Arama sonuçları: *

1. N

Ekranı Kırılmış Laptop dan Bilgi Alma

Selam millet daha 2 gün önce içinde herşeyimin oldu laptopun sinirden ekranına vurdum ve kırdım (cs:go girdim fps dropları yaşamaya başladım 2-3 kere oyundan atmıştı zaten birde 150 ping e çıkınca sinirden vurdum bir tane) İçinde herşeyim vardı oyun hesaplarım,sosyam medya hesaplarım ve...
  2. N

Corsair HS35 vs HS60

Yok hocam o kadar vermem de yani gerçekden sinerji adamı ayakta..... yani ne diyecegimi şaşırdım.
  3. N

Corsair HS35 vs HS60

Hocam sinerjide neden fiyatlar böyle? Arctis 5 var 1.200TL ne bu saçmalık yani ? :D
  4. N

Corsair HS35 vs HS60

Hocam yapmayın bu kadar para verebilecek iken MEİ almak ne bileyim ve bana göre gerçekden cloud 2 nin mikrofonu kötü başka önerebileceginiz kulaklık varmı?
  5. N

Corsair HS35 vs HS60

Hocam benim için mikrofonda önemli ama Cloud 2 nin mikrofonu çöp.
  6. N

Corsair HS35 vs HS60

Anakartım B450 Tomahawk Max bilmiyorum destekliyormu ama almışken iyisini alayım diyorum o yüzden hs60 alacagım galiba.
  7. N

Corsair HS35 vs HS60

Selamlar millet bu iki kulaklık nasıldır? Aralarındaki farklar ne? aralarındaki fiyat farkına (300-400 TL siteden siteye degişiyor) degermi?
  8. N

500 TL Civarına Monitör Önerir Misiniz?

500 TL Ye 75hz çok zor ya ikince el alın ya da biraz daha verip bunu alın
  9. N

Geceye Bir Şarkı Bırak

Son zamanlarda Fortnite oynarken en çok dinledigim şarkılardan birisi.
  10. N

Itopyadan bilgisayar aldım

Hocam yazınızı biraz düzeltirmisiniz ? işaretleri ile şimdi TDK mısın demeyin düzgün olsa ne kaybederiz? Eger seçtiysen deneme sürümünü kurup gönderirler ama seçmediysen freedos.
  11. N

İleride Toplayacagım Sistemi Yorumlarmısınız?

Hocam zaten tahmini 1 yıla toplayacagım.
  12. N

İleride Toplayacagım Sistemi Yorumlarmısınız?

EGER 1 YILA KADAR 10.NESİL ÇIKMAZSA O ZAMAN İ7 9700K ALACAGIM YOKSA 10.NESİL ALACAGIM VE İNTEL SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM AMD ÖNERMEZSENİZ SEVİNİRİM. Dostlar ileride yani tahmini 1 yıla toplayacagım sistem nasıldır? Yorumlarmısınız? -İNTEL İ7 9700K (10.Nesil çıkarsa 10.nesil alacagım eger çok...
  13. N

ASUS ROG SWIFT 24" PG248Q 180Hz 1ms Nasıldır?

Ama ben İNTEL toplamak istiyorum zaten ileride toplayacagım fanboy degilim ama İNTEL toplamak istiyorum.
  14. N

Gt 730 Nasıldır

Günümüz için çöp.
  15. N

Hocam şimdi almayacagım sadece sordum ileride intel bir sistem toplamayı düşünüyorum o zaman alacagım.
  16. N

Selam millet bu monitör nasıldır?
  17. N

Bu sistem ile yayın ve render yapılır mı??

Selam millet elimde şuan bir sistem var 3500 bitrate de yayın yapacagım ve videoları 1080P 60 FPS kayıt edecegim ve renderleyecegim sistemim şöyle -AMD Ryzen 5 3600 (Stok Sogutucu Dışında Bir Hava Sogutucu Aldım) -MSI B450 Tomahawk Max. -GİGABYTE RTX2070 Super Windforce OC 3X. -XPG 16GB (2x8)...
  18. N

Logitech G305 vs CoolerMaster MM711 RGB

Teşekkürler.
  19. N

Valorant fps sorunu

Sistem özellikleriniz neler?
Geri