Arama sonuçları: *

1. C

Xbox gamepad ölü bölgesi yüksekmi?

Normalde cyclone 2 alıcaktım ancak biraz aceleci biriyim eski işyerimden pek memnun değildim zaman geçmiyordu cyclone 2 nin hafta içi gelmesini bekleyemedim xbox aldım keşke cyclone 2 alsaydım o iştende çıktım zaten.
  2. C

%3 falan olanlar hall effect mi oluyor ve bahsedilen cyclone 2 de tmr veya hall varmı?
  3. C

Uzun sürede anlarımda 1 ayda max 8 saat kullanmışımdır 1 ayda 8 den 10 a çıkması normalmi yoksa kullandıkça açılıyormu
  4. C

Sorun bayiden almam.
  5. C

Vatan iade kabul ediyormuki
  6. C

Vatandan aldım microsofttan değişim hakkım bulunuyormu?
  7. C

alalı daha 1 ay olan xbox 9. nesil gamepadimin aldığım gün %8 olan sol stick ölü bölgesi 1 ayda böyle olmuş normalmi?
  8. C

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası microsoft interneti algılamıyor

Umarım çözülür şu an akşam ancak yarın konu açarsanız çözülür diye düşünüyorum
  9. C

Secure boot altındaki restory factory keys e tıklayınca düzeldi arkadaşlar
  10. C

Öncelikler herkese iyi günler dilerim ben şu an pek iyi değilim 15 dakika önce bios u güncelledim sonra microsoft güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pin iniz artık kullanılamıyor dedi pini değiştir e tıklıyorum e posta şifremi giriyorum ancak internet bağlantım olmasına rağmen yok...
  11. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Valorant son unreal engine 5 güncellemesi ile toparlamaya başlamış sanırsam çoğu kişi fps im yükseldi diyor keşke cs dede olsa
  12. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Bu arada yazmayı unuttum maalesef cs de fps im pek değişmedi şaka gibi 190 fps e bile düşebiliyor bir oyunu dahada nasıl batırırız diye düşünüyorlar galiba
  13. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Sizede iyi günler
  14. C

Cs2 de fpsim çok düştü

tabii ki 1754255560 1754255611 Böyle gözüküyor
  15. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Bu soğutucuyu öneridiğiniz için teşekkürler fps harbidende düşmemeye başladı eskiden kasanın camına dokunduğumda elimin sıcaklığı 40 dereceye çıkardı stres testinde dokunduğumda hiç sıcaklık hissetmedim
  16. C

Cs2 de fpsim çok düştü

hocam @TechGuy hocamızın önerdiği assassin king 120 se modelini alıp kurdum kurulumu çok basitti 35 derece havada aida64 stres testinde max 75 derece verdi boşta 35 derece cs2 de deathmatch sistemi daha çok zorluyo biliyorsunuz ondada max 68 derece verdi
  17. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Bana göre uzun vadede fps oyunları hikayeli oyunlara göre daha iyi sistem gerektiriyor çünkü sürekli güncelleme geldiği için çok optimize sıkıntısı okuyor milleti yeni pc almaya zorluyorlar
  18. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Sizdedemi fps düştü
  19. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Güncelleme gelmeden 3 gün öncede böyleydi
  20. C

Cs2 de fpsim çok düştü

O zaman benim pc şu anda 92 derecede can çekişiyor
Geri