Arama sonuçları: *

1. B

Asia Horse Fan Alınır mı?

https://wraithesports.com/products/asiahorse-amici-120mm-fan?variant=49869453066433 Bu iyiyse alıyorum 1778786252 Bide bunların kendine özel yazılımı varma yan çizgileri ayrı içini ayrı kontrol edebiliyor muyuz
  2. B

Hocam bunlar reverse değil galiba
  3. B

Elinize sağlık bu arada sistemler canavar
  4. B

Hocam sıvı soğutmaya da bu fanları taksam çok farkedermi benim sıvı soğutma üstte çünkü farklı güzel Durmaz
  5. B

Hocam zahmet olmassa atabilirmisin
  6. B

Peki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadece
  7. B

Düşündüğüm model AsiaHorse AsiaHorse AMICI-5GT 120mm Kasa Fanı bu RGB ler ayarlanmıyor yazmış biri ayarlanıyor mu
  8. B

Lianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
  9. B

Msi 4060ti Ventus vs gamingx slim

Ben amd istemiyom ekran kartınıda bu palit i duymadım daha önce bi sorun çıkarırmı
  10. B

Hangi markanın
  11. B

4070 ti İki katı ama 1721931575 Bide ben genelde fps oyunları oynuyorum işlemciye yükleniyor onlarda
  12. B

Yani asusu proart ile msi gaming slim x arasında fark yokmu proart oyun için değil diye biliyorum
  13. B

Peki asus proart var oyun için hangisi daha iyi
  14. B

Bütçe belli değil daha
  15. B

Msi gaming x slim 4060ti mı Asus proart 4060ti mı

Oyun için hangi kart daha iyi
  16. B

Daha çok ısınıyor diyorlar ama