Arama sonuçları: *

1. gymice

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

bu adam hulk mu yaw
  2. gymice

RX 570'li sistem toplamak istiyorum

anakartı sıfır al 2.el almana gerek yok 2.el fiyatları da hemen hemen aynı oluyor https://www.amazon.com.tr/dp/B07WC79VMJ/ref=asc_df_B07WC79VMJ1715612640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07WC79VMJ&linkCode=asn&psc=1
  3. gymice

R5 5600G islemci yanina 4060Ti darbogaz yapar mi?

yapar. işlemcini satıp 2.el r5 5600 alabilirsin hemen hemen benzer fiyattalar 2.elde darboğaz da çok minimal olur eskiye nazaran.
  4. gymice

Intel I3-N305 ve 8 GB DDR5 RAM FM24 oynamak için yeterli mi?

öyle deneyeceğim zaten hocam 2 yıldız altına inmemeye çalışıcam. ama bilmediğim bir şey var, acaba lig eklerken sadece takip edilebilir ve oynanabilir arasında ne fark oluyor ? ikisinde de liglerden oyuncu gözleyip alabiliyor muyuz
  5. gymice

siparişi verdim bakalım yarın gelecek hocam.
  6. gymice

hocam i5 8250u ile rahatlıkla oynuyordum bu da oynatmaz mı mantıken?
  7. gymice

İphone 15 mi yoksa Samsung S23Ultra mı?

tabii ki karar yine sizin ama s24u alıp keyfini sürebilirsiniz. veya illa iphone istiyorsanız iphone 16yı bekleyin fiyatları düşsün
  8. gymice

o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ama s24u şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon diyebilirim. yıllarca iphone da android de kullandım. ios o kadar parayı hak etmez bana kalırsa.
  9. gymice

hepsinde s24u daha önde.
  10. gymice

snowman m200'den hangi soğutucuya geçilir?

pek fazla bi derece düşüşü olacağını zannetmiyorum. sıvı soğutmaya geçmen daha mantıklı olur ileriye de dönük olması açısından. yine de sıcaklık değerin bana normal gelmedi.
  11. gymice

s23u tabii ki ama bütçe yetiyorsa s24u bile düşünülebilir. iphoneun yüzüne bile bakmam.
  12. gymice

snowman m200'den hangi soğutucuya geçilir?

bence sorun soğutucu değil işlemcinin bu soğutucuyla bu değerlere çıkması normal değil. macun yenileme yaptın mı ?
  13. gymice

3000TL Laptop önerisi

macbook modellerine bakabilirsiniz. bu bütçelerde 2009 model macbook pro veya air modelleri oluyor bataryası sağlam biride denk gelebilir
  14. gymice

Intel I3-N305 8 GB DDR5 RAM. 256 GB SSD. Bu özelliklere sahip bir laptopta FM24 akıcı bir şekilde oynanır mı? Akıcıdan kastım arayüzde donmalar vs ve maç esnasında ağır kasmalar olmaması. Daha öncesinde i5 8250U ile normal bir şekilde oynayabiliyordum ve yanlış bilmiyorsam bu işlemci daha güçlü...
  15. gymice

Yurda Tütün Ürünü Sokmak

kantin var çay sıcak su vs için. sigara sokmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. bizim yurtta her odaya uzanan balkonlar var sigara içenler için. içerde içmek yasak ama balkonda istediğimiz gibi içebiliyoruz. temizlikçi abiler günlük- 2 günde bir gelip küllükleri de boşaltıyor.
  16. gymice

Üni 1im Ne yapcak bilmiyorum

ayrıca ekstra bir öneride bulunayım bölümdeki messi olmak istiyorsan her dersi geçiştirmeden notlar al çünkü ne doğru düzgün bir kaynak bulabileceksin ne de sana notlarını paylaşan insanlarla karşılaşacaksın. vize ve final haftasında kampüs açlık oyunlarına dönüşür notları olanlar hayatta kalır...
  17. gymice

Üni 1im Ne yapcak bilmiyorum

bölümünün akademik takvimine göre her şeyi sırayla yap. önce ders kayıtları olacak. örneğin 1. sınıfın ilk döneminde 8 tane dersin var bu 8 dersi de seçeceksin ki seni dersi alacak öğrenciler arasına yazsınlar. ders programını paylaştıysalar okulun açılacağı ilk günden itibaren ilk hafta tüm...
  18. gymice

❌İndirim Bitti! HP Victus 16 Ryzen 5 Vs 4060 li laptop 13.683 tl

abi aileyiz diyon tüm stokları sen bitiriyon :D :D
  19. gymice

bende tam kasa şeklinde topladım zaten dostum. aldıklarımın fiyatları şu şekilde İşlemci:R5 2600 1250tl Anakart: MSI A520M-A Pro 2099TL PSU: Aercool 500W VX Plus 888,97TL SSD: DAHUA C800A 256Gb 799TL RAM: XPG Gammix D35 2x8Gb 1258TL Rx 5600xt 6GB 3000tl
  20. gymice

bu bütçeye daha iyisini toplarsın niye kendini kısıtlıyorsun ki ? ben r5 2600+ rx5600xt sistemi sadece işlemci ve ekran kart 2.el şekilde 9300tlye topladım 2 ay önce
Geri