Arama sonuçları: *

1. T

Öneri COD oynamak için oyun kolu

Arkadaşlar laptopta kullanmak için oyun kolu almayı planlıyorum. Genel olarak call of duty multiplayer için kullanacağım. Bütçe Max 2k
  2. T

Öneri Taşınmaya uygun oyun kulaklığı

Üniversite öğrencisiyim ve taşınmaya uygun, çantaya koyunca kırılmayacak (katlanabilir olursa da olur) oyun için kulaklık önerebilir misiniz?
  3. T

MSI Thin 15 B12VE-1627TR Kronik bir sorunu var mı?

İkinci el laptop almayı düşünüyorum ve MSI Thin 15 B12VE-1627TR modeli letgo da karşıma çıkıp duruyor. Satıcıların farklı olduğundan emin olduktan sonra YouTube'da araştırma yapmaya çalıştım ama pek bir bilgi bulamadım. Satıcıların birçoğu cihazı az kullandıktan sonra satmaya karar verdiğini...
  4. T

Yardım Hangisini almalıyım?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-ideapad-gaming-3-15arh7-82sb00p4tr-ryzen-7-7735hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,397764773.html...
  5. T

Öneri Casper Excalibur G870.1245-BFA0X-B alınır mı?

Bugün Hepsiburada'da ürünün indirme girdiğini gördüm ve laptoplar konusunda aşşırı kararsızım kimi bir markayı överken diğerleri aşırı bir şekilde kötülüyor. Genellikle Call Of Duty Warzone oynuyorum ve rahat kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Sizce almalı mıyım yoksa başka bir ürün öneriniz...
Top Bottom