Arama sonuçları: *

1. L

Çözüldü✓ Hepsijet Kargomu Kaybetti

@Abdullah Hacıgül
  2. L

Çözüldü✓ Hepsijet Kargomu Kaybetti

17 Mayıs tarihinde Donanım Arşivinin önermesiyle gaminggen.tr den satın aldığım Lexar LNM610 PRO 1TB m2ssd halen elime ulaşmadı. Hepsijet dağıtım merkezinde olan kargom kaç gündür teslimata çıkarılmıyor. Kaç kez hepsijet müşteri hizmetleriyle konuştum sadece sabırlı olmamı söylüyorlar depo...
  3. L

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Önerisi

Teşekkürler.İşlemci soket tipi 1200 başka öneririniz olursa sevinirim. 1615635125 Teşekkürler.İşlemci soket tipi 1200 başka öneririniz olursa sevinirim.
  4. L

Teşekkürler yardımınız için peki 1000 TL ye sıvı soğutma olarak ne önerirsiniz
  5. L

Yardımınız için teşekkürler maksimum 1000 TL ye kadar önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır?
  6. L

Merhaba dostlar arkadaşım yakın zamanda hazır bir sistem aldı yanında gelen stok fan işlemci boştayken 80 dereceleri görüyor. Stok fanı söküp macunu kontrol etmedi. Sıvı soğutucu olarak ne önerirsiniz? Sistem özellikleri aşağıda yazdığı gibidir. Yardımcı olursanız sevinirim. 1615563893
  7. L

Yardım İŞLEMCİ STOK FANI YETERSİZ..-El Capitan

Sorun işlemcide mi soğutmada mı nereden anlayabilirim? 1589133543 Hocam ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
  8. L

Hocam şuan için termal macunu yenileyip tekrar denemeyi düşünüyorum eğer fayda etmez ise yakın zamanda kule tipi soğutucu alıcam.Teşekkürler
  9. L

El Capitan sistemini özelleştirip satın aldım.Yaklaşık 3-4 gündür kullanmaktayım. Prime95 ile yaptığım testlerde işlemci sıcaklığı 90-91 derecelere kadar çıkıp sistem kendine reset atıyor.Fan ayarını manuele alıp , biosu resetleyip denedim ayrıca dying light oyununda bir süreden sonra sistem...
Geri