Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim A-101 Casio Saatler | PEŞİN 6 TAKSİT

En alt ortadaki mavi olan çapı kac arkadaslar bulamadım
  2. T

🔥İndirim Lenovo Legion 4K 240 Hz QD-OLED pivot oyuncu monitörü 39.999₺🔥

@Tayfunns hocam selamun aleyküm 2k bi oled almak istiyorum dizi film izlemek için güncel olarak 360hz kullanıoyrum fps oyuncusuyum onun yanında hikeyeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için kullanabilecğeim bir monitör önerisinde bulunabilir misin
  3. T

Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-yoga-7-2-in-1ryzen-ai-732-gb-ram1-tb-ssd14-28k-wqxga-oledw11laptop-deniz-kabugu-83jr0059tr-1246715.html hocam şöyle bir ürün mevut önerir misin
  4. T

arkadaşlar bilgisayarı alaacağım ama öneride bulunan olacak mı
  5. T

Arkadaşlar yok mu öneri de bulunabilecek birisi
  6. T

hocam atmş oldm as atmış olduğum asus zenbook modelini önerir misiniz hocam bugün sipariş geçeceğimde 1767109172 ve lenovo yoga önerir misin
  7. T

Senin onerin olurmu 1767086241 Yoga yada zenbook düşünüyordum
  8. T

tamamdır teşekkür ederim
  9. T

anlaşıldı hocam siz bu modeller araısnda öneriniz amd aı olanı mı öneriyorsunuz
  10. T

hocam intel ile amd arasında bir fark oluşur mu laptop da 1767046631 sizin atmış olduğunuz zenbook ile bu yoga arasında fark varmıdır
  11. T

mesela birde böyle bir model var https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-yoga-pro-7amd-ryzen-ai-7-35032-gb-ram1-tb-ssd145-3k-oledw1183kg000htr-laptop-1248215.html 1767046499 hocam atmış olduğum modellerden öneri de bulunur musun
  12. T

hocam notebookda amd iyi performans vermiyor falan diyenler var doğru mudur 1767045605 ve atmış olduğum asus sonu h olan modeli bir sorun oluşturur mu
  13. T

https://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-7-2-in-1-intel-ultra-7-258v-32gb-1tb-ssd-freedos-14-2-8k-wqxga-oled-120hz-tasinabilir-bilgisayar-83jq005ltr-p-HBCV00009PYP1G?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc...
  14. T

hocam dediğim gibi mac istemiyor kendisi lenovonun yoga serisini önerir misin 1767045225 mac istemiyor hocam
  15. T

arkadaşlar herkese iyi forumlar kardeşim üniversitede yönetim bilişim sistemleri okuyor kullandığı yazılımlar küçük yazılımlar python gibi vs vs bu işlere göre laptop arıyorum küçük ve hafif olsun istiyor kendisi mümkünse böyle 14 inç falan öneride bulunacak varmıdır bütçe 75k not: kendisi mac...
  16. T

4000 TL FPS oyunları için kulaklık tavsiyesi

Berbat bir kulaklık cuma gunu geldi bugün iadeye vericem ses seviyesi berbat ötesi uygulamaların hepsini kullandım ve bir sürü ayar yaptim ona rağmen hiçbir şekilde seste artma olmadı
  17. T

4000 TL FPS oyunları için kulaklık tavsiyesi

C3 ten uzak dur
  18. T

Yardım Hyperx cloud3 s wireless ses ayar yardımı

valla hocam ben steelseries nova7 kullanıyorum bana cloud3 wireless geç diyenelr oldu daha iyi diye onun için geçtim ama bence rezalet bir ürün steelseries nova7 den devam ediyorum herşeyi güzel kulaklığın ben alırken 7300 liraydı şimdiki piyasasını bilmiyorum c3s w kutuladım kaldırdım iade edeceğim
  19. T

Hocam bu kulaklığın allah belasını versin nereden aldım anlamadim gitti keske almasaydım cok pişmanım iade edeceğim galiba
  20. T

Hocam dolby den ne ayarı yaptınız atabilir misiniz
Geri