Arama sonuçları: *

1. D

ÖĞRENCİ İÇİN EN MANTIKLI İNTERNET ÖNERİSİ

istanbulda yaşıcam bu paket bana mantıklı geldi ama sözleşmemin bitmesine 6ay kalmış cayma bedelini gidip bi konuşucam çok bi şey yazmazlarsa değiştircem teşekkür ederim
  2. D

evet telefon için belitmeyi unutmuşum kusura bakmayın 1726335456 şuan turkcell kullanıyorum vodafone sıkıntı çıkarır mı hizmeti nasıl bilginiz var mı
  3. D

Arkadaşlar selamlar okulum sebebiyle sene boyu kykda kalıcam aktif paketimde 10gb internet var ve 250tl 10gb internetin bana 1 ay dayanacağını düşünmüyorum duyduğuma göre kyknın internetide çok kötüymüş sizce şuan benim için en mantıklı sağlayıcı/paket ne olur önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz
  4. D

EA 100K BÖLÜM ÖNERİSİ

aynı şekilde muğla ve akdenizdekide kötüymüş oraları yazmaktansa istanbulda işletme mi yazsam diyorum ya da istanbulda özel birkaç ünide daha burslu tutuyor ybs ama özele hiç gidesim yok
  5. D

EA 100K BÖLÜM ÖNERİSİ

Selamlar eşit ağırlık 100k ne yazabilirim şuan aklımda olan şeyler : istanbul üniversitesi türkçe işletme istanbul üniversitesi lojistik Ybs (100k bandında akdeniz/mugla/ bursa/ istanbulda özel üniler) Hacettepe maliye mezuna kalma şansım yok gibi duruyor saydan 2 ay kala eaya döndüm çok kitap...
  6. D

EA 100K BÖLÜM ÖNERİSİ

ben çok kararsız kaldım ya devlette okumak istiyorum ama devletteki ybsler çok aralıklı biri 60k alıyosa biri 130 alıyo falan
  7. D

EA 100K BÖLÜM ÖNERİSİ

Selamlar eşit ağırlık sıralamam 104k geldi son 2 ayda sayısaldan döndüm ve okula 1 sene geç başladığım için mezuna kalmak istemiyorum aklımda ybs var önerebileceğiniz bir şey var mı mezun harici 74tyt 31ayt 89obp
Geri