Arama sonuçları: *

1. P

Yeni ekran kartı sonrası siyah ekran sorunu

Yıllardır kullandığım GTX1060 ı dün Gigabyte RTX 3060 Gaming OC ile değiştirdim. İlk 7-8 saat hiçbir soruna rastlamadım. Ancak akşam olduğundan beri sürekli siyah ekran atıp duruyor. Masaüstünde bile yapıyor bunu. 5-6 saniye kapanıyor geri geliyor ve 1 dakika sonra yine siyah ekran atıyor. An...
  2. P

10 yıllık hesabım askıya alındı

Instagram hocam 1748504968 İnstagram hocam
  3. P

Bu arada yorum yazan biri değilim.
  4. P

Daha önce hiç ihlal uyarısı vs almadım, ne yaptığımı bile bilmiyorum. Sabah uyandım ve hesabım kapatılmıştı. İtiraz ettim fotoğrafımı vs cekti. Biraz araştırdım yüksek ihtimalle açılmaz diyorlar. Ban sebebi ise tehlikeli kişi ve örgütlerle alakalı topluluk kuralı ihlali. Uyarı falan verilmeden...
  5. P

8000tlye rtx 3060 12 gb msi ventus 2x alınır mı?

2.el bir kart. halihazırda sistem/ekran kartı satan bir işletmenin ürünü. 8000tl fiyatı var. alınır mı? değişim garantisi sağlıyorlar.
  6. P

550w psu,asus a520m plus, ryzen 5 5600x kullanıyorum. Ekran kartı önerisi 7-8k

ekran kartı olarak 7-8k bütçede bir şeyler arıyorum. rx 6600xt ve 3060 arasında yorumlar gördüm hangisi karar veremedim. 2. el veya farklı model önerilerine kesinlikle açığım.
  7. P

MSI 3070 SUPRIM X arızası

hocam ekran kartı stabil çalışmadığı için kutusuna kaldırdım, ısınma sorunu olabilir bilgi sahibi değilim
  8. P

MSI 3070 SUPRIM X arızası

elimde msi 3070 suprim x var ancak bilgisayarı açtıktan 15-20 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor, oyuna girmeyi denediğimde ekranda siyah benekler oluşuyor ve ardından yine kapanıyor. bi tamirciye götürdük vramlerinden birisinin yandığını ve parçasının olmadığını söyledi. ne yapmalıyım?
  9. P

Msi 3070 suprim x ve ryzen 5 5600X için anakart önerisi

Bu iki arkadaşı sistemimde bir araya getirme planım var ancak uyumlu anakart bulma konusunda bir hayli kötüyüm, mümkünse uygun bir şeyler arıyorum.
Geri