Arama sonuçları: *

1. J

PC HOCASI HAZIR SİSTEM

Bu fiyata bu işlemciyi ve anakartı gerçekten bulmak imkansız. Birkaç özelleştirme yapıp almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum ben de aldım.
  2. J

PC HOCASI HAZIR SİSTEM

Ben de senin gibi bu ikisi arasındaydım fakat sharktaki diğer bileşenler çok kötü. 36k ya kafama göre parça değiştirip pc hocası hazır sistem aldım. 4070 super için ekstra 10k vermeye gerek yok bence özellikle 1080p için.
  3. J

45.000 TL Sistem Önerisi

e atın görelim o halde. 2 tb ssdler atx anakartlar 4070 süperler dahil olsun ama :D
  4. J

45.000 TL Sistem Önerisi

bu yazdıklarını 45000 TL'ye almak İMKANSIZ
  5. J

Sistem Fiyatları neden bu kadar yükseldi

Ne zaman indirim olur ben de merak ediyorum...
  6. J

Hangi rami almalıyım?

7500F + 4070 Super sistemde bu üç ramden hangisini almalıyım? Bütçe max 3k fakat 3105e de yükseltebilirim alttaki için.
  7. J

AIGO AI 120mm RGB sıvı soğutucu vs Thermalright Peerless Assassin SE ARGB

Sistemime hangisini almalıyım? aigo sıvı soğutma
  8. J

40-43 Bin TL sistem önerisi

Dediğim gibi birkaç hafta sonra yeni ram alacağım işlemciye uyumlu güzel şekilde. şimdilik bu idarelik olsun en ucuzu :D
  9. J

Eski bilgisayardaki SSD/HDDleri yeni bilgisayara takmadan önce neler yapılmalı?

Merhaba, yeni bir bilgisayar alacağım birkaç güne ve 2 tane ssd 1 tane de hddye sahibim. Boşa gitmesinler diye yeni bilgisayara takmak istiyorum bunları fakat takmadan önce neler yapmam lazım? Mesela ssdlerin birinde windows yüklü fakat yeni alacağım bilgisayarda da yeni ssdye yüklü gelecek.
  10. J

Şöyle özelleştirdim nasıl sizce? Kasa ve psu iyi midir? Ramleri birkaç hafta sonra değiştirmeyi düşünüyorum cl30 6000mhz ile
  11. J

almışken nvidia olmasını isterdim yalan yok :)
  12. J

sadece oyun odaklı sistem arıyorum monitör dahil değil
  13. J

25-30 Bin sistem önerisi

Tamamen oyun odaklı sistem arıyorum
  14. J

Bilgisayarım 2. el kaç TL eder?

İşlemci: Intel i5 6402p Anakart: MSI B150 Gaming M3 Ekran Kartı: MSI 1060 6 GB Ram: Kingston 2x8 2133mhz Kasa: Cooler Master K380 PSU: Rampage 650W 80+ Bronze İşlemci soğutucu ve iki adet kasa fanı da var. Tek eksiği hdd veya ssd olmaması, sizce kaç liraya vermeliyim?
  15. J

40 Bin TL Sistem Önerisi

İşlemci yüksek ihtimalle 7600 olacak fakat ileride yükseltmek istersem zaten sıfırdan komple yeni sistem alırım hocam. Şimdilik anakart ucuz olsun istiyorum boşa masraf gibi geliyor. Sizce ram 1x16 mı yoksa 2x16 mı olmalı? 4070 benim için daha önde açıkçası çok da fark etmez ama gerek güç...
  16. J

40 Bin TL Sistem Önerisi

Anakartı değiştirmem gerçekten şart mı? Mesela çok fark etmeycekse ekstra 1600 lira vermek istemem ama onun dışında böyle gerçekten iyi sistem...
  17. J

40 Bin TL Sistem Önerisi

Sadece oyun odaklı sistem önerisi istiyorum, asıl bütçem 40 bin fakat 43e kadar çıkabilirim
Top Bottom