Arama sonuçları: *

1. L

1500 TL klavye öneri

Selamlar Beyaz tarzı mekanik klavye onerebilirmisiniz Numpad olsa güzel olur Aklımda bu var sizce Alınır mı?? https://www.garajonline.com.tr/aigo-a100-starry-blue-mekanik-klavye-blue-switch-ingilizce-3535 Daha iyisi varsa bu fiyata beyaz önerileri alırım
  2. L

Beyaz/mavi mousepad öneri

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-ukiyo-e-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-251938110?boutiqueId=61&merchantId=378119&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13 bu güzel geldi...
  3. L

Yardım 2k 240hz monitör önerisi

bendede var aga müthiş bişey çok kaliteli
  4. L

hocam güzel peki kalitesi nasıl(mouse güzel kayıyormu yavaş padleri hiç sevmem) ve pembe yerine mavi detaylı varmıdır?
  5. L

Logitech g402 hala alınır mı?

g402 kötü bir mouse bütçenizi biraz toplayıp 1400e wraithden kaliteli kablosuz alabilirsiniz https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501010763969 ama tabii ki de 700 TL'ye alacağım çok fps oyunu oynamıyorum mouse çokta önemli değil derseniz bulunur steelseries razer vb.
  6. L

Merhabalar Wraith Darmoshark m3s pro mouse(beyaz-lacivert) ve razer blackshark v2x(beyaz) aldım. Beyaz-lacivert/mavi tarzı mousepad arıyorum hard fps oynamıyorum arada az giriyorum kaliteli önerebileceğiniz max 1k bütçede önerir misiniz? ve sizce klavye+mousemi olsun yoksa sadece mousenin altını...
  7. L

Beyaz kulaklik önerisi

Merhabalar beyaz bir kulaklık almak istiyorum kaliteli güzel sizlerden yardım bekliyorum Razer V2 x var aklımda siz ne önerirsiniz?
  8. L

Klavye+Kulaklık öneri

Pardon ben başta yanlış yazmışım klavye kulaklık istiyorum ve beyaz-mavi tarzı kablosuz :)
  9. L

Klavye+Kulaklık öneri

Toplam 8kya klavye+kulaklık önerisi istiyorum Darmoshark m3s pro kullanıyorum ve beyaz mavi olduğu için klavye beyaz mavi kulaklıkta kablosuz beyaz ne bulabiliriz?
  10. L

🔥İndirim PC hocası yeni sistem

Yanlışın var şuanda 4060li ucuz sistemler 21k
  11. L

cam mousepad mi kumaş mousepad mi ?

Uyum önemli alicaginiz her mouse her mousepadde istediğiniz sonucu vermez en iyi örnek zowie:steelseries ve kendi padinde müthiş performansı var Ama bana sorsan cam mousepad alırım çünkü hızlı bir oyun tarzım (apex,cod gibi) Ama fpsde kontrol daha önemli bana göre.
  12. L

cam mousepad mi kumaş mousepad mi ?

Wraith sprit of aim modelinde hibrit ve speed hali var cs2 oynuyorsan hibrit senin için iyi bir seçenek olacaktır.
  13. L

Piyasanın en iyi faresi hangisi ?

Şuan güncel olarak fps e-sporcular'in çoğu Logitech G Pro X Superlight 2 kullanmakta Tek yapacağınız mesela "TenZ settings"yazip ilk siteye girip bakmak ve göreceksiniz çoğu Logitech G Pro X Superlight 2 kullanmakta. Geri Top Sizde
  14. L

Piyasanın en iyi faresi hangisi ?

Şimdi fps oyunlarını hardcore oynayan biriymişsiniz o zaman fps oyunlarının en tepesindeki isimlerin mouselerine bakmanız lazım. Valorant'ın gözde oyuncusu olan TenZ ve CSGO'nun gözde oyuncusu (aslında xanteres ama o kablolu zowie kullanıyor) s1mpleye bakın hangi mouseyi kullanıyorlar. Emin...
  15. L

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM

Hayırlısı olsun nice güzel günlere :)
  16. L

%60 Boyutlarında Klavye Arıyorum

Ajazz ak820 pro Klavyede gif ekranı bile var baya şık bir klavye ama bütçe sorununuz yoksa zaten wraith akko serilerine bakmanızı öneririm çok kaliteli çok iyiler :)
  17. L

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM

Şuan veya ileriden çok fps tarzı oynaniyorsa 27inc 2k önermek olmaz çünkü 27 incte FPS oyunu oynamak insanı yorar. Arkadaş %60 fps yazmış ama 4070 super ve x3d li bir işlemciden bahsediyor bu sisteme 1080p ihanet olur :D Fps oynayacaksan 24 inç al Hikaye ise 27 ve üstü
  18. L

Mouse'tan anlayan varsa yardım edebilir mi?

Merhabalar 2500 TL bütçeye valorant counter tarzı oynayan biri için mouse onerebilirmisiniz?Kablosuz + beyaz arıyorum
  19. L

Klavye + Mouse bunları almalı mıyım?

Merhabalar 3100tl bütçem var dahada üstü olamaz maalesef (bunu dememin sebebi 500 TL koy bunu al falan muhabbeti olmasın :) ) Beyaz set arıyodum ve bu ikiliyi buldum sizce nasıl daha iyisi varmıdır? Ama beyaz set arıyorum ilginiz için teşekkürler :)
  20. L

Çevre Ekipmanları Önerisi

Merhabalar 7500 TL'ye espor mouse + klavye bakıyorum Mouse tabikiide önceliğimdir yani mousemin çok iyi olmasını isterim. Ağırlıklı valorant oynarım :)
Top Bottom