Arama sonuçları: *

1. İmpalaMan

Yardım HP ZBook 15u G6 Soru

HP ZBook 15u G6 Model Laptop'u yeni aldım ve internette hiç türkçe kaynak yok malasef. Bu laptop ile alakası olan varmı ve yükseltme olarak neleri yükseltebiliyoruz?
  2. İmpalaMan

Manuel'den Otomatiğe çevirme

Teşeşkkürler hocam. 1722029206 Hocam dedemin zaten bacak'ta değil kolunda sıkıntı var bu araç'ta koldan vites olunca sıkıntı yaşıyor
  3. İmpalaMan

İstanbul Ümraniye Hoacm 1722028963 Hocam Mesajınız için teşekkür ederim aklımdaki soruları açıkladığınız için tek bir fark var bu kasa'larda koldan vites olduğu için direksiyon sistemi ile değişiyor. bir problem olmaz yine galiba
  4. İmpalaMan

Teşekküler Hocam Daha iyisi sizin olsun. Ustası var eskilerin chevrolet ustalarından 1722027148 Hocam İşletiliyor ama nasıl talepte buluyoruz ve ya nelere'e dikkat etmem gerekiyor tam bilmiyorum
  5. İmpalaMan

Hocam bunu yaptırmak kolay ama ruhsat'a nasıl işletilir o kısım pek bilgim yok
  6. İmpalaMan

Hocam I6 pek fazla yakması problem değil ilerleyen kısımlarda V8'e çevircem büyük ihtimalle 1960 impala şanzımanı atmıcaz th şanzıman atıcaz 1964- 1975 arası bir kaç impala şanzımanı bulduk uyumlu ( Hocam bende istemiyorum otomatiğe çevirmeyi ama dedem istiyorsa yapmak boynumuzun borcu oluyor
  7. İmpalaMan

Hocam yukarıdaki araba nın fotorafını attım hiçmi bakmadınzı 95 model'emi benziyor araç dedimki araç 95'den beri bizde araç 1960 impala Dedem bunu satmamıza izin vermez verse bile biz satmayız hocam zaten gerekirse kaldırırım müze'ye ama satmam , Birde hocam yeni araçlar gibi yani ecu'lu...
  8. İmpalaMan

Hocam o aracın aynısının otomatiğine bulabilsek zaten yaparız ama araç bizim için kıymetli 95'den beri bizimle araç 1722025903 Hocam aracın fotorafını atıyorum bu aracın aynısının otomatiğini bulabilcek var ise söylesin cabrio- I6
  9. İmpalaMan

Hocam Ruhsat'ta manuel gözüküyor ya o yüzden Sıkıntı çıkartmazlarmı?
  10. İmpalaMan

Hocalarım Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum. Dededmin bir arabası var kolundaki bir sıkıntıdan dolayı vites atarken sıkıntı yaşıyor o yüzden aracı otomatiğe çevircez ama bunun ruhsat'a işleme kısmını bilmiyoruz nasıl yapılıyor veya neler yapılması gerek bilenler beni aydınlatabilirmi acaba?
  11. İmpalaMan

Şarjlı Lehim Makinesi

"USB 5V 8W ŞARJLI KABLOSUZ LEHİM MAKİNASI TYPE C" Sahibinde'nde ve birçok sitede var bir button box yapıcam buton'ların in ve out uçlarına kablo lehimlicem 650-700tl bütçem var ve pek yer kaplamasını ve kablolu olmasını(tercihim ama olabilir kablolu) istemiyorum, Kullanan ve ya bilen birisi...
  12. İmpalaMan

Ekran kartı çöktü hatası

Yine garanti olsun istiyorsan driver'ı silip yeniden kurabilirsin. Ama genellikle valo ile alakalı bir sıkıntı
  13. İmpalaMan

Yardım Klavyedemdeki gecikmeyi nasıl düzeltebilirim

Öyle dedneyin hocam bene bu yöntemi biliyorum sadece yok ise klavye geçikmesi yüksek ona yapabilcek bir şey olmuyor genellikle başka klavye
  14. İmpalaMan

Hocam Arkadaşın dediği çözüm ile düzeldimi yoksa hala devam ediyormu ?
  15. İmpalaMan

Ekran kartı çöktü hatası

Hocam o bıraz vola ile alakalı alt tab atınca donma ve atma sorunu yabancı forumlardaa var ama pek çözümü bulunmadı malasef
  16. İmpalaMan

Kablo lumu klavye kablosuzmu ?
  17. İmpalaMan

6000TL ye ikinci el Hangi RTX Kartı bulurum?

Attım hocam istek
  18. İmpalaMan

işlemci bütçe söylersin ona göre bakarım ama intel pek ilgilenmiyorum o yüzdedn bakmam lazım bıraz
  19. İmpalaMan

Hocam eski ramleri çıkartman gerekiyor ve ekonomik sıkıntı bıraz 4 ram slotlu versiyonu olsa 2 tane daha alır 32 yaparsın bende 8x4 mesela 1721686597 aeronzy
  20. İmpalaMan

birde anakart güzel ama 2 ram slotu bıraz kötü ilerleyen zamanlar için ama şimdilik rahat idare eder
Geri