Arama sonuçları: *

1. I

Erkugo Işıklı Çanta Yasak mı

zevk meselesi ama neden dikkat çekesin ki trafikte,yaşın gereği muhtemel heves ediyorsun ama yazık verdiğin paraya
  2. I

16 Yaş İlk Motorum Tavsiye Verirmisiniz

ben 80 km çevre yolu 20-30 km talihi yol-10 km dağlık yolda kullandım tek seferde bileklerim ağrıdı 1 gün ve malzeme kalitesi iyi değil ama az yakar parçası rahat bulunur servis ağı çok. fakat taksitle satılan her motor gibi 2.eli baya düşük alırsan 2.el al.
  3. I

onun harici ne alırsan satarken zarar edeceksin onu bil. rks newlight vardı ben severek kullandım 3 bin km sonra pcx geçtim ,pcx satışı inanılmaz hızlı ve değer kaybın düşük.
  4. I

115 varsa pcx al düşük modelde olsa al km düşük olsun satarsın
  5. I

Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

aynen kanka stelantisin ortağıyım. milletin ağzıyla millete laf vermeyin o zman ,bende ona göre konuşayım
  6. I

Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

hiç bir bilgin yok kulaktan dolma laflarla inkonuşuyorsun. not: merak etme 308 sahibi değilim 1790252150 yanlış bilgi 1.2 puretech motor araç kullandım 60k km kadar asla böyle bir soun yok. bilgisi olmayn herkesin bir fikri var. golf çok güzel ama özellik cimrisi şimdi koy sabaha satarsın,tek...
  7. I

W204 İlk Araba Olur Mu ?

bende sen yaşlarındayken e30 -e46 heyecanım vardı aldım pişman oldum eski araba başa bela sonra gittim golf aldım 2 yaşında hayat bu dedim.Şimdi ise araba umrumda değil arabayı verdim hanıma motorla geziyorum mis
  8. I

Loq 15ahp10 Vs Loq 15ırx10

aldım bende 54000 bine teşekkür ederim
  9. I

Yoğun Bakımdaki Hasta İçin Ne Yapabiliriz

beyin ölümü gerçekleşmiş mi durum ne,mr ,bt sonuçları nasıl. Nabız düşüklüğü kalp krizini göstermez,dr mu dedi kalp krizi diye siz mi öyle düşündünüz. cilt rengi solduysa nefes darlığı oluşmuş olabilir bu sebeple cilt rengi değişmiş olabilir direk nabız düşüklüğü buna sebep değil. Düşük nabız...
  10. I

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

valla bendede sorun yok çok beğendim monitörü
  11. I

Loq 15ahp10 Vs Loq 15ırx10

Merhabalar arkadaşım için sadece ders için kullanacak oyunla işi pek olmaz uzun yıllar götürecek 50-55 arası bir laptop bakıyorum LOQ 15AHP10 ...
  12. I

2. El Alıcam, Hangi Direksiyon Setini Tercih Etmeliyim

ilan şahsıma ait,hatay iskenderunda yaşıyorum .İstediğinizi sorabilirsiniz
  13. I

🔥İndirim LG 32gx870b-B 4th Gen Tandem OLED 32' 4k 240 Hz 42,499.15 TL

tayfun niye ceza aldı acaba,mükemmel indirim var malesef öneri alamadık
  14. I

Yardım OLED Monitör Alıyorum, Son Karar Aşaması

tayfun hocam günde 3-4 saat pc oynuyorum oda ayda 15 gün kadar , sizden öğrendiğim kadarıyla 4.nesil iyi öneriniz ne olur bunu al kafan rahat etsin dediğiniz bütçem aslında 26-27 ama sen 32'ye şunu al kafan çok rahat eder dediğiniz bir monitör var mı
  15. I

Yardım 10000tl Bütçe Direksiyon Önerisi

pxn v10 pro bende 13'e veririm hatayda isen elden alabilirsin.
  16. I

125 Cc Otomatik Scooter Önerisi

pcx al geç kardeşim piyasası çok şimdi koy 3 güne satarsın. 9 bin km pcx kullanıyorum 0 sıkıntı.
  17. I

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

bence elma ile armut arasında kalmışsın, honda piyasası olan araba ama rahatlık komfor açısından parasını hak ettiğini düşünmüyorum. fransız grubunda biraz elektirk sorunu var bende kullanıyorum 3 yıldır 1-2 defa ekran gitti 1 dk sonra geldi.
  18. I

Ergoflex Ef-354 Mü Yoksa Baseus I-Work Mü Daha İyi?

ergoflex amazonda 1399 tl
Geri