Arama sonuçları: *

1. denondj

Vatan Pc - 3070Ti'li Hazır Sistem Hk.

Dönüyor hocam fanlarda sıkıntı yok, içindeki hava sıkışıyor galiba alan dar olduğu için sirkülasyon olmuyor bir şekilde, 100dereceler değil de bi 70i falan görsek okeyim, çok sıcak soğuğa takan biri de değilim ama belli ki bu sıcaklıklarda pc uzun süre dayanmayacak 1721788553 Hocam çok sağolun...
  2. denondj

HWInfo64 ile God of war'ı 2-3dk oynayıp alt tab yaptığımda GPU'da 96-102 dereceleri görüyor İşlemcide de 88-92 dereceleri görüyor hocam.. sanki olay kasada gibi yanlış mı düşünüyorum ortalamaları nedir, gerçi bilmiyorum ama 100derece normal değildir ya @AlevFırtınası 1721684317 Corsair bu...
  3. denondj

Selamlar, vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler ben bir sıcaklık ölçme programı ile değerleri ölçüp buradan paylaşayım. Kasanın hava dolaşımının çok iyi olmadığı aşikar ve de dar bi kasa ama el değilmeyecek sıcaklık da biraz fazla yani :) , bu fanlarla işimi çözsem şahane olur...
  4. denondj

En İyi Oyun Hangisi Tartışalım

Gördüğüm en perfect oyun RDR2 benim de detaylar, atmosfer hikaye şahaneydi, ama fallout 4'te boş boş gezmek daha keyifli geliyor bana 10 senelik oyunda, rdr2 hikayesini bitirip sildim sıkıldım sonrasında. Bence GOTY all time Baldurs Gate 3 olabilir ya, şu anda 40. saatimdeyim ama şahane gidiyor..
  5. denondj

TL;DR Selamlar, buradan konuları takip ettiğim üzere ben de yeni bir bilgisayar sahibi oldum, eskiden rx 5700xt ile zorlanarak oynadığım oyunları 60üzeri fps'te 120hz tvde keyifle oynama gibi bir hedefim vardı, bu sistem de f/p olarak işimi gördü aslında. Sistem bu...
Geri