Bana dün kargo ile geldi. Aynı şekilde İtopya'ya teşekkür ederim. Sözlerinin arkasında durmaları çok güzel. Ben sistemi satılığa çıkardım çünkü daha iyi bir sistem kurmaya karar verdim.
Selamlar gezerken bir kaç indirime girmiş SSD gördüm. Akakçe'den baktığımda indirimde gibiydi bazıları burada da paylaşılmış olabilir. Gerçek bir indirim olduğundan emin olamadığım için konu açmadım.
Lexar 2TB LNM1090 Gen5 M.2 2280 SSD 12000MB Okuma / 11000MB Yazma - 9,599TL
Lexar 4TB NM990...
Aynı işlemci ve PSU ile ben de benzer sorunlar yaşamıştım. Sorun PSU 'da çıkmıştı. HB'den almıştım ama satıcı HB değildi. Garantiye gönderdim ürün bozuk diye ürünü direkt iade aldılar ve para iadesi yapıldı. (Aldıktan bir 30 gün sonra oldu)
Ee şimdi ne yapacağız biz bu 64gb rami :) İşin kötüsü ben Enis'in sistemden değil başka bir sistemden aldım. Daha saçma olanı cl30 olanı değil cl36 olanı seçmişim :D sistem bu:
Beni de aradılar. Fiyatta yanlışlık olmuş ama üst yönetim ile görüşüldü ve onay verildi. Siparişiniz 3-5 iş gününde teslim edilecek denildi. Ben de tamam teşekkürler dedim kapattım. Onay istemediler yani.