Arama sonuçları: *

1. Y

Goodbye dpi bir anda hata vermeye başladı

Merhaba goodbye dpi'ı her zamanki gibi kullanırken bugün bir anda aşşağıdakı hatayı vermeye başladı.Yardım edebilir misiniz
  2. Y

Steelseries arctis nova 5 microfon

merhaba.Steelseries arctis nova 5 kulaklik aldim daha az önce kutusundan açtım.Mikrofonuna baktığım zaman sesin karşıya çok az gittiğini gördüm.Neredeyse duyamıyor beni.Uygulamasından bir ayar değiştirmedim.
  3. Y

Kulaklık kasada çalışmıyor

merhaba kulakiçi kablolu kulaklığımı kasanın açma tuşunnu yanındaki kulaklık girişine taktığım zaman kulaklık çalışmıyor ya da sadece ses gelıyor ama mikrofon çalışmıyor.
  4. Y

Çözüldü✓ Thermalright sivi sogutma fani bozuldu

merhaba thermalrght frozen notte argb model sıvı sogutma kullanıyorum ve bugun uyandığımda 2 tane olan fanlardan biri digerine göre daha yavaş dönüp araba motoru gibi ses çıkarmaya basladı.Yapabilecegim birsey varmi?
  5. Y

Thermalright frozen notte ARGB Fan bozuldu

evet gaminggen tr den aldim.Mail den iletisime gectim ama daha yanit yok gecici bir cozum varmidir acaba
  6. Y

Thermalright frozen notte ARGB Fan bozuldu

merhaba thermalrght frozen notte argb model sıvı sogutma kullanıyorum ve bugun uyandığımda 2 tane olan fanlardan biri digerine göre daha yavaş dönüp araba motoru gibi ses çıkarmaya basladı.Yapabilecegim birsey varmi?
  7. Y

İtopyadan alabileceğim sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar bu sisteme itopyadan alabilecegim 4k altı sıvı soğutma önerir misiniz
  8. Y

Bu rtx 4070ti + rs 7700x3d li sistem alnirmi ve sıvı soğutma gerekli mi

Bu sisteme 16gb daha ram eklemeyi düşünüyorum sizce iyi mi? alınır mı + bu sisteme sıvı soğutma gerekli mi gerekli ise hangi sıvı soğutucu almalıyım 1721405200...
Geri