Arama sonuçları: *

1. O

Laptopa ram taktım artık acilmiyor

123dadaf
  2. O

Taşınabilir HDD Diski görmüyor açılmıyor.

Selamlar, içine fotoğraf video attığımız 4-5 yıllık taşınabilir (WD element)hdd diskimizi açılmıyor. Bilgisayara taktığımda bu şekil görünüyor. Disk yönetimini açamıyorum.Diski usb den çıkarınca, Disk yönetimi ekranı geliyor. Aşağıdan Diski Güvenli çıkart a tıkladığımda uzun bir süre...
  3. O

Eski Pcmin SSD si Yeni PC de gözükmüyor

Selamlar, PC ye eski bir (2.5)SSD taktım. Başlarda erişebiliyordum. Format atamadığım için birim küçültme yi denedim program dondu res attım artık göremiyorum. Hikayemiz şu, bir zamanlar laptop kullanıcısıydım. Laptopum pert olunca masaüstü topladım. Eski laptopumun 2.5 lik ssd sini...
  4. O

Tamire giden laptopum geri dönmedi tavsiye bekliyorum.

Selamlar, kısaca sorum şu, işe yaramayan tamirata para ödemeli miyim? Tamirci benim karttan parça çaldıysa nasıl tespit edebilirim? Uzuncasina devam edeyim . 1 ay önce benim emektarı(960m) tamire verdim. bı dün çat diye kapandı bir daha açılmadı. Tamirci aldığı ilk hafta dedi ki hurda buluruz...
  5. O

Ramleri çıkardım eski Rami 2 yuvada da ayrı ayrı denedim açılmadı. Yeni Rami ilk taktiğim yerde denedim(eskinin takılı olduğu yuvada denemedim) açılmadı.
  6. O

Selamlar, 4 gün önce aynı MHz değerinde laptopuma ram taktım. (Yanlislikla 4 GB satın aldım kendimde 8 GB var, yeniyi iade edicektim) Bu akşam çat diye kapandı. Kabloları kontrol ettim.(İade edicem diye bataryayı takmamistim.) bir problem görmedim bir daha açtım. Yaklaşık 2 dk sonra tekrar gitti...
Geri