Arama sonuçları: *

1. D

AMD Sistem Oyunlarda Shuttering Problemi

Malaesef bu da işe yaramadı.
  2. D

Rehberi detaylı inceledim. Önce testimi yapıp sonra bahsedilen konfigürasyonları yaptım. Sonra testi tekrar yaptığımda bir şey değişmedi hayatımda. Ancak test verilerini dikkatli izlediğimde GPU mhz'nin oyunu aktif oynadığım süre zarfında aşırı düştüğünü farkettim. 100 mhzlere kadar. Daha sonra...
  3. D

Hocam şu anda çalışıyorum. Denedikten sonra mutlaka yazacağım bu illet sorunu yaşayan birilerine yardımcı da olabilirsek ne mutlu.
  4. D

Ekran kartı sürücüm güncel ancak Windows 11'e geçip denemedim. Orada da şöyle bir handikap oluşuyor aslında AMD'nin forumlarında fTPM'i kapatmayı önermiş herkes onu kapatınca 11'e geçiş olur mu bilmiyorum.
  5. D

AMD Ryzen 7 7800X3D ile AM5 bir sistem toplamıştı. Aynı sorun onda da oldu. Epey uğraşıp çözemeyince sistemi satıp intel topladı. Aslında sizin dediğiniz benimde ilk aklıma gelen oldu. Ama yanımda böyle bir örnek olunca değişimi düşünmedim hiç. Hocam bu kadar detaylı bir rehbere ulaşmamıştım...
  6. D

Merhaba arkadaşlar, aşağıda sistemime dair bilgiler yer almaktadır. Neredeyse oynadığım bütün oyunlarda (Valorant, Cs2, Pubg, BF2042 vb.) anlık micro takılmalar yaşıyorum. Forumda ve internet ortamında epey zamandır bu konu hakkında araştırmalar yapıyorum ancak soruna çözüm bulamadım. FPS ile...
Top Bottom