Arama sonuçları: *

1. Henry Avery

Yardım AMD Ekran Kartı Kod 43 Hatası

14 günü geçtiyse her halükarda garantiye gidecek soeuna göre iade değişim isteyebilir
  2. Henry Avery

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

9060xt ye para yetiyosa tabii ki 9060xt. Acil ihtiyaçtan kendi 6800ümü 10k ya satmıştım yine o fiyattan bulabilirsen gider
  3. Henry Avery

AMD Ekran Kartı ile Fps Sorunu Nasıl Çözülür?

Öyle öyle de 6800ümü sattıgıma pişmanım 3 sene öyle bi 3 seneydi ki toplam 2k saat oynadıysam 100 saati falan sorunsuzdur ama bir bağ kurulmustu aramızda. Elimi rahatlatayım sattıgım elemandan geri alacam
  4. Henry Avery

Bi rog vega 64 gider sana
  5. Henry Avery

Hocam sen bi temiz formatı çak düzelmezse sadece gpu gidecek relax ol az ya çözülmeyecek sorun yok
  6. Henry Avery

6800 kullanacaksan çok kaliteli bir işlemci kullanman lazım darboğaza gelemeyen bir kart
  7. Henry Avery

Hatta şu windowsun nvidiayı bozan güncellemesi varya o güncellemeden sonra tüm güncellemeleri durdurdum direk aylardır almıyorum güncelleme
  8. Henry Avery

Nvcleanstall kullaniyorum ugrasmiyorum bunlarla😃
  9. Henry Avery

yanlış anlamazsan yani 6 senelik orta segment ekran kartı düz gta 5 ise haklısın ancak gta enchanced normal bu degerlee 400 fps mi alcan
  10. Henry Avery

Ddu ile engelleyebiliyosun windowsun driver kurmasını millet niye memleket meselesi yaptı bu konuyu sunucuda anlamadım gitti
  11. Henry Avery

Benchde 160 fps veriyosa dıkıntı yok amd katöanının dediklerine takılma. Kasma hissetmiyosan oyna geç
  12. Henry Avery

🔥İndirim Asus Rog Ranger 17" Sırt Çantası 1.299 TL

Hocam bunlar kullanışlılık bakımından harika ancak dısardan asosyal final boss gibi gozukuyor. (Benim şahsi düşüncemdir kullananlara karsı bir yargım yoktur.)
  13. Henry Avery

Ben hd serisi ile başlamışım bu markayı kullanmaya dünki çocuk gelip bana amd ovuyor yok sorunu bitti yok problemsiz benim çocukluk travmam amddir. hd serisisinden beri her yeni nesil çıktıgında aynı lafı soyluyor amd sorunlu nesil öncekiydi artık sorun yok sorunlu nesil oncekiydi bunda çözdük...
  14. Henry Avery

Gerci afterburner amdnin fg ile aldıgı fpsi göstermiyor ham fpsi gösteriyor ah gencler ah bu marka hayattan soguttu beni. Gerçi kendileri sayesinde şuan ekmek yiyorum amd sayesinde profesor olduk 15 20 senedir
  15. Henry Avery

Fpsinde herhangi bir problem yok ortalama 163 fps gözüküyor amd adam gibi iş yapmadıgı için kendi katmanı hatalı veri gösterebilir aftwrburner yükleyip bak fpse
  16. Henry Avery

🔥İndirim Asus Rog Ranger 17" Sırt Çantası 1.299 TL

Ah içine koyacak bi rog 5080 laptopumuz olsa
  17. Henry Avery

2 önceki driverı dene depolama boşsa bi format çak yine düzelmezse donanımsal arızalı garantiye yollarsin
  18. Henry Avery

Radeon ayarlarının hepsinin ssini atar mısın?
  19. Henry Avery

5070 gaming trio
  20. Henry Avery

5060 Ti'dan Sonra 9070 XT mi Yoksa 5070 Ti'a Çıkmaya Değer mi?

Nebiye parayı kim havale yaparsa ona video cekiyor cok takilmayin
Geri