Arama sonuçları: *

1. D

Vodafone bedava coffy ve algida kodu veriyor

VH2EMF38ME dondurma FC3L6UUZ bu da kahve afiyet olsun
  2. D

🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 I5-12450HX RTX 4060 35.947 TL

Ürünün kullanıcıya hatasız sunulması konusunda hemfikiriz ancak bu tür hatalar her markada oluyor. Benim vurgulamak istediğim sorunu daha fazla büyütmeden çözmüş olmaları kargo süreci dahil 5 günde çözüldü olay benim gözümde bu da bir artı.
  3. D

🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 I5-12450HX RTX 4060 35.947 TL

Cihazı yaklaşık 8 ay önce amazondan aldım 2. Ayda anakart arızası sebebiyle garantiye gitti hiç bir sorun çıkarmadan garanti kapsamında anakartı değiştirdiler. Sorun çıkarmayacak ürün yok, bence önemli olan ürünün arkasında durmaları
  4. D

Yardım Amazonda ticari karta telefon taksitlendirme

Sonradan taksitlendirmeyi kaldırdılar diye biliyorum benim yapmaya çalıştığım satın alırken taksitlendirme
  5. D

Yardım Amazonda ticari karta telefon taksitlendirme

Arkadaşlar merhaba amazondan ticari kartım ile iPhone 12 64 gb almak istiyorum ancak taksit seçeneği çıkmıyor. 6 taksite ihtiyacım var nasıl yapabilirim.
  6. D

Öneri LOQ Battery draining yaşayanlar bu konuya bakabilir.

Denemek lazım çok uğraştırmadılar beni denemekten zara gelmez diye düşünüyorum
  7. D

Aynı şekilde bende o süreçten geçtim Windows bios vb bir takım güncellemeler yapıldı sorun düzelmeyince servisin bakması gerekiyor dendi
  8. D

Ben servisi aradım uzaktan bir takım güncellemeler yaptılar düzelmeyince laptopu servise kargolamamı istediler ücretsiz bir şekilde. Serviste 230 w ile değişim yaptı hiç sorun çıkarmadılar açıkçası
  9. D

Lenovo LOQ battery drain sorunu?

Aynı cihazı bende aldım amazondan bu gün elime ulaştı 170 watt şarj aleti var içinde bu gün deneyecem
  10. D

LENOVO LOQ SERISİ 4060 30.200❗️❗️❗️❗️❗️

Ekran hz değeri nedir sitede göremedim
  11. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/obsidian-hazir-sistem-fiyati-57187/#tabs bu sistem iyi mi kaça düşse alınır?
  12. D

AOC Q24G2A monitör kullanan var mı alınır mı

Teşekkürler hocam
  13. D

🔥İndirim Vatan Yeni Excellent Sistem 24,400

Bende iptal ettim hocam. Aradaki fark cidden fazla. Kasa için 684 lira fark zalman n4 almak mantıklı mı sizce soğutma performansı daha iyi anladığım kadarıyla
  14. D

🔥İndirim Vatan Yeni Excellent Sistem 24,400

Bende aynı durumdayım iptal edip bu sistemi almak daha mı mantıklı
  15. D

AOC Q24G2A monitör kullanan var mı alınır mı

Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum.
  16. D

i5-12400F ve RTX 4060 SİSTEM ALINIR MI?

Bu sistem için monitör öneriniz var mı 27 inç 180 hrz civarı 2k veya 1080p
Geri