Arama sonuçları: *

1. Y

50cc motor alsam ehliyet olmadan kullana bilir miyim?

ruhsatta 50 cc gözükcek ama reis sıkıntı yasar mıyım onu 120 e falan yükseltsen ?
  2. Y

eyvallah reis
  3. Y

bilsem sorar mıyım ? bu nası cevap kanka düzgün cevap vermeyeceksen yazma boşuna işine bak 1747572626 eyvallah reis cansın
  4. Y

ehliyet. yok dediğim araba ehliyeti var bende sadece kral 50cc lik yuki yi alsam ekstra bi ehliyete ihtiyyaç kalmaz yanlış anlamadıysa? doğru mu? bide 125 ya da 80e falan yükseltsem sıkıntı yasamam dimi yasal olarak ?
  5. Y

polisle falan sıkıntı yasamam dimi?
  6. Y

krallar şimdi benim gündelik şehir içinde kullanmalık bi motora ihtiyacım varda bu yuki hammerı beğenedim 50cc olanını alsam 125e yükseltsem (sanırım direkt bayiden o şekildede alınıyormuş) hiç ehliyet almadan kullana bilir miyim? ruhsatta 50 gözükecek çünkü zaten vitessiz motor. scooter falan...
  7. Y

Stajda MacBook almak mantıklı mı?

m2 air almayı düşünmüyorum şu an fiyatına göre alınabilecek en iyi model o gibi geliyor hem AutoCADde de sıkıntı çıkarmaz diyorlar SolidWorksü falan bilmiyorum ama.
  8. Y

Stajda MacBook almak mantıklı mı?

Ben makine bölümü okuyorum stajımı Toyota da yapacağım ve stajda da günlük hayatımda da kullana bileceğim hafif ve kullanışlı bir laptop almayı düşünüyorum. Stajda tam olarak ne iş yaparım onu da bilmiyorum ama makine mühendisleri daha çok AutoCAD ve SolidWorks kullanıyorlar diye biliyorum...
  9. Y

OBP puanım kırlır mı?

Yerleşirsem seneye yine kırıkmış obp ile sınava giricem yani anladım teşekkür ederim
  10. Y

OBP puanım kırlır mı?

393,82750 OBP puanım vardı kırldı ve Yarıya düştü 2025 de tekrardan 393,82750 nı sayılır yani? Yoksa yarıya düşmüş haliyle mi kalır?
  11. Y

OBP puanım kırlır mı?

Öncelikle merhaba ben 2023 sınavında sınava girip 2 yıllık bir bölüme yerleştim, bu sene tekrar sınava girdim ve kırık OBP ile neredeyse aynı sonuç elde ettim. Şu an tercih yapar ve başka bir bölüme yerleşirsem (evime daha yakım bir 2 yıllık üniversiteye) benim için daha rahat olacak ama 2025...
Geri