Arama sonuçları: *

1. B

Monitör Tavsiye olursa2k

Merhabalar hikayeli oyunları yoğunlukla oynayan biriyim 2k olması benim için önemli tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. B

Tavsiye sistem öneri

Merhaba beyler 40-50 k arası pc lere bakıyorum ddr5 ve intel işlemci olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. B

Ekran kartsız sistem

Hangi parçaları ucuza alıcam onu da bilmiyorum ve karabük gibi küçük şehirde yaşıyorum bilgisayarcılara pek güvenemiyorum
  4. B

Ekran kartsız sistem

Merhabalar vatandan indirimle 5070 aldım ama tüm parçaları alıp toplamaya gözüm yemedi onun için kendin topla kısmından ekran kartsız sistem toplayıp ekran kartını monte etme fikri geldi ama sıfırdan toplayınca ekran kartsız 28 34 bandı arasında çıkıyor bu konuda bana yardım edebilir misiniz...
  5. B

ACER ASPİRE A715-43G Drop sorunu

Ekran kartı maks 75 derece falan oluyor 16 gb ram ve 512 gb ssd ım var bataryada sıkıntı oldugunu dusunuyorum
  6. B

ACER ASPİRE A715-43G Drop sorunu

1 yıldır kullandıgım bilgisayarda son 2 aydır drop ve işlemcinin darboğaz yapması sıkıntıları yasıyorum. Eskı oyunlarda bıle bol bol drop yıyorum ve çözümünü bir türlü bulamadım. İlk başta fanın toz oldugunu ve macunun erıdıgı düşündüm ama fanını ve macunu yeniledim ama sorunlarım artmadı, acaba...
Geri