Arama sonuçları: *

1. Boontyy

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

Bilgisi olan başka birisi var mı
  2. Boontyy

Hocam olay büyümeden polise gitmek ne derece mantıklı? Yani belki Google ve Dropbox sadece hesap kapatmayla bırakır diye düşünüyorum, son seçenek zaten o yapılacakta henüz bir şey belli olmadan gitmek daha sıkıntı yaratmaz mı sizce? Bu sefer arasam belki eve gelip bilgisayar, leptop ve İnternet...
  3. Boontyy

Valla hocam bende bundan korkuyorum ya, tamamen salaklığım yüzünden buna benzer bir şey yaşarsam çok sıkıntı.
  4. Boontyy

Merhaba arkadaşlar. Yalan söylemeyeceğim, +18 bir klasörüm vardı ve uzun zamandır da sorun yoktu. Zaten izlemek ve indirmeyi herkes yapıyor, bende yaptım ve Google tarafı böyle bir şeyle hesabı 2025 yılına kadar askıya aldılar ve daha sonrası için sileceklerini belirttiler. Dün indirdiğim...
  5. Boontyy

İp tv önerisi alfa iptv vs 5g iptv hangisi daha iyi?

Bana da atar mısınız hocam rica etsem 5g
  6. Boontyy

Dosyaları USB yardımıyla Flash'a atmak bilgisayarda ki SSD değerini etkiler mi?

Yok, onu demek istememiştim. SSD ve işlemcim iyi. Sadece indirme ve kopyalama yaparken bu okuma ve yazma verileri SSD'ye mi yoksa USB'ye mi yazılıyor onu merak ediyorum. SSD'ye yazılıyorsa boş yere telefona indirip de USB belleğe atmak ile uğraşmam en azından.
  7. Boontyy

Dosyaları USB yardımıyla Flash'a atmak bilgisayarda ki SSD değerini etkiler mi?

Merhaba, SSD okuma ve yazma değerleri yükselmesin diye çok büyük boyutlu dosyaları önce telefona indiriyor, ardından da telefondan flash belleğe atıyorum. Tabii bu sırada kopyalamayı bilgisayardan gerçekleştirdiğim için okuma ve yazma flash belleğe mi yazılıyor yoksa bilgisayarın SSD kısmına mı...
  8. Boontyy

Antalya'da 1000MB indirmeye sahip olan Cafeler

Knk videolar var, o şekilde bir şey indirmek basit.
  9. Boontyy

Evet, torrent zaten. 1722621886 Evet, torrent zaten. Direkt filmi indiriyorum hocam site üzerinden, sonra da altyazı ekliyorum. 1722621981 Benimki rezil ya, 50MB. YTS'den indiriyorum, İDM değil de Qbittorrent kullanıyorum genelde. 1722622039 Ben sevmediğim için direkt indirip altyazı ekleyip...
  10. Boontyy

YTS'de knk. Her film 4K değil tabii ki ama çoğunu bulmak mümkün.
  11. Boontyy

Yok la normal bi dizi film arşivi. Zaten 4k bir film 12GB minimum knk. Dizi filanda işin içine girince zaten gidiyor, hatta 1 TB bile az geliyor. Kepez tarafındayım ama buralarda zordur ya, hani Muratpaşa, MarkAntalya civarlarına gidebilirim.
  12. Boontyy

Dedikleriniz internet Cafe mi? Hocam tam tersi ya internet cafelerde izin vermiyorlar. Bakıyor ağ trafiğine sen kullanıyorsun İnterneti ping çıkıyor diye adam gönderiyor. En azından normal cafede yapsan bile belli olmaz, bakamazlar kolay kolay. Rus işletmenin ismi nedir hocam?
  13. Boontyy

Merhaba, neredeyse 1000GB civarında bir download ve upload yapmam gerekiyor. O yüzden gidip 7 8 saat kalabileceğim, indirme ve yüklemesi hızlı bir cafe var mı bildiğiniz? İnternet kafe önermeyin lütfen, az önce bütün bilgisayarların internetini kullandığım ve pingi yükselttiğim bahanesiyle bir...
  14. Boontyy

Acil Yardım! Aynı Üniversitede hem açık öğretim hem de lisans okunur mu?

Merhaba, öncelikle İstanbul Üniversitesi açık öğretim olarak 2 senelik bir bölümde okuyor gözükmekteyim. Yine bu YKS seçim zamanında 4 yıllık bir bölüme kayıt yaptırmak istiyorum. Açıkta tıbbi sekreterlik okuyorum, şimdi ise ilahiyat yazacağım. Hem örgün hem de açık okunabiliyor diye biliyorum...
Top Bottom