Arama sonuçları: *

1. Debian07

DDR4 ram çipi öğrenme

Hocam voltaj değerlerini oto da bırakıp frekans mı ufak ufak arttırayım ? Bunun çipi C-Die yani doğru mu anladım ?
  2. Debian07

Ryzen 5 5600x overclock

Ben 4.95 ghz yaptım 240mm sıvı soğutma ile tam yük altında 65 dereceyi geçmiyor 1 aydır kullanıyorum. soğutma ne kullanıyorsunuz ?
  3. Debian07

DDR4 ram çipi öğrenme

hocam zaten açık 3200 de kullanıyorum ama ben oc yapmak istiyorum. mesela işlemcim 5600X 4.60 ghz den 4.95 ghz çıkardım öyle kullanıyorum ha şart değildi yapmayabilirdim ama mutlu oldum. Hobi gibi bir şey benimki
  4. Debian07

DDR4 ram çipi öğrenme

ÖNCELİKLE RAM OVERCLOK YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA DENEYİMSİZİM Elimde 8x8 ddr4 ram var. Çip potansiyelini bilmediğim için ve deneme yanılma içinde oldukça deneyimsiz olduğum için çip modelini öğrenmem gerekiyor. Ne yaptıysam bulamadım yada ben anlayamadım.. Thaiphoon programında 1die...
  5. Debian07

20-25 bin Bütçe (Monitör hariç) Toplama bilgisayar önerisi

Bu sistem benim için gayet yeterli , teşekkür ederim.psu 600w 80+ güncelleme yaptım. Bu arada M2 2TB SSD hazırda elimde var onu da kullanırım diye düşünüyorum. Tek aklımda kalan soru daha önce hep bilindik sitelerden alışveriş yaptım. bu site güvenilir mi ? hiç alışverişim olmadı daha öncesinde.
  6. Debian07

20-25 bin Bütçe (Monitör hariç) Toplama bilgisayar önerisi

Merhaba, birkaç gündür araştırma yapıyorum. İşlemci AMD olması benim için önemli. Fakat am4 işlemci alırsam ilerde upgrade sorunu yaşarım diye düşünüyorum. am5 olursa da biraz fiyat artıyor. Fakat doğru yatırım yapmak istiyorum. Şuan bütçem kısıtı. Bu bütçede bilgisayar önerisi olan varmı ...
Geri