Arama sonuçları: *

1. E

PC çalışmasına rağmen çevre birimlerine güç gelmiyor

Dediğiniz herşeyi yaptım ancak bir sonuç alamadım
  2. E

PC çalışmasına rağmen çevre birimlerine güç gelmiyor

Merhaba, öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bilgisayarım açık bir şekilde dururken bir süre dışarı çıkıp geldim. Sonrasında monitöre görüntü gelmediğini gördüm. Sonrasında kasayı yeniden başlatmama rağmen herhangi bir şekilde görüntü alamadım. RAM'leri çıkartıp takmayı birkaç...
  3. E

Riot oyunlarında d3d9.dll hatası

Teşekkür ederim system 32 ve sysWOW64 klasörlerinde izin problemi çıktı ama riot games e dosyayı atmam yetti
  4. E

Riot oyunlarında d3d9.dll hatası

Merhaba LoL ve Valorant'a gelen yeni sezon güncellemesinden sonra bu hatayı almaya başladım iki oyunun da başlandıcında bu hatayı alıyorum Valorant bu hatayı verdikten sonra açılıyor ama LoL açılmıyor çözümü bilen varsa yardım ederse sevinirim.
  5. E

bilgisayarım cok kasıyor

görev yöneticinde yüksek bir işlem gücü veya bellek kullanan bir dosya var mı
  6. E

bilgisayarım cok kasıyor

Görev yöneticini bir gösterebilir misin
  7. E

bilgisayarım cok kasıyor

Kaspersky indirip bilgisayarını bir tara
  8. E

League Of Legends d3d9.dll hatası

Mehabalar LOL e gelen son güncelleme sonrası bu hatayı almaya başladım yeniden kurmak bir işe yaramadı sorunun çözümünü bilen varmı
  9. E

Bilgisayarda mikrofon çalışmıyor

Merhabalar bir akrabamdan idareten bir kasa almıştım kasa öncesinde monitöre vga hdmı dönüştürücü ile bağlıydı kendime hdmı destekli bir monitör aldım ancak kasanın ses çıkışlarından hiçbiri çalışmıyor öncesinde bluetooth bir adaptör aldım ancak mikrofon çalışmıyordu sonrasında usb to jack...
  10. E

Windows kurulumunda klavye mouse çalışmıyor

Merhabalar cihazıma sıfırlama işlemi uyguladım ancak kurulum yapamıyorum klavye mouse un ışıkları yanmasına rağmen kullanamıyorum
  11. E

Monitör görüntü gelmiyor

Anakart ta SB_PWR yazan yerdeki debug ışığı yanıyor monitöre görüntü gelmiyor
  12. E

Monitör görüntü gelmiyor

Merhabalar yeni bir monitör almıştım geldi denedim ama sinyal yok uyarısı aldım anakart tan uyarı ışığı geliyor yardım edebilirseniz sevinirim
  13. E

4500 bandında monitör önerisi

Öncelikle merhaba monitör almak istiyorum iki tanesinin arasında kaldım hangisini önerirsiniz veya bu fiyat bandında önerdiğiniz başka monitörler varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Geri