Arama sonuçları: *

1. B

birden bire ölü piksel çıktı

Pc yi resetleyince gitti nasıl bir şey bu anlamadım
  2. B

1 ölü pikseli kabul ediyorlarmı
  3. B

Arkadaşlar asus vg27vq model monitörüm var . 7 aydır kullanıyorum birden bire bu ölü piksel çıktı ve etrafı koyulaşmış. Bu garanti dahilinde mi ? Başına gelen varmı ne yapmam gerek?
  4. B

HTML CSS ikon sorunu

Merhaba, internet siteme ikon yerleştiriyorum fakat arka tarafı böyle kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Farklı sitelerden almayı denedim fakat hepsinde aynı sorun oluyor.
  5. B

Cs6 birleştirilmiş katmanları geri açma

1601723332 katmanları birleştirdikten sonra geri açmanın bir yolu varmı ?
  6. B

Realtek yükleme hatası

Realtek i yüklerken bu hata ile karşılaşıyorum nasıl çözebilirim.
  7. B

Bilgisayarım Bluetooth kulaklığın mikrofonununu algılamayor.

Merhaba. Kullandığım Bluetooth kulaklığın mikrofonu artık PC'de çalışmıyor. Telefonda sorunsuz çalışıyor. 3-4 gündür çözemiyorum. Sorun ne olabilir?
  8. B

Yeni kasa ses sorunu

Ekran kartı sürücüsünü güncelledim . kasayı yeni toplamıştım sürücüler güncel olmadıgı için çalışmamış
  9. B

Bluetooth kulaklık mic algılamıyor

bluetooth kulaklık bağlı ama mikrofon çalışmamaya başladı .Nasıl halledebilirim
  10. B

CS:GO takım içi konuşma sorunu

csgo da takım içi konuşmaları duyamıyorum oyun içi ayarlar normal consol kodlarını da denedim fakat düzelmedi. Kulaklık ve mic de herhangi bir sorun gözükmüyor farklı uygulamarda kullanıyorum. sorun nedir acaba
  11. B

Yeni kasa ses sorunu

Teşekkür derim oldu
  12. B

Yeni kasa ses sorunu

PC yi topladım ama ses gelmiyor monitörün kendi hoperlörü var , ayarlarını yaptım ama hiçbir ses alamıyorum. Kulaklık taktığım zamanda aynı sorun pc deki tüm bağlantıları tam yaptım . sorun nedir
  13. B

Wraith prism bağlantı kablosu

Merhaba . Wraith prism cpu fan bağlantısını yaptım fakat bu 2 kablo ne işe yarıyor anlamadım takmam gerekiyormu yoksa opsiyonelmi.
  14. B

ryzen 3. nesil nerede update edilir.

Üzerinde ryzen 3000 desktop ready yazıyor ne anlama geliyor Teşekkür ederim . Üzerinde ryzen 3000 desktop ready yazıyor . Güncelleme ile kullanılabilir anladım 1591102976 incehesap gaming gecesinden almıştım 15 mayıs dı galiba 1 hafta içinde geldi diğer parçaların hepsinin gelmedi zaman aldı
  15. B

asus b450 tuf pro gaming , incehesap dan aldım . üzerinde ryzen 3000 desktop ready yazıyor acaba güncelledilermi
  16. B

Merhaba . Ben asus am4 b450 anakart ile ryzen 3. nesil işlmeci satın aldım , elime ulaştı fakat ben anakart'a herhangi bir işlem yapmadan ryzen 3. nesili kullanabiliceğimi sanıyordum , ryzen 1. veya 2. nesil ile birlikte güncellemem gerekiyormuş . Anakartı bilgisayarcılar güncellermi yoksa...
  17. B

Ölü piksel

Arkadaşlar monitörüm bugun geldi ölü piksel testi yaptım sadece siyah renkde görünen bir ölü piksel var rahatsız etmiyecek düzeyde . Bu ölü piksel zamanla artarmı ona göre garantiye yollıycam.
  18. B

Tuf B450-Pro anakart RAM mhz

Elimde bu anakart var . 3600 mhz ram almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşarmıyım , uyumlu olarak çalışırmı
  19. B

Maksimum 7000 tl bilgisayar önerisi .

Arkadaşlar max 7000 tl ye kasa toplamak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. -İşlemci olarak AMD wraith prism ile birlikte olan işlemci kullanmak istiyorum , stok fan kullanacağım için.(ya da varsa önerdiğiniz daha iyi performans alabileceğim , yanına bütçe dahilinde...
Top Bottom