Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Victus 16 Dahili M.2. SSD Önerisi varmı.

Merhaba elinizdeki laptopla alakalı bir sorum olacaktı. Hall sensör sorunu yaşadınız mı? Cevaplarsanız sevinirim.
  2. M

HP Victus 16-R1048NT 9J250EA

Herkese Merhaba HP Victus 16-R1048NT 9J250EA I5 14500HX 32gb Ram 1Tb Ssd RTX 4060 8gb 16.1 bu pc modelini kullanan var mı ? Kullanan arkadaşlar için Hall sensör sorunu var mı? Bu sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. M

Samsung Galaxy Tab S10 FE+ 8gb 128gb

Herkese Merhaba https://app.hb.biz/wMG2EbgKKHxR Hepsiburada'da (satıcı kendisi) S10 FE+ 8gb 128gb versiyonunu şu an 17.474 TL uygulamada sepette 2k indirim veriyor. İndirim bana özel mi bilmiyorum. Tableti niçin kullanacağım ? - Ödev , ders notlarına çalışacağım. - Youtube , dizi - film de...
  4. M

Akıllı Saat Önerisi

Pil ömrü max 2 - 3 gün dayanıyormuş. Acaba temel şeyler dışında diğer özellikleri kapatsam 7 güne kadar dayanır mı?
  5. M

Akıllı Saat Önerisi

Herkese Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Birçok sitede indirimler başlamış durumda. Birkaç aydır akıllı saat almayı düşünüyorum. 2 saat arasında kalmış durumdayım. -Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm -Huawei Watch GT 46mm Android kullanıyorum. Telefonum Samsung. Bu saatleri kullanan arkadaşlar...
Geri