Arama sonuçları: *

1. T

23 Ekim CS2 Market Darbesi

İnşallah öyledir Reis yoksa bende kervana takılacam
  2. T

23 Ekim CS2 Market Darbesi

2 gun once tüm skinlerimi 3.parti sitelerden saatim geri iade gibi birsey yapabilirler mi yaparlarsa itiraz edebilir miyim bilgisi olan paylaşabilir mi sattıklarım da bıçak ve eldiven de vardı
  3. T

Logitech g640 mousepad orj kontrol

Hocam güncel olarak strelseries qck kullanıyorum logitech iyi diye geçmek istedim ama sahte urun geldi anladığım kadarıyla
  4. T

çok doğru söylüyorsunuz hocam en münasibi bunu iade etmek yalandan yere sahte ürüne para vermenin anlamı yok
  5. T

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Kendi Kendine Ses Kısılması Sorunu

H Hocam sorunu çözebildin mi bendede aynı sorun var
  6. T

Steelseries nova 7 wireless acill yardim

Hocam söylediğini yaptim aksam eve geçince bakacağım kontrol edeceğim 1759823111 Hocam tam olarak hangi ayarlar yardımcı olabilir misin
  7. T

Hocam seri no yu giriyorum boyle bir seri no yok diyor logitech kendi sitesinde mouse pad in kutusunu sekizgen kenar olarak gösteriyor ama bana gelen kutu kare bir kutu sizce sahte bir urun mu geldi bana ve kutu ustunde Çince yazılar var anladığım kadarıyla çinden göndermişler
  8. T

🔥İndirim Aula F99 Üç Modlu Hot Swap Kablosuz Klavye 2563 TL !🔥(Tam Boy)

Hocam keycaps de transparan özelliği barındırıyor mu yoksa tuşlar ışıklı değil mi
  9. T

Steelseries nova 7 wireless acill yardim

Arkadaslar herkese iyi forumlar 20 gun once amazon üzerinden nova7 wireless aldım ürüne diyecek hicbirsey yok mükemmel denecek seviyede ürünün şarjı 5 kademeden oluşuyor 100-75-50-25-0 ürün 100ve 75 şarjda iken cs de mükemmel ses veriyor ama 75 altına düştüğü zaman ses azalıyor bu neyden...
  10. T

Mouse icin lutfen destek

Anladım üstadım + bir olay teşekkür ederim
  11. T

Mouse icin lutfen destek

Eyvallah üstadım teşekkür ederim bilgilerin icin çok sağolasın 1759734935 Hyperpolling olanını aldım 8k dongle olunca ne fark oluyor mouse icin bir artisi olmuş oluyor mu üstadım
  12. T

Mouse icin lutfen destek

Hocam parasal yönden bir sıkıntı yok ama şuan güncel olarak dediğim gibi zowie kullanıyorum ve yıllardır zowie kullanıyorum buna alışabilir miyim bilemiyorum bir deneyeceğim olmaz ise iade edeceğim
  13. T

Mouse icin lutfen destek

Hocam tam vakıf değilim hyperpolling olan modelinden sipariş verdim ama iyi mi yaptim bilmiyorum 6600 lira bi mouse para vermek ne kadar normal onu da bilemedim önerir misin peki bu mouse u
  14. T

Mouse icin lutfen destek

Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak zowie ec1-c kullanıyorum ama kablosuz mouse geçiş yapmak istiyorum razer v3 pro hyperpolling ve hyperspeed modelleri var ikisinin arasında ne gibi bir fark var yardımcı olur musunuz
  15. T

Arkadaslar merhaba herkese iyi forumlar yurt dışından logitech g640 mousepad aldım bu ürünün orjinallik kontrolünü nasil yapabilirim herhangi bir yere barkod girince söyluyor mu orjinal veya değil diye yardımcı olabilirseniz sevinirim
  16. T

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Anladım üstadım cok teşekkür ederim bilgilerin icin
  17. T

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Usta tekrardan merhaba bende bu markanın bir ürününü almayı düşünüyorum izlenimleriniz nasil memnun musunuz gıcırdama vs başka birsey varmı
  18. T

Rofth oyuncu koltugu önerir misiniz

Arkadaslar herkese iyi forumlar yeni bir marka çıkmış galiba rofth diye daha once bu markakanin ürününü kullanan oldu mu veya farklı markanın ürününü önerir misiniz butce 7-8 k çıkarım
  19. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Valla bilemedim hocam fps oyuncusuyum aslında güncel olarak zowie kullanıyorum kablolu mouse tercihim ama kablosuz da rahatlık konfor
  20. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Razer v3 pro lazım ağalar ama gelmeyecek galiba
Geri