Arama sonuçları: *

1. Henry Avery

AMD Ekran Kartları Önümüz Ay İtibariyle Fiyatları Artışa Devam Edebilir!

ŞU adamın lise yıllığı bombastik
  2. Henry Avery

Gta V Drop Sorunu Yaşıyorum

Drop için çözünürlük arttıracaksın düşürmeyeceksin
  3. Henry Avery

AMD Ekran Kartları Önümüz Ay İtibariyle Fiyatları Artışa Devam Edebilir!

Neye göre kaliteli o zaman hocam. Vramle çipi boarda ben de koyarım parayı verirsen. 1791307928 Yd da aynı
  4. Henry Avery

RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

9070xt ne kadar götürürse bu kartta o kadar götürür vramlik bir olay yok. Performans farkı önemsiz derecede.(oc ile hemen hemen aynı saf güç alınıyor %0-5 fark var testler ytde mevcut. Son 3 fotoğrafa örnekleri ekledim.) Texture u ultradan higha çektiginde vram direk düşüyor zaten görüntüden çok...
  5. Henry Avery

🔥İndirim Gıgabyte RX 9070 XT Gamıng Oc 49.999,00tl Taksit Var

53k ya taichi var bu alınmaz mlsf
  6. Henry Avery

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 Windforce Oc Sff 49.999 TL 9 Taksit Amazon Satıcılı

Ben 30 liraya aldım gecen sene 0 olarak. 2 katını geçti fiyatı
  7. Henry Avery

RTX 5070 Vs RTX 5060 Ti Hangisi Alınır?

İkisi arasında sorgusuz sualsiz 5070. %40 a yakın perf farkı var. Nvidia zorunlu değilse 9070xt. Bu paralara 5070 almazdım.
  8. Henry Avery

Bloodborne PC Ye Gelme Şansı Varmı

Suan tüm oyunlar teker teker kırılıyor sony batar bu gidisle
  9. Henry Avery

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 Windforce Oc Sff 49.999 TL 9 Taksit Amazon Satıcılı

Dolar 1.7 tl olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda. Diyen kişiyle bir yakınlıgın var mı. Hiçbir zaman düşmeyecek fiyatlar. 2020de de böyle oldu suanda böyle
  10. Henry Avery

Dünyada fiyatlar böyle dostum. Ne yapalım yani önerin nedir
  11. Henry Avery

Zaman degisti güzel kardesim 2016 golfleride 30 40k dan satsınlar madem. Suanki duruma göre fiyatı iyi demekki. Ama bu paraya 5070 alan kafayı peynir ekmekle yemistir.
  12. Henry Avery

Araç Camı Temizlik Ürünleri Hk.

Benim cam da fena durumda silecek çizikleri lekeler noktasal kalıntılar vesaire. Sanayide bir çözümü yok mudur bunun.
  13. Henry Avery

Yardım Ekran Kartı Temizligi İçin

Başka birine söktür vidayı güç uyguluyamıyorsun muhtemelen kardesim. kablonunda sıkışmasının imkanı yok. Mandala bastırıp çekiyorsun demi soketi koparma yerinden.
  14. Henry Avery

Güç Tuşu Yanda Olan Kasa Önerisi

Mag pano 110r
  15. Henry Avery

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Radeon RX 9070 XT mi?

Konuda boş yorum yapan arkadaslar hayatında 5070 kullanmamıs 2k da vrami dolar diyor🤩 daha 4k da optimum (görüntüden fire vermeden sadece vram düşüren ayarlar ile oynadıgımızda) ultra ararlar ile vramini dolduran oyun yok. Gücü hakkında yoruma da gerek yok gücü gayet yeterli oc yapıldıgında saf...
  16. Henry Avery

🔥İndirim 🔥 Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5370₺

Bunu alırsak her mac yasuo ile 30 0 oynar mıyız hocam
  17. Henry Avery

1.3 - 1.4 M Suv veya Crossover Araç Tavsiyesi

Egea cross. Harici ya sorunlu ya gitmiyor ya da piyasası yok.
  18. Henry Avery

🔥İndirim 160x80 Tek Motorlu Yüksekliği Ayarlanabilir Masa 9500tl

İki masanın alaka seviyesi nedir hocam? Bu masalar sürekli evden çalışanlar için üretiliyor günün belli bölümü ayakta çalışsın diye. Ciddi sağlık problemleri teşkil ediyor sürekli oturarak calısmak.
  19. Henry Avery

RTX 5070li Sistem Alınır mı İkinci El

Fena gozukmedi de aktif 2. El piyasasına hakim birine sormak lazım.
  20. Henry Avery

Yardım Gta V Drop Sorunum Var Yardım Edermisiniz 🙏🙏

Çözünürlüğü 1.5x yap advenced graphics ayarlarından geçer. Enchancedda bu ayar nerde tam bilmiyorum.
Geri