Arama sonuçları: *

1. sencan

Bilgisayar Performansımdan Memnun Değilim.

Bu gidişle komple sistemi yenileyeceğiz herhalde. Saçma sapan fiyatlara topladığımız sistem yetersiz kalıyor. Teşekkürler dostum, iyi formlar.
  2. sencan

https://www.hepsiburada.com/kioxia-1tb-exceria-pro-lse10z001tg8-m-2-nvme-2280-7300-6400-ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A?magaza=Hepsiburada& bu yeterli mi?
  3. sencan

Twinmos NVMEFGBM2280 PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD
  4. sencan

SATA değil "NVMe" bütçe 3k
  5. sencan

İşlemci ekran kartını rahatlıkla besleyebiliyor ve darboğaz yapmıyor diye biliyorum çünkü bu sistemi almadan önce araştırmıştım. evet pubg bozuk bir oyun fakat bu sorunu yaşanlar yok denecek kadar az. bana gönderdiğin görsellerden anlamam gerekiyor?
  6. sencan

bana ssd önerebilir misin?
  7. sencan

ya dostum ssd nin yarısından çoğu boşken yapıyordu bu dediklerimi. hadi disk sağlığı falan desen veya depolama alanı full doluysa anlarım. %99 oran veriyorsun birde. cevabın için minnettarım ama mantıksız söylediğin şey.
  8. sencan

SSD: Twinmos 500 GB 1743540350 Müthiş görsellere ve dolu haritalara sahip BF1 oynuyorum onda problem yaşamıyorum mesela. optimizasyonu çok iyi olsa gerek. çok garip gerçekten
  9. sencan

FACEİT SECURE BOOT İS NOT WORKİNG PROPERLY ANTİCHEAT HATASI

Hocam ilk önce bunları yap. olmazsa eğer; secure boot'un olduğu sekmedeki diğer şeyleri de değiştir onayla. sonra tekrar gir ve secure boot hariç diğer değiştirdiğin her şeyi eski haline getir ve onayla. ben böyle yaptım saçma bir şekilde faceit ac açıldı. sanırım win11 e geçince yaşadın bunu...
  10. sencan

Arkadaşlar Merhaba, Sistem özellikleri: Ram: Vengeance DDR5 - 2x16 GB Ekran Kartı: AMD Radeon RX 7700 XT İşlemci: AMD Ryzen 5 7500f Sıvı Soğutma: Corsair H100 SSD: Twinmos 500 GB Şimdi bu arkadaş öncelikle chrome da bile bazen donuyor. Sayfayı aşağı kaydırırken ekranda her şey birbirine...
  11. sencan

MİKROFON ÖNERİSİ İSTİYORUM

Ayarların nasıl yapılması gerektiğini gösteren youtube'da video var mı? Aradım bulamadım
  12. sencan

ses ayarlarından sonra klavye sesi yok oldu mu yoksa yok denebilecek kadar azaldı mı?
  13. sencan

Öneri Mikrofon Önerisi Max 3K

brom selamlar. klavye vb. arka plan seslerini çok fazla alıyor mu? ya da bunun önüne geçmek için harici bir program kullandığında çok olumlu bir sonuç veriyor mu?
  14. sencan

bu videoyu izlediğimde şok geçirdim mükemmel ses kalitesi vardı hiç araştırmadan direkt olarak sipariş verdim. araştırınca iptal ettim az önce. iyiki etmişim o zaman. almak istediğin veya kalitesinden emin olduğun 4-5-6k bandında mikrofon olursa buradayım
  15. sencan

Arka sesleri minimuma indirebilecek fiyat performans mikrofon arıyorum. Fifine Ampligame A6T almayı düşünüyordum fakat bazı kötü yorumlar beni soğuttu. 4-5k bütçem var. Aranızda bu fiyatlara alınabilecek, arkaplan seslerini özellikle klavye seslerini çok fazla vermeyen ya da hiç vermeyen...
  16. sencan

Bilgisayarım da Darboğaz var mıdır?

çok sağol hocam 🙏 1730385122 buranın soytarısı da siz mi oluyorsunuz :)
  17. sencan

Corsair h100 240mm - Sıvı Soğutucu var hocam. Tamamdır testi müsait olduğumda hemen yapıp göndereceğim
  18. sencan

Teşekkür ederim. Peki ekstra bir sorum olacak. Youtube'da izlediğim aynı sisteme sahip başka biri CS2'de 400 e yakın FPS alırken ben 200-250 arası FPS alıyorum, hatta ortalama FPS değerim: 198.8 FPS. Bu sorunu çözebilmem için neler yapmam gerekli? Örneğin: HYPR-RX, Smart Technology gibi...
  19. sencan

En çok oynadığım oyun CS2 fakat MSI Afterburner'ı orada çalıştıramadım o yüzden ekran görüntüsü veremiyorum. Fakat Metin2 den bir görüntü aldım bu yeterli olur mu bilmiyorum. Görseller ektedir. İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: AMD Radeon RX 7700 XT Anakart: Gigabyte A620M H Ram: 2x...
  20. sencan

30-40K Bütçe bilgisayar tavsiyesi verebilir misiniz?

Monitörsüz 30-40K arası oyuncu bilgisayarı arıyorum
Geri