Arama sonuçları: *

1. L

Yardım 8000 hertz + rapid trigger + beyaz klavye önerisi

Evet bu Top tier se gurkan hocamın dediklerine bak benim dediğim fiyatının en iyisi ama diğerleri daha pahalı bir tık daha kaliteli tabiikide heleki wooting 🔥 ama çok pahalı :(
  2. L

Yardım 8000 hertz + rapid trigger + beyaz klavye önerisi

Mad lions 68he beyaz ulugamed veya wraithten alınabilir 8khz beyaz rapid trigger
  3. L

HDMI no Signal hatası

Öncelikle merhabalar MSI g244pf e2 monitörüm dün sikintisiz şekilde görüntü verirken bugün hdmı no Signal hatası veriyor Öncelikle olan olaylar: 1-) dün rdr2 ve CS2 de bugün ise CS2 de bilgisayar monitör kapandı görüntü gelmeyince bende kapatıp açtım dün bir sıkıntı yoktu bugün 16:9 ekrandan 4:3...
  4. L

6000tl monitör öneri

Öneri için teşekkürler fiyatımı asiyor ama özelliklere girdim göremedim ya 1ms gtg mi monitor
  5. L

6000tl monitör öneri

Öncelikle merhabalar Max 6k bütçem var Lenovo r25f-30 240hz modeli güzel gibi duruyor sizce başka onerebileceginiz güzel monitör varmı Lenovo Va panelmis 180hz ips almaya degermi?
  6. L

2k 165hz monitör oneri

Merhabalar 2k min 165hz monitör arıyorum aklımda Dell 2k 165hz modeli var sizin önerdiğiniz varmı? Varsa Dell den iyi olan kısmını yazar mısınız en iyisi Dell gibi geldi bana
  7. L

Sistem önerisi yardım

Öncelikle selamün aleyküm dostlar Rtx 4060 ryzen 5 7500f li sistem arıyorum monitör fhd 240hz fps tarzı takılıyorum karsiliyacak güzel kasa önerilerinize açığım 26k veya biraz daha üstü sistemlere bakarım (27k fln) önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler hiçbir kimse f/p sistemde...
  8. L

2k 240hz monitör öneri

Rapid zaten nanodan daha iyi Nano şuan sadece LG uretiyor ama zaten önemli olan ayaklarını beğenmiyorum çok uzun gelmişti epeydende karşılaştırınca MSI daha iyi olduğunu ordan gördüm bayağı kişide öneriyor neyse teşekkürler
  9. L

2k 240hz monitör öneri

LG nin ayakları çok uzun ve sırıtıyor pek sevmiyorum ve MSI panel testlerinde daha iyi çıktı epeydede baktım daha iyiydi aradaki fiyat farkı 500-1000 TL fln ondan lgyi eledim galiba en iyisi msi 1738235607 Yok hocam curved beğenmiyorum ya
  10. L

2k 240hz monitör öneri

Arkadaşlar selam 2k 240hz monitör öneriniz varmı MSI g274qpx Modelini alma aklımda var başka modelde yok yinede sorayım dedim varmı önereceğiniz?
  11. L

40k ya sistem toplama

Arkadaşlar selamlar 40k ya nasıl bir sistem toplanır yardım edebilirmisiniz
  12. L

Yardım Hangisi beyler iyzico ile alıcam

Knk bende iyzicoyla alacamda limit yetersiz diyor ama benim param var anlamadım
  13. L

Gigabyte 2k 240hz monitör Alınır mı??

Hocam eyvallah teşekkür ederim bunun yerine daha iyi 2k 240hz varmıdır yada 2k 180hz olan Asus rog Alınır mı? o da 10.300 TL gaminggentr satıyordu satıcının iyi olması benim için önemli en son ölü pikselli almıştım
  14. L

Aralarındaki fark nedir hocam 1k lik bir fark var
  15. L

https://www.trendyol.com/gigabyte/gs27q-x-27-2560x1440-250hz-oc-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-ips-gaming-monitor-p-854061949?boutiqueId=61&merchantId=105378&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.6...
  16. L

Çözüldü✓ 50k bütçe Sistem önerisi

Aynen bu iyi ben zaten buna bişey demedim sadece size yardım etmek istedim
  17. L

Bi sistem hazırladım sizce sistem nasıl olmuş?

650w 80+ fsp hyper var 1900tl kalan parayla anakarti başka güzel yukseltebilirsin ama bence en güzel yöntem butceni söyle ona göre sistem bulunsun tek tek toplasan pahalıya patlar
  18. L

Bi sistem hazırladım sizce sistem nasıl olmuş?

Reis PSU anakarttan pahali
Geri