Arama sonuçları: *

1. necmer0

Yeni ekran kartı aldım fakat düşük fps

Tamam problemin neyde oldugunu bilmediğim için bilgi veremiyorum anlatamıyorum galiba Bi önceki ekran kartım 1060 3gb cs de ortalama 130fps b580 taktığımda ise ortlama 100 fps
  2. necmer0

Fpsim 90 sıcaklığı normal yorum yapmak için konuşma lütfen sordunda cevap vermedim mi problemin neyde oldugunu bilmiyorum
  3. necmer0

Yeni arc b580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+
  4. necmer0

Metin2 den ban yedim pc kitlendi nasıl açılır

Ban yedim fakat format atınca düzeliyor nasıl düzeltirim format atmadan
  5. necmer0

F/P MOTORCU EKİPMANI ÖNERİSİ

kışlık ve yazlık iki tane almam gerekiyor mu sence birde önerdiğin model var mı
  6. necmer0

F/P MOTORCU EKİPMANI ÖNERİSİ

kask aldım çoğunlukla eldiven önerisine ihtiyacım var tabi ucuz ve güzel dediğinz var ise ceket de olabilir Trendyolda 500 1K arası eldivenler mevcut iyi midir? değil midir bilemedim yardımcı olabilirseniz sevnirim
  7. necmer0

Evde yapabilabilecek iş arıyorum paketleme vs vs İZMİR

Yok kanka biliyorum onları sizlerin önerdikleri hariç çokta girmemeye çalışıyorum
  8. necmer0

Evde yapabilabilecek iş arıyorum paketleme vs vs İZMİR

İzmirde oturuyorum kız arkadaşım evde yapılabilecek iş arıyor herhangi bir iş modeli bilgisi olan şu şu işi yapabilir diye bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  9. necmer0

Attack shark r1 mouse inceleme

10. necmer0

Serigrafi baskı kalıp hakkında bilgi sahibi bir arkadaş var mı acaba

Serigrafi ipek baskı hakkında bilgi edinmek istiyorum internette yeterli kaynak bulamadım
  11. necmer0

Discord'a Girebileceğim VPN Önerisi

modem res atınca gidiyor mu
  12. necmer0

Youtube'yi bırakmalı mıyım?

izlenmeyecek oyunlar çekiyorsun bence konuşmadan da videolar çekebilirsin ya da az konuşabileceğin benim kanal
  13. necmer0

teşekkürler indiriyorum 1737314234 Mobil için mi bu bilgisayar versiyonunu göremedim
  14. necmer0

Youtube'yi bırakmalı mıyım?

kendini rahat hissedemiyorsan bırak kanka bırakmak istemiyorsan çokta takma kanka ben edit falan uğraşmadan direkt sallıyordum izleniyordu içeriğine bağlı biraz ne videoları çekiyorsun link atma şansın var mı
  15. necmer0

warp ı kurdum açılmadı çalışmadı yani goodbye da tek başına çalışmadı ikisini birlikte çalıştırınca girebilmiştim tekte vpn açıp girebileceğim bir şey lazım goobdye kullanamam cmd olduğu için oyunda hileymiş gibi anlaşılıyormuş
  16. necmer0

Türk telekom kullanıyourm. Hangi vpn ile girebilirim discord a kesin çalışıyor diyen var mı?
  17. necmer0

PLAYSTATİON 5 SLİM KUTU AÇILIM VİDEOM

LİNK ARKADŞLAR TŞKLER
  18. necmer0

Discord alternatifi uygulama önerisi var mı *

bunlarda ekran paylaşamıyorum ve arkadaki sesi çok yansıtıyor @Checkmate
  19. necmer0

Discord alternatifi uygulama önerisi var mı *

Guilded falan diyorlar fakat kayıt olunmuyor var mı öneri yayıncıların kullandığı uygulama var mı ???
  20. necmer0

Adidas sitesinden ayakkabı alıcam kod var mı bildiğiniz

https://www.adidas.com.tr/tr/galaxy-6-ayakkabi/GW4138.html?forceSelSize=GW4138_620 bu ayakkabıyı alacağım
Geri