Arama sonuçları: *

1. A

Trendyol 2 defa parayı iade etti

Hocam bence yaptığınız durum çok yanlış genellikle 3-4 gün sonra parayı geri aliyorlar hesap ekstresine de yansıtmıyorlar eğer ki verdiği parayı harcadiysan falan sıkıntı olabilir kartindan direk çekebilirler
  2. A

Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim

Bence hocam bi acile gidin.Kendi başınıza iş yapmaya kalkışmayın.Ama gidene kadar tavsiyede bulunabileceğim bir şey var o da su içmek bol bol su için.
  3. A

Öneri Huawei Freebuds 5i ile 6i arasında kaldım.Hangisini tercih etmeliyim?

Başlıkta da dediğim gibi iki kulaklık arasında kaldım. Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim. Aktif kullanıcıları var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum, bana emin olun çok yararı dokunur.(rica etsem başka herhangi bir kulaklık önermeyin bu iki kulaklık arasında kaldım.)
  4. A

msı rtx 3060 12gb ventus mu yoksa gıgabyte rtx 4060 8 gb

3000 koyması lazım birisine birisine ise 1500 koyması lazım emre iyi misin? :D
  5. A

hocam onun yerine 1000 lira daha bütçe koyup aoc alması daha mantıklı
  6. A

bence onun yerine bu monitör https://www.hepsiburada.com/aoc-23-8-24g4x-180hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00005TF5MV?magaza=Hepsiburada veyahut https://www.hepsiburada.com/gamepower-24-bull-t10-flat-ips-180hz-0-5ms-gaming-monitor-p-HBCV00006E3FAW?magaza=notebookstore bu...
  7. A

hangi marka olursa olsun 30 serisinde 60 ve 70 modellerini almayın çok kronik sorunları var 30 serisi alacaksanız 70 veyahut 80 e bakın
  8. A

Aoc 24g4x ve gamepower bull t10 monitörlerinden hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar öncelikle.Ben 2-3 gündür böyle deli gibi araştırıyorum ve fiyat bandında gerçekten ikisinin de performansı gayet iyi ve kararsız kaldım.Yardımcı olabilir misiniz?(Lütfen lenovo r25-30i alın yazmayın.Hayatımda gördüğüm sondan 3 önceki derecedeki monitör)
Geri