Arama sonuçları: *

1. S

8-15 Bin TL Arası Tablet Önerisi ?

Eyw kral eve gidince iyice bı araştırıp bakicam M1 iyi gibi
  2. S

Klavye felan şart değil hatta gereksiz öyle sık sık oyun da oynamaz daha çok kriter uzun ömürlü olsun 1 sene sonra ekranda menüde takılma yavaslama olmasın ortalama olsun yeter kafasindayim
  3. S

Eyw hocam sağolun bı inceleyim
  4. S

Daha çok film izlemek için biraz oyun kaliteli fiyat performans bi tablet varmı acaba bu fiyatlara hediye almayı düşünüyorum da
  5. S

Çözüldü✓ Mojhon Storm En Ucuz Ne Kadar

Eyw hocam MOJHON STORM .
  6. S

Hocam sizi de yordum ama bişey daha sormak isterim asura ve storm arasindaki temel farklari soylermisiniz çünkü fiyat baya oynuyo 2500e 3800 olmuşken tam olsunda istiyorum ama çok fark yoksa asurayimi alsam ama fark baya belirginse 3800 de cikamiyacagim fiyat değil sorun değil 1789680856...
  7. S

Evet bu model beyaz olanı almayı düşünüyorum ben
  8. S

Gamepower asura aslında fp açısından baya iyi gibi ama gamepower markasına genel olarak takıntım var hiç sevmiyorum çok dandik o yüzden guvenmiyorum
  9. S

Doğrudur hocam biraz baktım en iyisi bu duruyordu ama bakarken 3k civarına bakıyordum içime sinmedi bunu buldum bu tabi fiyatı biraz aşıyor
  10. S

Eyw bide banka kampanyası bulursam az bı de oradan düşerim iyi olur yoksa 3800 pahali
  11. S

Aynen acelem yok 3500e mi dusuyo arada öyleyse beklerim
  12. S

Mojhon storm gamepad almayı düşünüyorum şuan wraith üzerinde 3799 fiyat biraz yüksek geliyor acelem yok bu sitede böyle ara ara indirim felan oluyormu beklesem biraz fiyat düşermi sizce fiyatı oncedendemi 3800 dü
  13. S

Aula Klavye Tavsiyesi Hangisini Önerirsiniz ?

Aula f75 beyaz kullanıyorum zamanında çinden almıştım hem görüntüsü güzel hem hissiyatı iyi hemde şarj kapasitesi iyi baya uzun süre gidiyor öneririm
  14. S

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Sipariş vermiştim cuma akşam sipariş onaylanmadi diyo ama parayı çekmiş nasıl oluyo bu iş bilen varmı iptal mi olacak
  15. S

Çözüldü✓ 3 Bin TL Beyaz Mouse Önerisi

Bence sizin kullandığınız marka veya modelin ürün kalitesinden kaynaklanıyor hocam Ajaz 159 pro beyaz kullaniyorum 2 yıla yakın oldu herhangi bi sıkıntı sararma yok
  16. S

Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

Bilgisayardan izleniyorsa çok iyi 1785701304 Ama sadece telefon tabletse uygun değil bana
  17. S

Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

Süper lig maçlarını izlemek için en uygun abonelik paketi hangisi webden bilgisayardan izliyecegim tek ekran yeterli
Geri