Arama sonuçları: *

1. D

MLD M800 SSD UCUZ OLDUGUNDAN ALINIR MI

Merhabalar yeni kasa alıyorum ve bütçem yok denecek kadar az eski bilgisayarımdaki pcie3 samsung 970 evo ssd mi takmayı düşünüyordum ancak hem 500gb yetersiz olacağından hemde eski sürümde kaldığından değiştirmek istedim. 4k bütçe ile (sinerjiden topluyorum diğer parçalar ucuz oldugundan buradan...
  2. D

B450M PRO M2 (MAX DEGIL V2 DEGIL DUZ)

baktım buradan, bende senden görüp. Çok yardımcı oldun teşekkürler
  3. D

tamamdır teşekkürler biosu güncelledim en günceli beta gözüküyordu onu değil bir altındakini yükledim isim olarak bios ekranında aynı şekilde 2I0 yazıyor ancak bios ekranında yazan tarihle amd sayfasındaki tarih arasında 1 ay filan bir fark var (biosda yazan daha eski gözüküyor) bir problem...
  4. D

kankam eminsin dimi yoksa 10 gün filan daha anakartın gelmesini beklemek zorunda kalıcam B450m pro m2 sadece anakartın adı maxı v2 si falan destekliyormuş heraldede benimkinde max v2 filan yazmıyor düz "b450m pro m2"
  5. D

bundan mı bahsediyorsun dostum normal msi sayfasında @RevDeisDou ?
  6. D

dostum öyle bir bilgi edindim bende ama 2. mesajımda da yazdığım gibi nereden güncelleyeceğim en son çıkan sürüm 2023 de oda beta sürüm beta olmayanın bir alt sürümünü mü indirmeliyim 1721169830 ne olduğunu hiç bilmiyorum geldi mi gelecek mi geldiyse nereden indireceğim normal msi sitesinde...
  7. D

anakartımın kutusunun arkasında 1. ve 2. nesil desteklediği yazıyor bios update sayfasındada 5.nesil geldi denilen bir update yok 3.nesilin geldiği söylenen bir update var ancak başka forumlarda gördüğüm kadarıyla aynı şekil 5. nesilin geldiği yazmayan anakartlar da açabilenler olmuş işlemci...
  8. D

Merhabalar eski sistemimi güncellemekteyim Msi B450M PRO-M2 anakartım var.Rx580 ekran kartımı değiştirip RX 6600xt aldım,ardından işlemcim yetersiz kaldığından(5 2600) r5 5600 ile değiştirmeye karar verdim ve işlemcinin siparişini verdim henüz elime ulaşmadı ancak şimdi ben bu 5600ü benim...
Geri