Arama sonuçları: *

1. enyadev

Prime Day de neler aldınız ?

Amd Ryzen 5 7500F MSİ Pro B650-S Wifi Anakart Bu ikisi amazona kısmetmiş :)
  2. enyadev

Yardım! 7500F ile RX580 geçici kullanım.

Ekran kartı hali hazırda elimde var diye sordum. İlk aşamada bileşenleri birleştirip güncellemeleri windows vs kurayım dedim. 1721422830 darboğaz testine baktım. sistem darboğaza giriyor ama ölmüyor. Deneyeğim parçalar gelince.
  3. enyadev

Yardım! 7500F ile RX580 geçici kullanım.

İmzamda yazan bileşenler ile yeni ekran kartımı (muhtemelen 7800xt olacak) alana kadar MSI RX580 8GB ile bir süre kullansam sorun yaşar mıyım? Max 1 ay kullanacağım böyle. Yoksa yazık olmasın sal gitsin mi diyorsunuz.
  4. enyadev

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFY3KJ51?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 ben bu anakartı aldım ama henüz kullanma fırsatı bulamadım yeni topluyorum sistemi
  5. enyadev

Bu intel ddr4 kartı. amd ile alakası yok. am5 kart lazımsa b650 serisine bakman lazım
  6. enyadev

Bunu gördüm ama herşeyi beyaz aldıktan sonra ekran kartını da beyaz alasım geldi. Olur da bulamazsam istediğimi nitro+ bir model alacağım.
  7. enyadev

Powercolor 7800xt sakura edition vardı incehesapta 21.999 o belki indirime girer diye bekledim almadım tükenmiş dün. Ortada kaldık :D Her şeyimiz tam ekran kartımız eksik :/
  8. enyadev

Normalde NZXT H5 FLOW 4 Fanlı modeli alacaktım ama indirimdeki Lian Li Lancool 2 3 Fanlı modeli aldım. Fiyat çok uygun geldi.
  9. enyadev

Yaklaşık 1 saat kadar önce amazondan 7500f aldım. 5663 tl 3 taksitle. Şuan 3 taksit fiyatı burada daha ucuza denk gelirse hüngür hüngür ağlarım
  10. enyadev

Sepette birkaç ürün var günlerdir kontrol ediyorum. Örneğin bir kasa vardı 3899 TL fiyatlıydı bu sabah 4399 olmuş. Akşama tekrar 3899'a iner :D
  11. enyadev

R5 7500 f için Thermalright Peerless Assasin vs Deepcool le 520 mi

Bence bu; https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak500-digital-fiyati,454261088.html
  12. enyadev

Hangi bilgisayar koltuğunu önerirsiniz?

Gün içinde uzun süreli kullanımda oluyor yoksa 1-2 saat kullanınca herhangi bir sıkıntı yok. Ben tatil günlerimde koltukla bütünleştiğimden olabilir :D Ben çok memnunum zaten koltuktan.
  13. enyadev

Hangi bilgisayar koltuğunu önerirsiniz?

Hawk Fab V4 kullanıyorum 2 senedir herhangi bir sorun yaşamadım. Kumaş olduğu için yazın terletebiliyor.
  14. enyadev

Günümüzde İphone 13 alınır mı?

2.5 yıldır iphone 13 kullanıyorum. İlk ios telefonum gayet memnunum ben. Ben sosyal medya mail dışında oyun vs için pek kullanmadığım için pil sağlığım hala %92-90 civarı.
  15. enyadev

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE PULSE RX 7900 GRE 16GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı 20.427,25TL

Satın alıp ürün eline ulaşan var mı?
  16. enyadev

Yardım RX 580 Bu fiyatlara olabilir mi?

Ürün OUTLET ürünüdür. Ürünler firmamız tarafından test ürünü olarak kullanılmıştır. Ürünlerde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Ürünler firmamız tarafından çalışır durumda garantilidir , Ürünler 2.El kategorisinde yer almakta olup sıfır değerindedir. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile...
  17. enyadev

YARDIM! Ram Önerisi Bekliyorum.

cl36 şimdi kontrol ettim epey'den
  18. enyadev

Şimdilik beyaz bulmayı kenara bıraktım ben de idarelik bunu almayı düşünüyorum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BD5XBFS6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
  19. enyadev

Şu ürünü anakartın sitesinden kontrol ettim de expo uyumlu değil üzdü :( 1721220957 hem cl30 hem 6000mhz kullanılmamış ayrıca. benim gibi beyaz aramıyorsan al geç gayet iyi.
  20. enyadev

Bu ürünün siyah cl30 versiyonu şuan amazon almanyadan 4700e denk geliyor. Sistemin her şeyi beyaz bu siyah kalsa çok saçma olur mu olmaz mı arada kaldım.
Geri