Arama sonuçları: *

1. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

eyvalah sağolasın
  2. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

eyvallah hocam
  3. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

hocam özellik olarak baktım iyiymiş araştırma yaptım ufak bios konusunda ufak tefek sorun yaşayanlar var senin bilgin var mı bu konuda bu arada bayramın mübarek olsun hepnizin yordum bayram bayram
  4. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

hocam colorful markası hakkında pek bilgili değilim almışken uzun ömürlü bir şey alayım dedim arkadaşın attığı b650 eagle la arasında pek fark var mı varsa buna yönelmeyi planlıyorum
  5. I

Bu ikinci elsistem alınır mı? yardım edermısınız

hocam araştırdım bi syfox adlı arkadaşın dediği gibi kafa kafaya oluyor
  6. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

hocam teşekkür ettim 1774112209 hocam teşekkür ettim b850 b650 arasında çok fark oluyor mu? 1774112219 hocam teşekkür ettim
  7. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

teşşekür ettim hocam bir sorum daha olacak bütçeyi biraz daha arttırsam başka modelde fiyat farkına değebilir mi örn +3k falan koysam
  8. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

8 bin
  9. I

Bu ikinci elsistem alınır mı? yardım edermısınız

bana mantıklı geldi ancak güvenilirliğide önemli tabi
  10. I

Am5 ddr5 Anakart önerisi

son zamanlarda yeni pc almıştım hazır pc olduğundan anakartı değiştirmemiştim anakart gigabyte b840m h fakat bu anakart hiç hoşuma gitmiyor m2 ssdim var fazladan onu bu anakart ile kullanmıyorum ve a serisi anakartlardann farkı yok diyebilirim soğutucu bloğu yok yani şimdi almasaymışın ozaman...
  11. I

Monitör önerisi valo fifa

arkadaşlar şuan fifa valo gibi oyunlar oynamaktayım böyle benzer oyunlar için yüksek hz li düşük msli kronik arızası olmayan aldığım zaman uzun idare edecek ürün söyleyebilir misiniz
  12. I

MONİTÖR PEMBE ÇİZGİ SORUNU

pardon yanlış yazmışısım bakmalıyım olacaktı
  13. I

ozaman yeni monitör bskmslıyım monitör 6 yıllıktı :)
  14. I

öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar monitörümün tam ortasında pembe çizgi sorunuyla karşılaştım baktım monitör menüsündede böyle bir sorun var yuani sorun monitörde çözüm önerileriniz var mı şaka haricinde veya direkt yeni monitör mü düşünmeliyim
  15. I

ACİLL Fc 25 hangisi almalıyım

şimdi steamde %50 indirim standart edition fc 25 var epic gameste ise ultima edition fc 25 var oda %50 indirimli standart 1204 liraya ultimate 1800 lira hangisini almalıyım
  16. I

SİZCE ARTIK PCNİN DEĞİŞME VAKTİ GELMİŞ Mİ

benim arkadaşım vatandan 22 kya 4060 lı 5 5600lü sistem almıştı bende bulabiliyormuyum şuan okadar uygun fiyata
  17. I

bütçede sıkıntı yok derken 30 kya kadar sıkıntı yok :ROFLMAO::ROFLMAO:
  18. I

bütçede sıkıntı yok, oynadığım oyunlar bu şekil ondan dolayı hangi sistemi tavsiye edersiniz
  19. I

ben valorant fc 24 tarzı oyunlar oynuyorum ancak şu aralar 2060 lı 5 3600 lü sistemim oyunda bazen kitleniyor yeniden reset tuşuna falan basmam gerekiyor pc 5 yıllık sizce artık yenilemenin vakti gelmiş mi
  20. I

Sizce hangisi daha mantıklı

https://www.crtgamestore.com/pch-x1-ryzen-5-5600-16gb-ddr4-512gb-nvme-rtx-4060-8gb-gaming-hazir-sistem?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=pch-x1 https://www.gamegaraj.com/urun/gold-e-sports/
Geri