Arama sonuçları: *

1. slyavix

Anakart ve İşlemci Önerisi

Anlamadığım bir sebepten ötürü ne zaman Valorant + Discord ya da Minecraft + Discord gibi işlemci yiyen uygulamaları birlikte kullansam, sürekli mouse lag oluşuyor ve oyun içindeyken imlecim kasılarak ya da laglı şekilde dönüyor. Daha öncesinde böyle bir sorun yoktu ve iyice tilt etmeye...
  2. slyavix

Intel üzerinden bakıyordum ama Intel bütçemi çok fazla aşıyordu, bundan dolayı ChatGPT üzerinden yardım aldım. O da AMD yönelmemi tavsiye ettiği için AM4 üzerinden bakıyorum.
  3. slyavix

2. el 5600 ile sıfır B550 anakart alsam olur mu hocam?
  4. slyavix

Şimdilik 7.5k bütçeye sahibim, zorlayabilirsem eğer anca 8-8.5k olabilir. Yeni işlemci ve anakart almak istiyorum, bunun için önceliğim ChatGPT ile konuşmak oldu ve kendisi sistemim için en uygun parça değişimi AMD üzerinden olduğunu belirterek aşağıda ki parçaları sunmuştur. Sistem bilgilerim...
  5. slyavix

M.2 SSD ve Dönüştürücü Seçimi Yardım

SATA 3 ya da PCIe dönüştürücüyle birlikte bilgisayarıma M.2 SSD almak istiyorum. Ancak bu konuda yeterli bilgim olmadığı için yanlış bir harcama yapmak istemiyorum. B Key, M Key gibi farklı terimlerle belirtiliyormuş; bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. TEMU linkini bıraktığım M.2...
  6. slyavix

Oyun Açıldığında 'No Signal' Hatası Sorunu

1 haftadır şu sorun ile uğraşıyorum, haftanın 7 günü dershanede olduğumdan bilgisayarcıya da gidemiyorum ve artık kafayı yemek üzerim. DDU ile GPU driver'ını silip yükledim işe yaramadı, parçaları çıkartıp tek tek temizliğini yaptım olmadı, BIOS pilini çıkartıp statik elektriğini alıp tekrar...
  7. slyavix

MAX 5000 TL ICIN MONITOR ONERISI VAR MI?

Bu şekilde hocam, çokta rahatsız etmiyor.
  8. slyavix

MAX 5000 TL ICIN MONITOR ONERISI VAR MI?

Bu monitöre bakabilirsin, şu an kullandığım bir monitör. ViewSonic VX2479-HD-PRO
  9. slyavix

RTX 3050 Uyumlu İşlemci Önerisi

Üstüne ekleme yaparım hocam, orası sorun değil.
  10. slyavix

Peki hocam anakart ve işlemci upgrade yapmak istesem ne önerebilirsiniz?
  11. slyavix

İşlemcimi yükseltmeyi planlıyorum ve hangi işlemciyi almam gerek pek anlayamadım. Biraz araştırdığımda ağırlıklı olarak i5-9400F öneriliyor ama bu işlemci almaya değer mi? Her türlü fikir ve yorumu rahatlıkla yazabilirsiniz. Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3050 VENTUS 2X XS 8GB Ram: Kingston 2x8...
  12. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

Tamamdır, sizi de biraz yordum kusura bakmayın efendim. Her şey için teşekkürler.
  13. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

Tamamdır, teşekkür ederim efendim. Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi elden alabileceğim yerlerde ki fiyatlara bakayım. Eğer oralarda da aynı fiyata bulabilirsem elden alayım yoksa eğer attığınız linkten siparişi vereyim.
  14. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

O zaman dediğiniz gibi RTX 3050 almam daha mı mantıklı efendim?
  15. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

GTX 1660 ikinci el olarak baktım ve sadece Super modeli bulunuyor. RX 6500 XT ya da RX 5500 XT alacak olursam performans kaybı ya da artışı nasıl olur? Atmış olduğunuz ekran kartınıda alırsam eğer ileride işlemci yükseltmesi yapacağım zaman hangi işlemciyi önerirsiniz? Anakartım yanlış...
  16. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

Normal GTX 1660 almam mı mantıklı olur efendim yoksa GTX 1660 Ti mı?
  17. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

GTX 1660, RX 6500 XT, RX 6600, GTX 1650, RTX 2060 bu beş ekran kartından birini düşünüyorum ama darboğaz konusunda kararsız kalmış durumdayım. Hangi ekran kartını almam mantıklı? Bu seçenekler dışında da ekran kartı önerisi olacaksa link ile beraber atarsa memnun olurum. Sistem: Ekran Kartı...
Geri