Arama sonuçları: *

1. emircansivri

F/P 360 Destekli Kasa Önerisi

Önerin için teşekkür ederim cincik gibi oldu.
  2. emircansivri

Fiber Altyapı Yan Binaya Geldi, Bize Gelmedi — Ne Yapmalıyım?

Merhaba, konumu incelersen yararı dokunur diye düşünüyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/fiber-internet-mucadelesi-imkansizi-basarmak-4-aylik-seruven.1029182/
  3. emircansivri

Sizce Ne Kadar Eder?

Selamlar arkadaşlar, Sıfır ayarında, temiz ve çok az kullanılmış (çoğu parça neredeyse hiç kullanılmadı) PC parçalarımı satmayı düşünüyorum. Hepsi kutulu, bazıları faturalı ve 11 Kasım 2024 tarihli alımlardır. Fikir alabilmek adına, bu sistemin güncel ikinci el piyasada ne kadar edebileceğini...
  4. emircansivri

Sizce Ne Kadar Eder?

Selamlar arkadaşlar, Sıfır ayarında, temiz ve çok az kullanılmış (çoğu parça neredeyse hiç kullanılmadı) PC parçalarımı satmayı düşünüyorum. Hepsi kutulu, bazıları faturalı ve 11 Kasım 2024 tarihli alımlardır. Fikir alabilmek adına, bu sistemin güncel ikinci el piyasada ne kadar edebileceğini...
  5. emircansivri

F/P 360 Destekli Kasa Önerisi

Merhaba, F/p psu'suz 360mm sıvı soğutma destekli kasa önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
  6. emircansivri

Ayıplı Ürün İade Sürecinde Güncel Fiyat Hakkı!

Eywllah hocam sağolun dediğim gibi biraz ugraşmayı seviyorum sonuna kadar gidicem kaybedecek bir şeyim yok sonuç olarak.
  7. emircansivri

Hocam ben biraz tutuğunu koparan birisiyim sonuna kadar devam hiç sorun yok konu ile alakalı mahkeme dosyalarını inceledim tüketici her seferinde haklı bulunmuş yani anlayacağın sonuna kadar devam.
  8. emircansivri

Hepsiburada’dan satın aldığım ASUS monitörüm arızalandı, tamir edilemeyeceği servis raporuyla belgelendi. Ürünün değişimi için Hepsiburada’ya başvurdum ancak stok olmadığı gerekçesiyle değişim yapılmadı. Bunun üzerine güncel fiyat üzerinden iade talep ettim. Ürün hâlâ değişmedi veya iade...
  9. emircansivri

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO 100R Pz Amazonda 4986 TL // Pckolikte M100R PZ (4200 TL) Siyah-Beyaz Akvaryum Kasa + MSI'dan 800 TL Cashback Var 🔥

Bugün tüm gün heryerde siyahını aradım gidip direkt almak için bulamadım maalesef amazondan alıcaz artık
  10. emircansivri

MSI MAG FORGE 320R Kullanan Var mı?

Selamlar, Kullanan veya deneyimleyen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kasa: MSI MAG FORGE 320R Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360 360mm radyatörü bu kasayla kullanmak istiyorum ama tam olarak ön panele sığıp sığmadığını ve herhangi bir çakışma (özellikle ekran kartı ile) olup olmadığını...
  11. emircansivri

Mesh Ön Panel ve 360mm Radyatör Destekli Geniş Kasa Önerisi

Selamlar, Yeni bir kasa arayışındayım. Mesh ön panele sahip, hava akışı güçlü, 360mm radyatör desteği olan ve mümkünse büyük (büyük anakart, uzun GPU vs. rahat sığacak) bir kasa bakıyorum. Fiyat/performans açısından mantıklı modeller önerirseniz çok sevinirim. RGB olabilir, olmasa da olur ama en...
  12. emircansivri

Kilo verirken nasıl bir yol izlenmeli?

Merhaba, dostum sana önerim sabah aç karna yap yürüşü ve ekstra olarak yürüşten önce yarım çay bardağı kadar elma veya alıç sirkesi iç çok zorlanırsan suyla karıştırıp içebilirsin ödem atmanı hızlandırcak sirke asidi sayesinde l carnitin görevi görcek 14 gün boyunca bunu yaparsan ne ödem kalır...
  13. emircansivri

3D Baskı ihtiyacım var!

Merhaba, sistemime sıvı soğutucu dahil ettim lakin üst panel 360'lık radyatör desteklemdiği için radyatör ve fanları ön panelin dışına takmak zorunda kaldım mevcuttaki plastik parçayı kaldırdım şimdilik bu şekilde kullanıyorum lakin 3D printer veya pleksi ile önüne bi mesh panel yapmak istiyorum...
  14. emircansivri

Hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim?

Hocam ikiside değil ben daha yeni sipariş verdim ve ofiste 3 bilgisayarda da bunu kullanıyoruz şuan indirimde. 5050 TL Peşin Fiyatına 3 Taksit...
  15. emircansivri

240 Hz+ Üstü Monitör Tavsiyesi

Merhaba, 240 Hz ve üzeri monitör tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. 0.5 veya 1ms max gecikme süresi şart
  16. emircansivri

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

Kalkışmayın öyle bir topa heleki anlamıyorsanız ben elektrik ve elektronikçiyim aynı zamanda kondansatörde halen güç olabilir o yüzden siz ellemeyin hem garanti kapsamından çıkmasın.
  17. emircansivri

🟠Asgari Ücret Belli Oldu (22.102TL)

Söylenecek söz belli zamanında Elleri EVETT'TE Basan Emekliler ve emekçiler düşünsün. Bi an önce ek gelir yöntemi arayışına girsin herkes.
  18. emircansivri

Akıllı Ev ve NAS Sunucu İçin Tavsiye

Akıllı ev sistemleri ve NAS server kullanımı için bir sunucu arayışındayım. Amacım, VMware özellikli bir sunucu kurarak, akıllı ev sistemi için Home Assistant, NAS server için TrueNAS çalıştırmak. Ayrıca, ileride web sitemi barındırma gibi başka amaçlarla da kullanmayı planlıyorum. Hali hazırda...
  19. emircansivri

Valla hocam gerisi sizde artık ben tüm gerekli şeyleri söylediğimi düşünüyorum. Gerekirse demirden kafes yaparsın yinede koyarsın onu oraya.
  20. emircansivri

Balkona en yakın prizden kablo çekiceksin yine balkona evin elektiğini taşıyıp ups şarj edeceksin ups'tende çıkış alıp pc'ye götüreceksin
Geri