Arama sonuçları: *

1. HONORLESSNESS

2K 540Hz mi 4K 240Hz mi ?

Surekli oyun oynuyorsan hangi oyunda 540 fps ustu aliyorsun bence mantikli olan 4k 240hz ama bu seferde pc 4k oyun oynatabiliyor mu Pc 4k oyun oynatamiyorsa her turlu 2k 540 hz mantikli
  2. HONORLESSNESS

CS2 YENİ HESAP DÜŞÜK GÜVEN FAKTÖRÜ SORUNU

Benim arkadaş yeni steam hesabi açıp cs2 seçkin satın aldı. 3 maç sonra güven faktörü kırmızı oldu. Sebebi nedir. Daha once hile acmış guven faktörü cok dusuktu. Yeni hesap aldı 3 maç sonra guven faktörü çok düşük duruma geldi sebebi nedir?
  3. HONORLESSNESS

SPİGEN 3000 MAH ALINIR MI

Spigen powerbank iyi midir alınır mı 30000 mah için fiyat cok uygun https://app.hb.biz/fgFSSwVkKpmZ
  4. HONORLESSNESS

Yardım WİNDOWS AĞ AYARLARI SIFIRLAMA SORUNU

SELAMLAR, PC DE AĞ AYARLARINI SIFIRLADIM VE FAREKTTİM Kİ İNTERNET HIZIM 1000 MEGABİTTEN 100 MEGABİTE DÜŞMÜŞ VE NE YAPSAM DA ARTIRAMIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN YOKSA FORMAT ATACAĞIM. EĞER FORMAT KOMPLE HERŞEYİ SIFIRLARSA VE DÜZELİCEKSE FORMATLA HALLEDEYİM YOKSA BİLDİĞİNİZ FARKLI BİR...
  5. HONORLESSNESS

Yardım ACİL YARDIM İNTERNET HIZ DÜŞÜŞÜ

Yaptim hatta baska LAN girişine taktim yine de 100 megabit şuan. Format attiktan sonra duzelirse format aticam. 1763114876 Masaustu hocam pc
  6. HONORLESSNESS

yaptım fakat düzelmiyor 1763080126 Format atsam komple düzelir mi
  7. HONORLESSNESS

Nasıl yapacağım keske onu da soylesen
  8. HONORLESSNESS

Internet ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra internet hızım 1000 mbps den 100 e dustu. Ne yapsam da tekrar 1000 e çıkartamıyorum. Sadece evde benim kullandigim pc de bu sıkıntı var. Kesin çözüm nedir yardımci olur musunuz?
  9. HONORLESSNESS

Internet hızım 1000 den 100 megabite düstü

Superonline kullanıyorum internet hızım 1000 mbps, fakat 100 mbps alıyorum şuan. Dun dns sıfırlamıştım biraz kurcaladım ondan mı oldu bilmiyorum ne yapmam lazım?
  10. HONORLESSNESS

COD MW 2 MAÇ BULMAMA SORUNU

Hocam sol derken anlamadım sol nedir. Ayrıca modemi degistirdim wifi 6 modem var. Dpi kapatma falan anlamadım biraz açar mısınız?
  11. HONORLESSNESS

Biliyor musun çözümü
  12. HONORLESSNESS

Evet. Daha öncesinde oyuna hic giremiyordum. Sonrasında goodbye dpi mı ne onun adı, onu yaptım dns falan değişiyor dedi arkadas. Onu yaptım artık girebiliyorum goodbyedpi dan sonra. Ama bu seferde birtakım oyun modlarında giremiyorum. 1762346745 Huemene Negev diye bir hata aliyordum eskiden...
  13. HONORLESSNESS

İyi forumlar, mw 2 de ground war modunda maç bulmuyor birkaç modda da aynı sorun var. 60 pingle başlıyor 200 e kadar gidiyor ve bulmuyor bu şekilde kalıyor çözümü bilen var mı acaba ?
  14. HONORLESSNESS

3500 TL Kablosuz Kulaklık

3500 tl butcem var bu fiyata alinacak en iyi kablosuz kulaklik ariyorum kulak ustu tavsiyeleriniz nelerdir?
  15. HONORLESSNESS

FATURA BÖLDÜRME MÜMKÜN MÜ?

Mayıs ayında mediamarkt uzerinden samsung marka telefon aldım yanında akıllı saat hediye ettiler. Akıllı saatin faturası yok. Yani telefonla aynı fatura üzerine kayıtlı. Akıllı saati 2. El satış uygulamasından satmak istiyorum. Satın almak isteyen kişi faturasını istiyor fakat adama faturayı...
  16. HONORLESSNESS

S25 KAMERADA TAKILMA SORUNU

Valla hocam servise gitse yedekte kullanabileceğim bir telefon yok. Gece guncelleme yaptim ondan sonra mu oldu ne oldu anlamadım.
  17. HONORLESSNESS

S25 KAMERADA TAKILMA SORUNU

1 hafta once s25 aldim bugun farkettim kamera da video cekerken en basta kare hızı çok düşüyor takılıyor bir sure sonra duzeliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Değişim talep edeceğim bu sekilde devam ederse. Not: 2 hafta geçmeden götursem anında değişim yaparlar mı mediamarkt tan satın aldım?
  18. HONORLESSNESS

ÜCRETSİZ OFFİCE PROGRAMLARI NASIL İNDİRİLİR?

selamlar iyi forumlar "crack" şekilde office programı indirmem lazım minimum 2016 olacak guvenilir indirebilecegim bir yer var mı? Bazı yerlerden indirdim fakat kurulum sırasında sorun çıkartıyor. İndirmeme yardimci olabilecek var mı? Not: office 365 i biliyorum fakat işimi görmüyor.
  19. HONORLESSNESS

7800XT 16GB vs 4060Ti 16GB

Eyvallah
Geri