Arama sonuçları: *

1. N

Yarı fiyata ürün almak?

Dostlar, bazıları şirket diye ofis diye monitör ekran kartı alıyor m adam yarı fiyatına satın alıyor. Bu sonsuzmudur tam olarak nasıl oluyor? Al sat yapıp para kazanmıyorlarmı. Örneğin çok ucuza ekran kartı PC vs. Satanlar var bu şekilde mi yapıyorlar?
  2. N

Monitor çözünürlük değişmiyor

Dostlar yardımcı olun lütfen Yeni ekran kartı aldım ama çözünürlüğü değiştiremiyorum. Yani sorun şöyle masaüstü aslında 1920x1080p ama çözünürlüğü değiştirdiğimde çözünürlük değişiyor ama 1920x1080p üzerinden oluyor. Yani ben bunu hissediyorum monitor ayarlarındada değişmediği yazıyor zaten...
  3. N

🔥İndirim Sonoff DW2-WiFi kablosuz güvenlik kapısı/pencere sensörü 188 TL her şey DAHİL

indirim bitti güncel fiyat bu şekilde 1722971705 Ürün elime ulaştı Orjinal birebir kutulu. Ürün boyutu serçe işaret parmağınız kadar. Gerçekten stabil saniyesine çalışıyor wifi ile çalışmaktadır. Wifi uzaklığı çok uzaktan bile algılıyor tavsiye ederim... 1722971739 İndirim tekrardan...
  4. N

BİOS sıfırlamadan PC açılmıyor (ekran kartı)

Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki Şimdi benim eski pcye bitane sıfır rtx4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve pc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz...
  5. N

Yardım Saçma bir hata(sorun)

Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki Şimdi benim eski pcye bitane 4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve lc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz açılıyor...
  6. N

BİM MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI GÜNCEL 3975 TL

her ay ücretmi ödeniyor? Sim bile takılı olsa para vermeden kimse kimseye ücretsiz bağlantı sağlamazki
  7. N

BİM MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI GÜNCEL 3975 TL

bu nasıl veri gönderiyor internete bağlanıp?
  8. N

Yardım AMD ekran kartı Sıfırlama

drivirin içinde ayarları sıfırlama diye seçenek yokmudur hocam
  9. N

Yardım AMD ekran kartı Sıfırlama

Meraba Amd ekran kartını driveri nasıl sıfırlarım. Yani format atmış gibi ilk yüklenmiş gibi bütün ayarlar sıfırlansın. Nereden yapabilirim. "amd radeon" driver programından
  10. N

🔥İndirim Dokunmatik USB Şarjlı Döner Başlıklı Masa Lambası 96,71 TL !!!!!!!!!!!!!!!!

bana göre fazla sarı. Okum modu için iyi olabilir
  11. N

🔥İndirim Dokunmatik USB Şarjlı Döner Başlıklı Masa Lambası 96,71 TL !!!!!!!!!!!!!!!!

sıkıntı yok. Daha dün geldi benim kargom pahalı fiyattan almıştım bugun indirime girmiş :D Aydınlatması çok güçlü.Terasda çay içerken aydınlatıyor tavsiye ederim:D
  12. N

:D Yok hocam ya çocuklar faydalansın .
  13. N

Bu fiyata ne masa lambası bulabilirsiniz ne şarjlısını bulabilirsiniz ne kargo bedavasını bulabilirsiniz nede böyle kalitelisini bulabilirsiniz. Düşünmeden alın ..... https://www.n11.com/urun/noas-3-renk-dokunmatik-usb-sarjli-doner-baslikli-masa-lambasi-34687070?magaza=candagrup&pid=570594999
  14. N

5 Mt RGB 2835 60 LED + Bluetooth Kontrol 115 TL

133 TL fiyat çıktı. Kaç çipli bu adaptörüde yok?
  15. N

🔥İndirim UGREEN 3A USB tip C kablo her şey DAHİL 50 TL

2 metresini seçincede aynı fiyat oluyor?
  16. N

Redmi note 12 ile iphone x takas yapılır mı?

sil konuyu dostum yeri değil burası
  17. N

ilk indirim diye bişey yok. Sınırsız hesap aç aç kullan.......
  18. N

50cm olanı 65 tl çokda fark yok
  19. N

Ugreen kalitesi BİLEN BİLİR ve resmi kendi satıcısı . Lazım olanlar için önerilir 3A hızlı aktarımlı LİNK: LİNK TIKLA
Top Bottom