Arama sonuçları: *

• Users: omc18
  • Order by date
  1. O

🔥İndirim HYPERX CLOUD III BLACK WIRELESS GAMING H KULAKLIK (OUTLET) 4.311TL

müzik ve ıvır zıvır ıcın bende hiç tavsiye etmiyorum bunu cıkarıp eskı logıtech g933 üme döndüm o derece cs manyakları alabılır ama
  2. O

🔥İndirim ASUS ROG Ryuo III 240 RGB

harbiden ya açılmış konusu bende sonradan gördüm ama sıcak fırsatlarda yakın tarıhte yok millet faydalansın diye attık bi an gaza gelip
  3. O

🔥İndirim ASUS ROG Ryuo III 240 RGB

Seveni arayanı coktur iyi fiyat bi bakın isterseniz. bu fiyata düştüğünü hiç görmedim 240 lıgın bile. https://www.amazon.com.tr/ASUS-ROG-RYUO-III-ARGB/dp/B0BK541GNP?ref=dlx_yilin_dg_dcl_B0BK541GNP_dt_sl14_35&pf_rd_r=VW0XF9JPVST8QZG7CDJT&pf_rd_p=ec49bd66-239e-476e-8d1e-c29fafa4c635&th=1
  4. O

🔥İndirim Klasse Büyük Boy (90x40 cm) Mouse Ped 269₺🔥

Valla çinli olan 300 e düşmüş 10 bin yerine onu aldım 300 e öncedende kullanıyordum ben cok memnunum mouse padden prosunu tavsiye ederim açıkçası
  5. O

Razer Freyja - Sensa HD

bence hissiyat minimalde olsa maddi sorunun yoksa alınabilir bir ürün eskiden oyun kollarına titreşim geldi diye kafayı yiyen nesildik şimdi farklı deneyimleri küçümsüyoruz :d 1764234494 hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
  6. O

Razer Freyja - Sensa HD

cok iyi fiyat konusu acıldımı bılmıyorum merak eden coksun https://www.amazon.com.tr/Razer-Freyja-HyperSpeed-koltuklar%C4%B1-arac%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1yla/dp/B0DBJ5L2S4?ref=dlx_black_dg_dcl_B0DBJ5L2S4_dt_sl11_32_pi&pf_rd_r=HY2XJPRNWH7ANHCJ8KCG&pf_rd_p=9065c957-8635-4563-8e79-6dddb7047a32
  7. O

🔥İndirim Deepcool CG540 Siyah Mid Tower Tempered Glass Kasa 1.999TL

360 mm destegı varmı
  8. O

Pc reset tuşuna basmadığım sürece açılmıyor

burası değil orada bi kablo daha olur boyle teklı teklı
  9. O

İlk Defa İstanbul'a gidecek birine tavsiyeler

genel olarak tanışacağın herkes mukemmel bir insan oldugunu cok başarılı cok mutlu oldugunu ve cok bilgili oldugunu lanse eder. inanma büyük çogunluk boş insandır
  10. O

Pc reset tuşuna basmadığım sürece açılmıyor

kasanın butonları anakartta yanlış bağlamışlardır onu kontrol et power swichin power swice takılı oldugundan emin ol
  11. O

Yardım Tavsiye kaliteli oyuncu kulaklığı

dostlar selamlar logitech g933 üm arızalandı ve onun yerine cloud 3 wireless aldım fakat ne ses kalitesi nede kulakta durusu benı tatmın etmedi. özellikle ses kalitesi g933 ün yanından bile geçmez açıkç.ası. sizlerden ricam g933 ses kalitesini yakalayabileceğim bir kulaklık önerir misiniz
  12. O

Android S3 Mini gt i8190 için android 9-8 custom rom öneri

s3 mini yazısını okuyunca nutkum tutuldu
  13. O

🔥İndirim Sapphire RX9070 Nitro+ 35.000TL

bu lanet stoklar ne zaman yenilecek 32 bine xt almamız gerek 35 e düzünü kaktırıyorlar
  14. O

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

80k ya traş makinesi biraz bartı değilmi dostum :d hani 4-5 bin eyvallahta
  15. O

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 16.799 TL

daha uyguna mevcut hacım
  16. O

Çözüldü✓ Team T-Force sıvı soğutma garantiye gönderemiyorum.

Kutusunda sokulu geldiyse sok takili geldiyse kalsin kutu tasarimina gore ayar ver
  17. O

işin çözüldüyse güzel oksidden vaktinde az mal çekmedik :d
  18. O

oksid bilişim çok köklü eski bir firmadır o konuda rahat olabilirsin vakti zamanında e ticaret yokken firmalar ürünlerini oksid bilişim gibi firmalardan temiz ederdi. merkezleri mecidiyeköyde istanbuldaysan kendin gidip bırakabilirsin.
Geri