Arama sonuçları: *

• Users: Sons
  • Order by date
  1. S

Lojistik yönetimi vs uluslararası ticaret ve lojistik

Lojistik yönetimi veya uluslararası ticaret ve lojistik bölümlerini düşünüyorum , sizce hangisi sektörde daha iyi pozisyonlar , maaşlar veya daha kolay iş bulma açısından daha mantıklı. Lojistik yönetimi için İstanbul üni veya piri reis , Uluslararası ticaret ve lojistik için Anadolu üni veya...
  2. S

Lojistik yönetimi ve uluslararası ticaret ve lojistik

EA'dan bu sene sınava hazırlanıyorum. Aklımda lojistik yönetimi var. İstanbul üniversite ya da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi düşünüyorum. Sorum şu lojistikle ilgili çok fazla bölüm var. Lojistik yönetimi- uluslararası ticaret ve lojistik- uluslararası ticaret ve finansman vb. sizce gerek iş...
  3. S

Yardım Rtx5060 vs Rtx4070 Laptop

Daha önce buna benzer bı konu açmıştım ve 55k ya 4070 tense biraz daha verip 5060 A çıkmak matıklı gelmişti.Şuan gamegaraj R9T 5060 modeli güzel geldi ama rakiplerine göre ucuz.O fiyata asusta 4060 falan geliyo.Sizce 60-70k ya asus-msı 4060-70 mi yoksa gamegaraj 5060 mı mantıklı olur...
  4. S

Yardım Rtx4070 vs rtx5060 laptop

Çok teşekkürler, peki sizce hangi 5060 ya da 5070 li laptop u tercih etmeliyim.Kimileri gamegaraj markasını fiyatından dolayı çok övüyo ama şuana kadar Asus-msı ve en kötü HP kullanarak geldim.Sizce güvenilir mi (bide Hepsiburada da Asus tufun 5060 lı laptopları 75k dı onlarda gözüme iyi...
  5. S

Yardım Rtx4070 vs rtx5060 laptop

Merhaba arkadaşlar bu yaz sonu ya da eylül -Ekim gibi bir laptop alacağım. Bütçe olarak 50-60k arasındayım. 55k civarına RTX 4060-4070 R78845HS-i714700HX falan geliyor. Ama bütçeyi 75K-85K yapabilirsem RTX5060 veya daha iyi işlemci ve RAM'li RTX 4070 geliyor. Sizce 55k brandındaki 4060-4070 iş...
  6. S

Yardım GHub g29 ayarlanmıyo

G29 direksiyon serum var ve FH5 oynuyorum. Ama G HUB da direksiyon derecesi veya güç bildirim oranı ayarlanmıyor. G HUB direksiyonu görüyor ama ayarları direksiyona aktarmıyor. FH4 geçmeyi düşünüyorum ama G HUB ayarlarının ayarlanması gerek. Sizce sorun ne?
  7. S

Yardım Borderlands3 ve premium edition beraber oynarmı?

Ben PC'den, arkadaş PS5 ten, diğer arkadaş Xbox s'ten Borderlands 3 oynadık ve şimdi tekrar başlayalım diyoruz ama Xbox'tan gelen arkadaş ve bende game Pass'ten dolayı premium Edition var ama PS5'te standart var. Hala beraber hikayeyi oynayabiliyoruz mu yoksa onunda premium mu alması gerek...
  8. S

Yardım Forza Horizon 5 müzayede evinde arba alınmıyo

Pc de FH5 oynuyorum ama müzayede evinde nadir bi araç almak istediğimde direk satılıyo.1milisaniyede satın alıyolar arabayı.İnternetten diyecem ama 100m/b internet kullanıyorum.Bunun bir taktiği varmı.
  9. S

Yardım Minecraft Realma Plus aboneliğinde minecoin biriktirme

Marketplace pass satın alma kısmında(abonelik) marketplace passe girince yazıyodu
  10. S

