Arama sonuçları: *

1. F

Dijital Oyun Platformları ve Oyuncu Hakları Üzerine Yeni Taslak Hakkında

Selamlar arkadaşlar, Son günlerde kamuoyuna yansıyan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlandığı belirtilen yeni bir taslak çalışma, dijital oyun dünyamızı (Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox vb.) yakından ilgilendiren bazı kritik maddeler içeriyor. Taslakta öne çıkan...
  2. F

5.5 yıllık ekran kartımın furmark değerleri bakım gerekiyor mu?

Gpu temp ile hotspot arası fark iyi durumda. Bu durumda termal macunun durumu iyi. Vram sıcaklığıda iyi durumda. Sıcaklık değerleri zaten iyi durumda. Sadece bu sıcaklıklarda fanın bu kadar çalışmasına gerek yok. Msi afterburnerdan fan eğrisini düzelt yeterli. Başka hiçbir bakıma ihtiyaç yok.
  3. F

Çözüldü✓ Yeni aldığım sistemde Kernel Power 41(63) hatası lütfen yardım!

Oyundaki sıcaklıklar normal mi kontrol edin. Sıcaklıklar normal durumdaysa Denetim masasından güç seçeneklerine girin. Hızlı başlatmayı devre dışı bırakın. Sorun hala devam ediyorsa sorun ya ekran kartında yada psuda gibi duruyor.
  4. F

Çözüldü✓ Hazır sistem aldım kurulumu nasıl yapacam bilmiyorum

Windowsu kur biosu daha sonra güncellersin. Elinde Windowsun hangi sürümünün keyi varsa onu indiriceksin.
  5. F

RTX 5070 Ti ve i5-14600KF Sistemde nvlddmkm.sys Hatası ve GPU Testinde Kapanma

Paylaştığınız log kayıtlarına göre yorum yapıyorum. Özellikle log kayıtlarında 0x141 ve 0x7f hataları alınmış. Buda ani voltaj değişiminde işlemciye hatalı sinyal gittiği anlamına geliyor. Özellikle yükteki testlerinizde bir sıkıntı olmayıp sorunları oyun içi yaşamanızda bu durumu doğrular...
  6. F

RTX 5070 Ti ve i5-14600KF Sistemde nvlddmkm.sys Hatası ve GPU Testinde Kapanma

Kartın voltaj değişimlerinde kararsızlık var. Donanımsal bir arıza yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartını garantiye göndermen lazım. Ama bu durumu belirt iyice.
  7. F

Sistem konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Oyun oynama amacıyla alınacaksa 2.el ps5 bakın derim. Bilgisayar istiyorsanız toplayabilirseniz daha iyi olur. Ama evet sizin durumunuzda toplama şansınız yok. 2.elde gezinin belki şanslı bir kasa bulursunuz.
  8. F

YÜKSEK RAM KULLANIMI

Wifidaki bağlı olduğunuz ağdan çıkın ram kullanımı düşüyor mu bir bakın.
  9. F

7800xt satılıp 9060xt veya 5060ti 16gb geçilmeli mi?

Hiç gerek yok geçmeye bu kartlara. İlla geçecekseniz 9070xt olsun bari geçeceğiniz kart.
  10. F

Bu ram fiyatlarında 2x8 mi 1x16mı ddr5

16gb ram yetmeyeceği için bir noktada 32 gb çıkmak isteyeceğinden 1x16 alıp sonradan aynısından 1x16 daha alıp 32 yapmak daha mantıklı
  11. F

Yardım Sistemime Tavsiye Ekran Kartı

https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-5060-ti-16g-gaming-trio-oc-16gb-gddr7-dlss-4-128bit-nvidia-ekran-karti-pm-HBC0000BGG4Z5 9070xt alırdım ben olsam ama illa nvidia derseniz vrami yüksek olsun dersen bu 5060ti var. Bu arada yukarıda attığımın beyazı 35 bintl...
  12. F

Yardım 7500f sıcaklık değerleri

Aynı işlemciyi kullanıyorum boşta 45-48 derece arası geziniyor. Daha 70 dereceyi görmedim ne kadar yüklenirsem yükleneyim. Sıcaklıklarınız normal bu arada.
  13. F

RTX 5080'den RTX 5090'a geçilir mi?

PS6 nın 2027 sonu veya 2028 başlarında çıkması bekleniyor. Tahmini olarak 24gb-32gb ram ile çıkacağını tahmin ediyorlar. ps7 çıkması tahmini 2033 leri görecek demek bu. PS6 32gb bile çıksa 5-6 gb zaten kendi işletim sistemi için kullanacak. Yani ps6 nın maksimum kullanabileceği vram 26 veya 27...
  14. F

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Senin durumun ürünün kargoda hasar alması durumu. Firma size aynı ürünü göndermek zorundadır. Bir üst model talebi oluşması için stokta sizin aldığınız üründen olmaması lazım. Firmalar genelde bu aşamada para iadesi yapar. Bunu kabul etmediğiniz durumda firmadan ürünün tedarik edilmesini...
  15. F

Anakartıma sistemime uyumlu mu EXPO olup olmadıgını nasıl anlarız ?

Anakartınız AMD olduğundan expoyu destekliyor. Raminiz zaten expo destekli bir ram o yüzden sorun yok güle güle kullanabilirsiniz. 2K monitör bakmaya çalışın. Soğutucu olarak da powerboost nasıl bilmiyorum ben cooler master kullanıyorum.
  16. F

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Şu durum olsa anlayabilirim. Talep ettiğiniz ekran kartının aynı ürününden ellerinde yoktur. Aldığınız zamanki fiyatı ile değişim yapılacağı zamandaki fiyatı arasında bir üst model olabilecek veya aradaki farkın yarısı kadar bir fiyat farkı olmuştur. Bir üst model talep edilebilir. Ama şuan...
  17. F

RX 6700 ile Valorant'ta FPS düşüyor

Oyun açıkken (maç ortasında) işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerini paylaşabilir misin? Ayrıca HDD ve SSD sağlığını kontrol edip sonuçları söyler misin? Bir de oyunun hangi diske kurulu olduğunu söylerseniz iyi olur.
  18. F

Çözüldü✓ EXPO açınca adrenalin çöküyor ve pc kilitleniyor

Anladım en azından 40 dakika yapın. Ramleriniz 60 dereceye yaklaşsın. Hatta geçebiliyorsa geçsin bu sıcaklığı. Daha sağlam bir test olur.
  19. F

Çözüldü✓ EXPO açınca adrenalin çöküyor ve pc kilitleniyor

occt testinin 1 saatini tamamen yaptın mı fotoda 3 dakika bile olmamış gözüküyor. Ram ısınmamış bile.
  20. F

Monitör konusunda yardım gerekiyor

Samsung g65b kullanıyorum gayet memnunum.
Geri