Arama sonuçları: *

1. emircansivri

240 Hz+ Üstü Monitör Tavsiyesi

Merhaba, 240 Hz ve üzeri monitör tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. 0.5 veya 1ms max gecikme süresi şart
  2. emircansivri

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

Kalkışmayın öyle bir topa heleki anlamıyorsanız ben elektrik ve elektronikçiyim aynı zamanda kondansatörde halen güç olabilir o yüzden siz ellemeyin hem garanti kapsamından çıkmasın.
  3. emircansivri

🟠Asgari Ücret Belli Oldu (22.102TL)

Söylenecek söz belli zamanında Elleri EVETT'TE Basan Emekliler ve emekçiler düşünsün. Bi an önce ek gelir yöntemi arayışına girsin herkes.
  4. emircansivri

Akıllı Ev ve NAS Sunucu İçin Tavsiye

Akıllı ev sistemleri ve NAS server kullanımı için bir sunucu arayışındayım. Amacım, VMware özellikli bir sunucu kurarak, akıllı ev sistemi için Home Assistant, NAS server için TrueNAS çalıştırmak. Ayrıca, ileride web sitemi barındırma gibi başka amaçlarla da kullanmayı planlıyorum. Hali hazırda...
  5. emircansivri

Valla hocam gerisi sizde artık ben tüm gerekli şeyleri söylediğimi düşünüyorum. Gerekirse demirden kafes yaparsın yinede koyarsın onu oraya.
  6. emircansivri

Balkona en yakın prizden kablo çekiceksin yine balkona evin elektiğini taşıyıp ups şarj edeceksin ups'tende çıkış alıp pc'ye götüreceksin
  7. emircansivri

Balkondan pc'ye kaç metreyse ölç bi tane uzatma kablosu al balkondan çek elektriği çok daha işini görecektir.
  8. emircansivri

Hiç bir sıkıntı olmaz lakin Ups dediğimiz cihazlar sürekli çalışması için tasarlanmış cihazlar o yüzden sürekli açık tut onu bi ses yalıtımı yaparsın ne biliyim balkona koyarsın vs ne kadar ses yapıyor bi klima motoru kadar var mı?
  9. emircansivri

Merhaba, takabilirsin prize sorun olmaz ilk çalıştırmada 1 gün boşta çalışsın aküler full şarja gelsin ondan sonra kullanıma başlayabilirsin daha sağlıklı olur.
  10. emircansivri

Saramonic marka mikrofonumun ekranının ışığı düşük

[email protected] Buyur dostum direkt mail at İngilizce olarak.
  11. emircansivri

Saramonic marka mikrofonumun ekranının ışığı düşük

Merhaba, direkt Saromanic global ile iletişime geç ürünün fotoğrafını çek at sana 3 adet v2 ekran gönderecekler ücretsiz şekilde takımıda gayet basit. Bende dahil olmak üzere çevremdeki bir çok kişi yaşadı bu sorunu ve saromonic temin etti ekranları.
  12. emircansivri

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

Mevcutta Asus Prime X570 Ryzen 7 5700X3D Gigabayt 4070 Ti Süper Eagle 32 GB 3600MHZ Ram Sistem Kullanıyorum Oynadığım oyunlar İşlemci Bazlı CS2 Orta Ayarlarda 500-600 Min Fps Warzone Ultra Kalite 4K 200-300 Fps Arası alıyorum İşlemciyi Kesinlikle tavsiye ederim gidip 2 katı fiyatına 5800X3D'ye...
  13. emircansivri

Yardım Telefon kutusundan eve internet hattı çekme yardım

Merhaba, dostum sana tavsiyem kesinlikle Cat6 Kablo kullanman 8 kablodan 2'sini kullanacaksın geri kalan 6 tanesi yedek olacak. Seçtiğin iki kablo örnek Turuncu Beyaz - Turuncu İkisinin Ucuna Modeme giden kısmına RJ11 Jak Çakıp veya çaktırıp modemine diğer kutuya giden kısmına da Turunu Beyaz -...
  14. emircansivri

Çözüldü✓ E-Ticaret ek vergi oranı %1 oldu (%1 stopaj)

Ülkemi o kadar çok seviyorum ki tüm dünyanın örnek alması gerek bir ülkeyiz. Bizde sistem öyle mükemmel ki, devlet sen uyurken bile senin yerine düşünüp cebinden parayı alıyor. Hatta bazen o kadar hızlı ki ne zaman aldığını bile anlamıyorsun. Tüm dünyaya öğretmeliyiz bu ileri demokrasi ve...
  15. emircansivri

Temiz E46 araba nasıldır

Merhaba, size tek vereceğim tavsiye şöyle söyleyeyim. Eğer illa alıcam diyorsan ve marka takıntın varsa git Audi falan al, çünkü ben geçen sene BMW E87 aldım, 2011 model. Arabayı 570’e aldım ama aklına gelebilecek her şeyini yaptırdım. En az 100 bin daha yatırdım arabaya. Neler mi yaptım? Ön...
  16. emircansivri

WİNDOWS 11 Ürün Anahtarı Alabileceğim site önerisi

Merhaba, çok uygun fiyattan temin edelim hemen size lisans hizmeti veriyorum bizzat kendim.
  17. emircansivri

Garantiden yeni gelen Asus monitörde ölü pixel

Merhaba, hiç affetme hemen bi tüketici hakem heyetine başvur ayrıca Asusla'da iletişime geç.
  18. emircansivri

Kullanımı gayet basit bilgisayarın power supply'sine giren soketi gibi giriş soketi var oraya evin elektriğini bağlayıp output çıkışındanda bilgisayara kablo çekeceksin. Aklına bir şey takılırsa msj atabilirsin.
  19. emircansivri

Üzerine bi box yaparsın hiç bir şey olmaz tam tersi balkonda olması + bile yaratır sogutmayı hızlı yapar sistem fazla ısınmaz toz vs dert etme senin yerinde olsam balkona koyar üstüne tahta veya suntadan bi isteklet yapıp üzerine sineklik koyardım hem hava alır hem toz tutmaz dışarıdaki...
  20. emircansivri

Ups'in hava alması lazım ki soğutmayı iyi yapsın dediğimi yapabilirsin en basitinden ne bileyim balkon varsa ups'i balkona koy ordan bilgisayara kablo çek hem yerden tasaruf edersin hem sesten kurtulursun. Sipariş ver hiç olmadı iade edersin
Top Bottom