Arama sonuçları: *

1. M

Greenmangaming resident evil requiem alırken hata alıyorum

Ben biraz daha ucuz olan siteden yani "greenmangaming" sitesinden resident evil requiem alacaktım ama alırken bir hata alıyorum Hata:Maalesef, sepetinizdeki belirli bir oyunu satın alamıyorsunuz. Daha fazla yardım için lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Acaba Bunun Nedeni Nedir?
  2. M

İndiegala.com güvenilir mi?

Ben Hogwarts Legacy deluxe edition alacağım türkiyede bu geçerli olur mu? Ve site güvenilir mi https://www.indiegala.com/store/game/hogwarts-legacy-deluxe-edition/990080_deluxe?ref=itad
  3. M

Xbox series s alınır mı?

Sizce bu dönemlerde xbox series s alınır mı yoksa 1-2 seneye çöp mü olur
  4. M

Amd 5 7600 dan 9 9900x geçilir mi

Acelem yok dediğim gibi ben hikayeli oyunlar oynuyorum fps hiç Oynamam ve 2k çözünürlükte oynarım (istisnalar hariç belki oyun kasmaya falan başlar) render hiç yapmam sadece oyun sizce 5 7600 iyi yeni işlemciye geçmeye gerek yok @xberke
  5. M

Amd 5 7600 dan 9 9900x geçilir mi

Benim amd ryzen 5 7600 işlemcili rtx 5070 32gb ramli bir sistemim var sizce amd ryzen 9 9900x geçmeye gerek var mı Not:Resident evil ve last of us gibi oyunlar oynayacağım yani hikayeli oyunlar Not2:Monitörüm 2k çözünürlükte
  6. M

Samsung telefonda iz sorunu

Benim telefonum Samsung Galaxy A16 LTE sürümü ekranı super amoled konu şu ben instagramda dolaşırken uygulamadan çıktım çıktıktan sonrada instagram daki altkısımdaki + seçeneği ekranın tamda o köşesinde siyah bir şekilde duruyor ve çıkmıyor ne yapmalıyım
  7. M

Windows 10 kurulum ekranı disk görmüyor

ikinci yontemde 10 ve 11 ci nesiller diyor bu işlemci o kadar yeni değil
  8. M

Eski işlemci 4gb ram
  9. M

Windows 10 kurulumu yaparken bura Disk gözükmüyor
  10. M

Android Samsung A16 telefonuna ne zaman Onu UI 8 ve Android 16 güncellemesi gelecek.

Benim telefonum Samsung Galaxy A16 bu telefona ne zaman one 8 ve android 16 güncellemesi gelecek.
  11. M

Thermalright Phantom Spirit 120 SE montajındaki hata sonucu sistem açılmıyor

Yeni bilgisayar aldım, işlemci soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım. Kurulumunu yaptım ama ARGB kablosunun ucundaki 3 pin girişini kapatmayı unuttum. Bu işlemci soğutucusunun demirine değdi ve sistem kapandı, daha da açılmadı. Bunu nasıl çözebilirim?
  12. M

Until dawn vs the last of us part 1

yaz tatilinde until dawn veya the last of us part 1 birisi almak istiyorum ama sizce hangini almak daha iyi olur ve bu iki oyun sizce ne zaman indirime gireler (steam veya Epic Games)
  13. M

DeepCool LE300 amd ryzen 5 7600 iyi soğutur mu

DeepColl LE300:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-le300-marrs-le300-sivi-sogutma-fiyati,2050881880.html AMD Ryzen 5 7600 soğuta bilir mi veya bu paralara soğtucu öneriside alabilrim
  14. M

Samsung galaxy A16 ya one ui 7,Android 15 performans düşürür mü?

Benim samsung galaxy A16 telefonum var (5G değil) telefona one 7 ve android 15 güncellemesi geldi bunu yüklersem performans düşüklüğü olur mu?
  15. M

Dbd mobileyi ofline nasıl oynanır?

Dead By Daylight mobile benim telefonda yüklü ama oyunun sunucuları kapatılmış ben oyunu botlara karşı oynamak istiyorum bunun bir yolu var mı?
  16. M

Samsungda istediğim uygulamada game boosteri kapatma (Tamamen)

Bu uygulama oyun değil ama yinede game boosteri açıyor bunu kapatmak istiyorum
  17. M

Msi mag a850gn gen5.1 850 w power supply alınır mı

msı mag a850gn gen5.1 850 w power supply alınır mı?
  18. M

A16 ya ui 7 gelecek mi?

Teşekkür ederim
  19. M

A16 ya ui 7 gelecek mi?

Bazı yerlerde almayacak şekilde gösteriyor Android 15 alacağını biliyorum ama ui 7 alacak mı emin değildim
  20. M

A16 ya ui 7 gelecek mi?

Benim telefonum Samsung A16 Android 15 ve ui 7 alacak mı ? Alacaksa haziran ayında mı ?
Geri