Arama sonuçları: *

• Users: REEX
  • Order by date
  1. R

Erkek parfüm önerisi.

Bu Creed aventusu heryerde tavsiye olarak görüyorum. 709 554 523 561 585 Genel olarak internette övülen modeller bunlar. Bargelloya gidip bu listeyi deneyeceğim.
  2. R

Erkek parfüm önerisi.

Orjinaller çok pahalı, mad parfüm gibi doldurma parfüm markalarının birkaç tanesinden bildiğim kokudan aldım ama farklı tonda geldi hoşuma gitmedi. Düşününce size ambalaj birebir aynı replika illaki koku da benzemek zorunda kalmaz mı? Sonuçta doldurma değil replika olarak satıyorlar yorum olarak...
  3. R

Erkek parfüm önerisi.

Uzun süre insense ultramarine kullandım. Ama parfüm bitti. Instagram'da kapıda ödeme şeffaf kargo ile gönderim şeklinde 4 adet parfüm kampanyası var. Yine bir adet ultramarine alacağım ama diğer 3 tanesini ne almalıyım ne tavsiye edersiniz?
  4. R

3-4 bin TL'ye En mantıklı monitör hangisi?

Arkadaşlar monitörü aldım gerçekten müthişmiş. Çözüm aradığım birkaç oyundaki drop takılma sorunlarım da gitti ani ekran kartı kullanımları düşüyordu oda düzeldi.
  5. R

Arkadaşlar 265f 24.5 inç modeli 2500 TL'ye ikinci eli alınır mı? Biriyle görüştüm kabul ediyor bu fiyatı 2.5 aylıkmış PC satıldığı için boşta kalmış.
  6. R

Yani işin açığı şuanda VGA ile bağlı 19.5 Samsung 1440X900 monitör var. Biraz da rx570 in kendini kullanmadığını düşünüyorum o yüzden değiştireceğim o monitöre göre 256F mükemmel sayılır herhalde 😀
  7. R

Teşhir yazısınıda görmemişim hangi kafayla baktım ben buna yahu 😀 1737225893 Bunun ekran parlaklık degeri 250. Ortalama 300 civarı sanırım gözle görülür bir parlaklık azlığı olur mu acaba? Ve AMD rx570 ile kullanılacak AMD freesync yook sanırım bu sorun olur mu?
  8. R

6900 olarak algılamışım. İndirimli ayrı fiyat varmış hoşuma gitti monitör hocam. 1737225526 Hangisinden bahsediyorsunuz acaba?
  9. R

LG değil de bu model nasıldır acaba...
  10. R

Fiyatı fazla geldi bana. Bu kadar çıkamam maalesef. En ucuz 24 inç yüksek hz'li monitörü arıyorum desem yeridir.
  11. R

Acaba aynı paneli mi kullanıyorlar? LG ultragear 180 Hz li bir monitör var. Buda aynı özelliklerde sanırım
  12. R

24 inç yüksek Hz li yani 144-165-180 gibi. Turbox, gamebooster tarzı markalar hariç. En mantıklı ne alınabilir LG ultragear nasıldır?
  13. R

Radeon Ekran Kartlarına Neden Bu Kadar Ön Yargı Var? Haklılar mı?

Kesinlikle kalıyorum. Arkadaş milattan kalma gtx960 sistemi rx570e yükselttim ciddi bir güç farkı var arada ancak sistem rezil çalışıyor. Hiçbir hata arıza yok kararsız dengesiz ani ekran kartı kullanımı 0 a düşmeler. AMD ekran kartına asla para vermem yıllardır fikrim bu yöndeydi son bir şans...
  14. R

Ekrandaki beyaz nokta

Tahminimce panel oradan ezilmiş. Ölü piksel bir tane nokta olur ama bu daha da geniş bir panel zedelenmesi.
  15. R

Redmi Kamera Lens Uyumu

Hayır uymaz hem boyut hem konum hemde soket biçimi olarak farklı olacaktır diye düşünüyorum.
  16. R

Radeon Ekran Kartlarına Neden Bu Kadar Ön Yargı Var? Haklılar mı?

Dostum bak yıllardır insanlarla tartışıp duruyorum inatla AMD kartlarda bir sorun yok tek tük olmuş denk gelmiş diyip durdu herkes. Zamanında sıfır rx 570 ve 580 kartlarda wattman siyah ekran mavi ekran sorunları yaşadım. Aradan yıllar geçti elimde orta halli bir sistem var gtx960 2gb kart vardı...
  17. R

9400f ve rx570 performans sorunu.

Nasıl alınıyor vulkana acaba ?
  18. R

Demek istediğinizi anladım belki başka oyunlarda sorun olmayacak ama oynamak istediğim oyunlar bunlar ya onları düzeltmek istiyorum bir şekilde.
  19. R

Başka bir şey denemedim ama normalde oynadığım oyunlar şuanda bunlardı zaten. Benim aklıma yatmayan iş sistemde sadece GTX karttaki FPS yetersiz geldiği için rx e geçtim tamam FPS yeterli miktarda şuan ama bu takılmalar droplar neyin nesi. Başka oyun denerim sorun değil ancak 2 gün öncesine kadar...
  20. R

Evet GTA nın ciddi optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum ben gtx960 a göre değerlendiriyorum. Zaten sorun FPS değil drop ve takılmalar. Ets2mp denedim benzer drop takılmalar onda da var.
Top Bottom