Arama sonuçları: *

1. E

Elektrik-Elektronik mühendisliği için laptop önerisi

Teşekkürler hocam bi bakayım buna
  2. E

Acer Nitro 16 hakkında bir soru

Herkese iyi günler dilerim bu sene üniversiteye başlayacağım laptop ihtiyacım vardı Acer Nitro 16 almaya karar verdim Ryzen 7 7840HS RTX4060 bulunan modeli.Bunlarda sıvı metal soğutma varmış benim sorum şu bazı yorumlarda okumuştum kafam karıştı laptopu genelde sırt çantasında taşıyacağım sıvı...
  3. E

Hocam 2.el garantili almayı düşündüğüm için sıfır fiyatı ortalama 45 50 bin olanlara bakabiliriz bütçeyi de 38 e zorlayabilirim. Mux switch olması da daha iyi olabilir benim için fan sesi ısınması sorunlu olmayan bir şey arıyorum hangi laptopu araştırsam birileri şuyu buyu sorunlu diyor ortada...
  4. E

Sağolun siz nereye geçiş yaptınız
  5. E

Hocam kusura bakmayın 3 gündür forumlarda dolanıyorum ne alsam alsam diye kendi sorumu unutmuşum bildirim de gelmedi 1757350572 Marmara üniversitesini kazandım türkçe olan bölümünü
  6. E

Merhabalar bu sene elektrik elektronik mühendisliğine başlıyorum inşallah.Bir tane masaüstü gaming bilgisayarım var zaten fakat laptop daha işlevli daha rahat olacağından laptop arıyorum 2.el almayı düşünüyorum bütçe olarak 35 bine kadar çıkabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. E

Çözüldü✓ Seneye üniversiteye geçeceğim için fikir istiyorum

Hedefim matematik mühendisliği,makine,bilgisayar hedeflerim arasında 1721154362 Kör girsem senden yüksek yaparım merak etme sen :)
  8. E

Çözüldü✓ Seneye üniversiteye geçeceğim için fikir istiyorum

Merhaba abilerim kardeşlerim geçen sene bu zamanlarda çok büyük hevesle masaüstü bilgisayar almıştım ryzen 5 5500 rx 6600 lü bi sistem bu zamana kadar piyasada elimi sürmediğim oyun kalmadı ve artık sıkıldım diyebilirim son 1 haftadır kafam çok karışık belki deneyimi olanlar vs. destek olabilir...
Geri