Minecraft markette yazıyo, bende şaşırdım ama markette yazınca buraya yazıyım dedim 1743975485 Yeni duydum
  11. S

Merhaba, geçtiğimiz ay Minecraft Realms plus satın aldık.Ayda 22tl veriyorum.İçinde marketplace pass de var.Ve marcetplace pass te 400 minecoin biriktirebileceğim yazıyo ama diğer oyunlardaki gibi bı pass ödül sayfası yok.Ben o minecoinleri nerden ve nasıl alıcam.Şimdiden teşekkürler.
  12. S

Butterfly timo carbon vs timo diamond

Ağır bı raketmi bide defansif mi ofansif mi oynuyosunuz? 1740977062 @birhiçim
  13. S

Butterfly timo carbon vs timo diamond

Yenibi raket alıcam ama kararsız kaldım. Aklımda başlıktada belirttiğim gibi iki raket var carbon ve diamond ama hangisi olduğuna karar veremedim.1,5 yıldır oynuyorum ve turnuvalara katılıyorum.Bundan önce selex tr600 kullandım ama pek hoşuma gitmedi.Bütçe 2400tl başka raket öneriniz varsa...
  14. S

Yardım Rdr2 de kaç FPS alırım-sistem kaldırılmı.

2k monitörü 1080p ye almak normal 1080p den dahamı kötü kalite verir
  15. S

Yardım Rdr2 de kaç FPS alırım-sistem kaldırılmı.

Gpu: Msı rtx2060 gaming Z CPU: Ryzen 9 3900x Ram:2x8 3000Mhz Corsair LPG 16gb PSU:Zalman 750 watt olması lazım Anakart:Asus b450 gaming plus Monitör: 2k 180hx Asus rog xg27acs Sizce 2k ayarlarda rdr2 yi akıcı oynatırmı?
  16. S

Yardım Rtx2060 ve ryzen9 3900x li sistem kaça satılnalı

Merhaba. Paraya ihtiyacım olduğu için sistemimi satacağım ama kaça satmalıyım bilmiyorum, elimdeki sistem: İşlemci: Ryzen 9 3900X Sıvı Soğutma: Xigmatek liquid killer x360 Ekran kartı: MSI RTX2060 Gaming Z RAM: Corsair LPX 2x8 16 GB 3000MHz CL16 anakart: ASUS TUF B450 Gaming Plus 2 SSD: Samsung...
  17. S

Öneri 20000tl ye telefon önerısı

Merhaba arkadaslar suankı telfonum bozuldugu ıcın yenı bı telfon almayı dusunuyorum. Bütçe 20000tl. Şuanlık poco x6 pro , samsung a55 ve nothıng phone 2a modellerı onerıldı sızce ne almalıyım.(2. el veye yenılenmıs dusunmuyorum butceden dısarı cıkamam) Şimdiden teşekkürkler
  18. S

Çözüldü✓ Hangi monitör iyi Asus

Kesinlikle xg27acs
  19. S

Yardım Asus xg27acs için hdr ayarları

Merhaba, yakın zamanda Asus xg27acs monitör modelini aldım.Monitör özelliklerinde hdmı ile Hdr10 displayport ile hdr400 olduğu yazılmış.Elimde hdmı kablosu vardı ve ilk başta onunla denedim ve sonrasında hdr400 alabilmek için displayport kablosu satın aldım.Displayport kablosunu takınca direk...
  20. S

Yardım Logitech g29 vs thrustmaster t150 pro

Merhaba, yakın zamanda direksiyon alıcam. Logitechin g29 , thrustmasterın t150 pro modelleri hoşuma gitti. 2. El olarak alıcam . Ets2 ve forza4 oynuyorum .g29 un iki oyunada ayarının olduğunu biliyorum ama ets2 için t150 pro iyi değil diyolar. Sizce hangisi daha iyidir?
Geri