Arama sonuçları: *

1. A

Anakart SSD’yi Görmüyor

Arkadaşlar yeni sistem topladım ancak windows kurmak için PC’yi açtığımda anakartın SSD’yi görmediğini fark ettim. Hem windows disk ekranında SSD gözükmüyor hem de BIOS üzerinde gözükmüyor. Bunun için ne yapabilirim acaba? Anakart: MSI MPG X870E Carbon WiFi SSD: SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2...
  2. A

Steam Deck Sıcaklıklar

Yanıtın için teşekkür ederim, sanırım en mantıklısı böyle olacak.
  3. A

Steam Deck Sıcaklıklar

Arkadaşlar merhaba, dizüstü bilgisayarımı aileme verdiğim için şu an Steam Deck kullanıyorum. Sıcaklıkla ilgili sorularım olacak size. Steam Deck'i Şubat 2023 gibi aldım. O gün bu gündür neredeyse hiç açıp oyun oynamadım, öylece yattı. Daha sonra PC gidince, yaklaşık 1 haftadır aktif olarak...
  4. A

Fiberden VDSL’e Geçeceğim. Modem değiştirmem gerekir mi?

392₺’ye sıfır cihaz aldık. İnşallah bağlanınca kendi modemimi entegre edip öyle kullanacağım. @bypast Öneriler ve görüşler için herkese çok teşekkür ederim, yol gösterdiniz.
  5. A

Cihazı inceleyeceğim hocam, teşekkürler. Bu modeller için orayı da kontrol ediyorum hocam.
  6. A

Linkteki ürünü mü öneriyorsunuz hocam? İyi ki baktık, değilse adaptör gelecekti.
  7. A

Adaptör linkiymiş bulduğum. https://ty.gl/fk9xutyxwp 530₺ burda.
  8. A

Muntazam açıklayıcı oldu hocam, gönderdiğiniz modemi kargo dahil 200₺’ye alacağım. Routerı da bağlayıp kullanacağım. Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.
  9. A

Altyapı 100mbit destekliyor dediler hocam. Bu modem de 300mbit görüyorum. Muhtemelen önerdiğiniz modem 100mbit için de yeterli olacaktır. Doğru mu düşünüyorum?
  10. A

150-200mbit bandı için ne alabilirim hocam?
  11. A

Hocam mümkünse 750’den fazla bir şey vermek istemiyorum. Modemlerin fiyatlarını bilmiyorum açıkçası. Mümkün mertebe ekonomik olması benim için yeterli olacaktır. Alacağım modemde özellikle “VDSL” desteği olması mı gerekli?
  12. A

Hadi ya, vallahi üzüldüm şu an :(. Fiber bağlantı olsa, yeni modem almama gerek kalmayacaktı değil mi hocam? Eğer öyle ise, ekonomik olması sebebi ile MERCUSYS MW300D modem alacağım. Bu modemi VDSL ile kullanabilir miyim? https://www.mercusys.com/tr/product/details/mw300d Bu modemden...
  13. A

Arkadaşlar mevcutta oturduğum evde fiber altyapısı olduğu için 500mbit internet kullanıyordum. Şimdi başka bir eve taşınmak zorundayım ve taşınacağım yerde yalnızca VDSL altyapısı var. Kullandığım modem MERCUSYS MR90X. https://www.mercusys.com/tr/product/details/mr90x Bu modemi yeni evde VDSL...
  14. A

Corsair vs ASUS 1000W PSU Seçimi

En son aşağıdaki ürünü aldım, konu kapatılabilir. Öneriler için çok teşekkür ederim. 11,444.00₺ https://www.msi.com/Power-Supply/MEG-Ai1300P-PCIE5
  15. A

Bende öyle düşünüyorum ama bir hata ederim de sonradan bunu aldığıma pişman olurum diye çekiniyorum.
  16. A

Hocam yanıtınız için teşekkürler. İngiltere’den ürün getirtme şansım var. Farklı ülkeden İngiltere’ye kargo gönderip, yine buraya getirtme şansım var. Amacım uzun süreli kullanabileceğim ve yükseltme gerekirse (5090 gibi) bana sorun oluşturmayacak bir PSU almak. Ne yalan söyleyim, biraz...
  17. A

Yanıt için tekrar teşekkür ederim hocam :)
  18. A

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Malumunuz, bu markayı ben ilk defa gördüm. Neden bunu önerdiniz? Sunduklarım ile bunun arasında 1300-1000 watt dışındaki fark nedir?
  19. A

Arkadaşlar merhaba, bu benim buradaki ilk konum. Bir PC toplamaya çalışıyorum ama PSU konusunda arada kaldım. Hem geleceğe yönelik hem de parçaların güvenliği açısından iyi bir PSU seçmeye çalışıyorum. Hazırladığım sistem basitçe: AMD Ryzen 7950x3D PNY RTX 4090. Bu sisteme almak istediğim...
Geri