde bulunuyor işte Lewis 2 biber istiyor getirene 500gold veririm gibi. NPC'ler ile muhabbet ediyorsun onalra hediye veriyorsun. İlişki geliştiriyorsun. İlişki geliştirdikçe her birinin hikayesinin...
  18. Edmond_Dantes

🔥İndirim Ateşler soslu fıstık 40 gram - 9,77Tl

Dayı daha kötü çok az şey var ya. Şekerli beyaz leblebi ile ölümüne kapışır. Bunu da senin gibi adam yerdi zaten şaşırtmadın gene Bixi
  19. Edmond_Dantes

Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

Bir zamanlar gta v verecekler denseydi o zaman da bu yorumu atacaktın.
Geri